Mooie laptop alleen in 1e instantie hadden jullie de verkeerde gestuurd.

Ik had een laptop i5 besteld mar kreeg een i3 dus moesten we terugsturen en dat duurde nogal even dus hebben we de andere maar bij de winkel laten bezorgen zodat we direct konden zien of hij goed was. Verder mooie laptop.

Prima, bestelling heel eenvoudig

Al meerdere keren iets besteld bij Paradigit via UnitedCunsumers en dit bevalt heel goed. Bezorging ook prima in orde.

Goede afhandeling van mijn bestellingen

Ik heb nu voor de 2e keer via United Consumers een artikel uit de cadeaushop van Paradigit alleen maar positieve informatie over de afhandeling van cadeau en goede info over de verzending.

Keuze uit verschillende merken en apparaten. Makkelijk te bestellen en snel ontvangen. Fijn dat dit via mijn werkgever mogelijk is!

Snelle reactie

Mijn ervaring met Paradigit is goed

De medewerkers zijn klantvriendelijk, vakkundig en wordt uitstekend geholpen en begeleid.

Goede begeleiding

Zeer goed geholpen bij mijn probleem met de laptop

tevreden

Goede website, duidelijke communicatie.

Nieuwe laptop besteld. Duidelijke website, heldere communicatie over te nemen stappen.

op de site niet helemaal duidelijk.

er stat dat je kan kiezen voor een optionele kids pack maar je kan dat verder niet terug vinden ook niet bij het bestellen . 1 x Lenovo Tab M10 HD - 32 GB - Zwart 80057176 € 129,-

Perfect snelle levering

Snel afgehandeld en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en een geweldig product.

De levering is snel gedaan, zoals beloofd. Goed verpakt in een stevige doos. De laptop was dan ook goed beschermd tijden het verzenden. Enige min puntje is contact zoeken met Paradigit. Heb via Messenger een paar vragen gesteld. Daar heb ik helaas geen antwoord op gekregen. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben.

overzichtelijk en snel geleverd

Via Fisc free een bestelling geplaatst bij Paradigit deze was super snel te vinden in de overzichtelijke layout en bestelling ging super snel vandaag besteld morgen bezorgd. echt toppie.

Very good.

- Very quick delivery and cheaper price than other stores.

Goede service en communicatie van de medewerkers uitstekend

matig

Laptop is binnen de garantietermijn kapot. Er wordt maar weinig hulp geboden om deze weer goed te krijgen. Een reparatiecentrum is de beste optie, maar waar vind ik die? Volgende keer maar weer lokaal kopen.

geweldige snelle reactie

zeer snelle reactie op mijn vraag ,wat ook nuttig was

Super bedrijf alles prima verlopen

Via m’n werkgever eentelefoon bij paradigit besteld en super snel geleverd

Perfecte computer en goede service

Enige tijd geleden had ik de Gaming Ultimate RTX 2080 Super voor mijn zoon gekocht. Bij levering bleek deze licht beschadigd te zijn. Na een telefoontje is alles binnen een paar werkdagen gratis hersteld. Computer compleet nagelopen en gereed gemaakt. Deze service gaf vertrouwen en de computer beviel zo goed dat we een 2e voor onze andere zoon hebben gekocht. Super snel, degelijk materiaal, standaard 3 jaar garantie en gereed voor de komende jaren. Zelfs de nieuwste en zware games lopen soepel.

Ongeorganiseerd en traag

Na 2.5 jaar een nieuwe laptop gebruikt te hebben is het beeldscherm plotseling kapot gegaan. Ik ben toen naar de paradigit te eindhoven gegaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het was een laptop met als nieuwwaarde 2000€ dus geen budget laptop. Ik heb toen heel de situatie aan de balie medewerker uitgelegd die aangeeft dat de 2 jaar garantie verstreken zijn en dat de reparatie kosten voor ~90 % voor mijn rekening vallen. Dit kan gebeuren echter hoop je wel van een speciaalzaak dat ze een stap verder gaan met haar klanten een "dure" laptop die 6 maanden buiten de garantie defecten vertoont iets meer doet dan 10% van de reparatie kosten betalen. Toen toch maar gekozen om de laptop te laten maken de medewerker gaf aan dat de kosten rond de 150€ lagen om een scherm te repareren. Met dat in mn achterhoofd getekend en naar huis gegaan. Je gaat vervolgens naar huis met een a4 met alle gegevens en een t&t code om de voortgang van je reparatie te bekijken je krijgt dus geen email die je wel hebt moet opgeven met een bevestiging en een link om het makkelijker te maken. Dus als je de brief onverhoopt kwijtraakt kun je niet meer de voortgang van je reparatie zien. ~1 maand verder krijg ik een mail met 3 opties: Optie 1 reparen voor 256.44€ Optie 2 ongerepareerd terig sturen kosten 94€ Optie 3 afstand van mijn product. Nou dat ligt dus helemaal niet in je vewachtingspatroon van 150€. En is dus een zware tegenvaller voor mij en als vaste klant van paradigit wel doet twijfelen waar de volgende aankoop wordt gedaan omdat je niet een premium service krijgt zoals coolblue maar meer een service als die van de mediamarkt.

Verkoper perfect

Goed te woord gestaan met resultaat dat ik gekocht heb mvgr nieke leenders

Snelle en goede service

Eenvoudig zoeken en bestellen op de website.

Snel en goed

Telefoonnumer niet gevonden maar ben wel snel geholpen bij een informatieverzoek via e-mail. Vervolgens makkelijk besteld, snel geleverd, kortom: top!

Makkelijk en snel

Een mooi aanbod van producten en de site werkt klantvriendelijk en je bent er snel doorheen.

snel afgehandel

nu hopen dat het snel binnen komt

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven