Veel keuze in het assortiment

Het assortiment is groot, waardoor er voor een ieder naar wens wat uitgezocht kan worden. Ik ben super blij met mijn MacBook Air. Tip: Helaas is er geen draadloze muis van Apple in de kleur space Grey te verkrijgen. Dat vind ik persoonlijk minder waardoor ik geen eenzelfde set heb.

Ben vanaf de oprichting tevreden klant van Paradigit

Heel wat computers in elkaar geknutseld en door deskundig en meedenkend personeel de juiste spullen gekocht. Maar de laatste 2 jaar loopt het wat stroever. De bestelde spullen zijn niet op tijd afgeleverd en bij een klacht over een niet te installeren SSD schijf kreeg ik als advies "dan koop je toch een nieuwe". Nu heb ik 11-6-2020 een Ewent Docking station gekocht en bij de bestelling aangegeven dat ik hem in de winkel kom ophalen en ik zou een mail krijgen wanneer hij binnen was. Vandaag 13-6-6-2020 11 uur naar Paradigit gebeld waarom ik nog geen mail kreeg, daarop was heet antwoord "dat weet ik niet er is wel voorraad. Ik had het recht om te annuleren. Mijn antwoord was niks annuleren, zorg ik vandaag nog kan ophalen. Dat was ok zij hij en ik zou meteen een mail ontvangen maar het is nu kwart voor vier en ik heb nog steeds geen mail. Dat ben ik niet gewend van Paradigit. Guus

perfect

Mijn fitbit 3 kon niet meer gerepareerd worden. Helaas ook niet meer leverbaar. Zondere verdere kosten een fitbit 4 naar mij opgestuurd. Ik kon zelfs uit verschillende kleuren kiezen.

Duidelijke website

Na lang zoeken de ideale laptop gevonden die aan prijs kwaliteit voldoet.

Geen gevoel voor service

Al ruim een week was ik van plan een snelle HP laptop bij Paradigit te kopen. Al die tijd was de prijs op hun website € 799,00. Gisteren was ik zo ver om de knoop door te hakken, echter omdat het zondag was besloot ik tot de volgende werkdag te wachten. Tot mijn schrik zag ik vanochten vroeg dat de laptop gedurende de nacht in prijs was verhoogd naar € 899,00. Een verzoek per e-mail aan Paradigit om deze laptop toch nog voor de prijs van een halve dag daarvoor te leveren werd resoluut afgewezen. Als jarenlange trouwe klant voel ik me in de steek gelaten. Zo raak je dus niet alleen je klanten via de inmiddels gesloten winkels kwijt maar ook via het Internet.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Bestelling via Fiscfree bij de werkgever. Na goedkeuring van Fiscfree de laptops meteen de volgende dag in huis.

Vlotte en prima service

De site is duidelijk. Veel informatie te vinden. Opnieuw bleek mijn product in vergelijking met andere aanbieders het voordeligst. Erg fijn dat ze samenwerken met United Consumers. Betaling en regelwerk gaat buiten mij om. Kortom, ik ben heel tevreden.

Snelle service en levering

Ik wist al welke laptop ik wilde. Via via deze patadigit geadviseerd gekregen. Snelle levering!

Levertijd elke keer langer

Ik had een koptelefoon besteld bij jullie omdat de levertijd kort was ondanks dat jullie niet de goedkoopste waren. Nu heb ik 4 keer een mail gehad dat de levertijd elke keer verschoven werd. Heel vervelend. Wel positief is dat er niet moeilijk gedaan wordt over annuleren en dat ik mijn geld binnen 5 dagen (nog moet) ontvangen. Groet Bas

Eenvoudig en snel!

Of je nu in de winkel of online een aankoop doet, het word ten alle tijden snel verwerkt.

TOP!

Uitstekende, vriendelijke service, zowel in de winkel als online, en uitstekende producten. Dat zijn de redenen, waarom wij voor Paradigit kiezen. Mocht een product elders goedkoper zijn, dan kiezen wij (vaak) toch voor Paradigit. Ook de hulp op afstand is heel goed: men neemt de tijd voor de consument en uiteindelijk is het "probleem" (lees: uitdaging) naar volle tevredenheid opgelost.

Super service

Al twee keer een laptop gekocht bij jullie en 1 keer harde schijf kapot gegaan. Super service

Mijn oude vertrouwde computerwinkel.

Ik kom al heel lang bij Norrod (Paradigit) Westerhaven Groningen omdat ze goede adviezen en goede service geven. Mijn oude pc werd te traag en ik zag op internet door de bomen het bos niet meer. Even naar Norrod, om 1600u hun advies opgevolgd en besteld, en morgen staat mijn nieuwe kindje voor de deur. Prima geregeld!

Vriendelijk ontvangen in de winkel zeer goed geadiviseerd geworden

Mijn keuze voor een nieuwe pc was niet makkelijk heel veel aanbod op internet. kopen op internet heeft mijn voorkeur niet, ik heb liever persoonlijk contact en advies vandaar ik wederom voor een nieuwe aankoop naar Paradigit Maastricht ben gestapt. Hier het vertrouwde advies gekregen van gemotiveerd personeel.

Prachtig keyboard

Dit is mijn 2e G910 en ben er dik tevreden over

Een super service kan ik iedereen aanbevelen Bedankt voor de service

Paradigit komt beloftes na.

Mijn bestelling bij Paradigit was laat, maar ik heb de spullen direct de volgende dag toch in prima staat ontvangen.

Het is een grote puinhoop

Op 19 mei heb ik een HP monitor en een combo draadloos toetsenbord en bijbehorende muis besteld. Op 20 mei bericht gekregen dat het toetsenbord met muis op 22 mei zal worden geleverd en het beeldscherm separaat zal worden verzonden. Als snel volgt de track&trace voor het toetsenbord. So far so good... 22 mei staat de pakketbezorger bij de deur met drie grote dozen. Elke doos bevat een monitor! Dat kan wel uit, 1 monitor bestellen en er drie ontvangen. Direct de bezorger gevraagd er twee mee terug te nemen maar dat kan niet zonder retourbon. Daarna de klantenservice gebeld, die stelden mijn telefoontje zeer op prijs. N.a.v. het telefoontje is ook een ticket aangemaakt ter bevestiging. In de track&trace van het toetsenbord is plotseling een wijziging doorgevoerd, deze wordt toch niet op 22 mei bezorgd met als melding: bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertragjng. Daarna werd het stil vanuit Paradigit, dan zelf op 27 mei zelf maar weer eens bellen want geen toetsenbord en geen muis maar wel drie beeldschermen. De Klantenservice zal het uitzoeken en dezelde dag terugbellen. Maar geen telefoontje.... 29 mei zelf weer gebeld, na wat uitzoeken zou alles opgelost worden. 1 juni een mail van Paradigit dat op 2 juni twee monitoren worden opgehaald. Hiervoor moeten de in de mail bijgevoegde labels worden gebruikt. Echter is het bijgevoegde label voor een geheel andere klant bestemd. Deze bijlage bevat een bestelling voor een andere klant inclusief naam en adresgegevens. Hierop heb ik direct een mail verstuurd met melding van een onjuiste bijlage en het feit dat ik gegevens van een andere klant heb ontvangen. Hier heb ik geen reactie op ontvangen. Vandaag (2 juni) stond UPS vor de deur om de twee monitoren op te halen. Maar helaas, zonder correcte labels kunnen de pakketten niet retour worden genomen. Dus nu nog steeds 2 overbodige beeldschermen bij mij thuis en nog steeds geen toetsenbord en muis. Die status is bij DHL nog steeds ongewijzigd!

Snelle reactie naar mijn vraag

Ik heb via een chat-bericht een vraag gesteld over mijn defecte laptop en kreeg na een paar uur al reactie via mail met de oplossing.

Goed toestel

Super blij met het toestel En snelle bezorging

nog geen levering

Op 3-5-2020 een laptop besteld,zou binnen 24 uur bezorgd worden.Het is nu 2-6-2020 en heb nog niets ontvangen.wel bericht gehad dat hij niet op voorraad is maar ondanks de corona tijd duurt dit veel te lang.ook geen aanbod gehad van geld terug of een andere optie van hun kant

Zoals je het altijd zou willen!!

Ondanks de waarschuwing dat Corona voor vertraging kon zorgen is mijn bestelling uiterst zorgvuldig en tijdig afgeleverd. Paradigit doet wat zij belooft op haar website.... wat niet voor iedere leverancier geldt maar zoals je het altijd zou willen!!!

Very much satisfied with the purchase

The purchase process was very smooth and delivered on time. I am very satisfied with the phone - look and feel, performance, colour, etc. Recommend it!

Wachten

2 Ventilatortjes besteld die werden aangegeven als binnen 3 dagen in huis, inmiddels een week verder zonder antwoord van Paradigit op email/facebook en contact via telefoon word me tot nu toe al anderhalf uur verteld dat ik als eerst volgende word geholpen.

Waardeloos

Al een maand bezig met een bestelling die geannuleerd is om mijn geld terug te krijgen. Van begin af aan drama met Paradigit. Volgende dag zou het geleverd worden, maar ze bestellen alles via externe leveranciers die het door sturen uit naam van paradigit. Dagen later eindelijk de bestelling onderweg, helaas verkeerd nummer. Dus retour afzender. Nu al weken wachten op mijn geld! Besteld op 1 mei, het is nu 1 juni !

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven