Paradigit heeft de boel helaas niet op orde

De webwinkel van Paradigit biedt veel keuze en wekt op zich vertrouwen. Maar de zwakke plek zit hem duidelijk in de bezorging. Ik maakte tot twee keer toe mee dat een bestelling zoek raakte. Bij de tweede keer bleek de bestelling niet aan het afhaalpunt in supermarkt te zijn geleverd, maar aan het privé-adres van de supermarkt, zo bleek na veel gedoe en tijdverlies. De winkelmedewerkers hadden niet geweten wat ze ermee moesten en hadden het pakketje zelfs al opengemaakt; gelukkig was alles nog in orde en kon ik mijn spullen meekrijgen. Onlangs bij een derde bestelling meegemaakt dat ik wel een mail kreeg dat mijn bestelling het warehouse verlaten had, maar meteen daarna de mail met de factuur; dus geen mailtje met een track&trace link of zoiets. Dat is na één telefoontje opgelost, maar dit is natuurlijk niet wat je als klant wil. De couponcode van 10 euro die ik ter compensatie kreeg, bleek gisteren niet te werken. En zo gaat de Paradigit webwinkel maar door met het irriteren van de klant. Jammer. Ik vermoed dat deze review, net als sommige vorige reviews, niet geplaatst gaat worden.

Op tijd geleverd. In goede orde ontvangen de bestelling. Goed op de hoogte gehouden van de fases in de bestelling.

overzichtelijke website

Website is erg overzichtelijk

Super.

goede, snelle laptop. mooi design. comfortabel toetsenbord. nieuwe games draaien soepel op ultra-instellingen. werkt ook goed in 4K wanneer aangesloten op een Samsung UHD 4K tv-toestel. Ik raad.

Personeel bij Paradigit is steeds behulpzaam bij keuzes welk apparatuur het beste bij past.

Bij het uitzoeken welke laptops geschikt waren voor onze administratieve werkzaamheden kregen wij goed advies van de medewerker van Paradigit. Hij gaf ons begrijpbare adviezen ook over de benodigde randapparatuur en software. Inmiddels werken wij al twee maanden met deze laptops naar grote tevredenheid.

Prima services en redelijke prijzen en duidelijke uitleg bij vragen.

Toen ik belde om goede raad over het vervangen van mijn SSD, kreeg ik duidelijke uitleg hoe te werk te gaan en hoe ik de oude nog kon inzetten als externe schijf voor oa backups ed. Prima geregeld en geen lange wachttijden. Direct contact nadat ik door via een munu een mens te spreken kreeg en geen robot.

Top en gemakkelijk

Snel kunnen bestellen, een account kunnen aanmaken en kunnen betalen. Niks op aan te merken

gemakkelijk

goede website

Goed product

Goed product. Snelle verzending. Makkelijke en overzichtelijke website.

Snelle levering en goede service

Producten worden snel geleverd en bij vragen word je netjes geholpen.

Geweldig servicegericht en klantvriendelijk

Wij kopen als onze hard- en software bij Paradigit, met als reden dat ze ook altijd voor ons klaarstaan indien er iets aan de hand is wat dan weer netjes wordt opgelost. Waar vind je dat nog die persoonlijke service?

Bardzo przyjemny serwis

Strona prosta w obsłudze, wszystko doskonale wytłumaczone i opisane. Polecam w 100%

• Poleciłbyś nas? Tak

Bij Paradigit was 3 x scheepsrecht!

Bij de Aldi een pc met defecte SSD terug gebracht. Bij Amazon een pc retour gestuurd met Windows alleen en het Engels en Duits.....en toen een Acer met SSD van 1 TB gevonden. Voor hetzelfde geld. Muisstil, klein en supersnel. Dat wilde ik hebben. Binnen 24 uur was ie binnen en dat rond de kerstdagen. Dus de volgende keer gewoon binnendoor bestellen bij Paradigit.

goede snelle levering

Product is conform de leveringsvoorwaarden/leveringstermijn geleverd. Alleen als je geen accountant aanmaakt, krijg je niet automatisch een factuur per e-mail, dus die moet je opvragen.

Zeer slecht

Op zwarte vrijdag computer besteld met twee schermen. Zou 2 december geleverd worden. Niet dus. Kast was ook niet op voorraad. Dus voor een andere gekozen. Computer 10; dagen te laat geleverd en helaas maar een scherm. Na het zoveelste telefonisch contact voor andere schermen gekozen. Nu ruim een maand later nog geen twee schermen. Die eerste moet eerst terug zijn. Afgesproken met de helpdesk van de hele koop af te zien. Ben benieuwd hoe lang dat gaat duren. Tig jaar geleden mijn eerste computer bij hen gekocht en tevreden. Dit was mijn laatste.

Het slechtst winkel ter wereld

Geen respect!

Goed en duidelijk

Fijne webwinkel, genoeg keuze, handig samen met fiscfree

Vraag gesteld en werd snel en correct geholpen zoals het hoord

positief

Ik heb mijn bestelling gedaan via Fisc Free De procedure van bestellen was makkelijk en duidelijk. het is nu wachten op goedkeuring van mijn werkgever. Kan niet wachten tot de bestelling geleverd word

Teleurstellend

Order nog ruim op tijd voor de feestdagen geplaatst, maar Paradigit weet het toch nog te verpesten door niet eens te weten of bestelling het magazijn überhaupt al heeft verlaten of niet!? Ipv een nieuwe zending aan te bieden, gaan ze eerst uitzoeken waar mijn bestelling is. Waardoor bestelling nooit meer op tijd is te bezorgen. Echt vanuit de klant gedacht, NOT! Eerste en gelijk ook laatste keer dat ik bij Paradigit besteld heb.

Super goede service

Ze bieden erg mooie producten aan voor een erg mooie prijs. Ook de service van het bedrijf is erg fijn.

Goede service, mooie producten.

hulp gekregen bij keuze en tevreden over product

Ik heb een tablet gekocht voor de kinderen en wist niet zo goed waarop ik mijn keuze moest baseren. Ik heb hulp gekregen in de winkel bij te bepalen wat, gezien zij er mee willen kunnen doen, een goede keuze is. tot nu toe tevreden over het product.

Netjes

Snel en netjes

Doen wat ze beloven maar met een beetje gestuntel.

Ik heb een Google home mini gekocht. Na een tijdje kreeg deze kuren. Retour aangemeld en teruggestuurd volgens instructie. Na een paar dagen kreeg ik een bericht dat ook de stekker erbij moest, dus ik nogmaals alle papieren uitprinten en samen met de stekker mopsturen. Dit stond explesiet dat niet erbij opgestuurd hoefte te worden, in de eerste instantie. Een week verder, geen bericht. Ik bekijk zelf de status online en zie dat ze hem gaan vervangen door een nieuwe, erg fijn! Maar er staat ook dat die niet geleverd kan worden en er contact met mij opgenomen zou worden. Dit was helaas niet het geval, ik heb zelf moeten bellen (20min in de wacht). Gelukkig kregen ze snel een nieuwe lading binnen en krijg ik vandaag na een paar weken een nieuwe Google home mini. Gelukkig maar want een smart home zonder speaker is onhandig. Ik ben in ieder geval blij dat ze het goed oplossen door een nieuwe op te sturen, de communicatie en snelheid kunnen wel verbeterd worden.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven