3 uur in de wacht bij support

Ik sta al 3 uur in de wacht bij de support. Het is 2020 dan ben je gewoon open op 2de Pinksterdag. Anders heb je een bandje. Ik wilde wat vragen over mijn order maar door de asociaal lange wachtrij wil ik hem annuleren

Slechtste webshop ooit - belachelijk

Slechteste webshop ooit. De klantenservice is waardeloos. Een bestelling gedaan 3 weken geelden voor 2 computers, tot op heden niets gehad. Ik vraga netjes om de bestelling te annuleren maar doit kan niet want hij ligt bij de depo en niemand weet waar die is? Geld terug krijgen? Wacht lekker tot het onderzoek klaar is... DIT IS NIET MIJN PROBLEEM!!! ik wil mijn geld terug, en wil niet wachten tot het onderzoek klaar is wat jullie fout hebben gedaan. Nogmaals het is niet de fout of probleem van de consument. ben nu eerlijk gezegd 1 uur en 42 min in de wacht. schandalig schandalig en nog een schandalig. Nooit meer bij voor mij bij paradigit.

Gisteren besteld om 20.00 uur vandaag tussen 11.00 en 15.00 thuis bezorgd! Super!

goed en snel

Vraag gesteld via mail op zaterdag (avind). Zondag middag al antwoord. Heb hier begin van het schooljaar laptop gekocht voor studie dochter. Op advies juiste laptop gekocht.

Alles zo als afgesproken.

slecht

mijn ervaring is slecht je besteld wat en dan wordt het maar niet geleverd of dat er verteld wordt dat je bestelling later komt dus ik zeg een slechte ervaring voor mij geen paradigit meer zolang jullie de service niet verbetteren in de winkels en online echt slecht

Laptop beschadigd teruggestuurd na reparatie

Na een reparatie aan de trackpad die binnen de garantie viel was de laptop met een gekrast scherm teruggestuurd. Na meerdere malen contact te hebben gehad maar opgegeven. Je word niet serieus genomen en je moet betalen voor überhaupt een prijsindicatie wat het zou kosten om het te laten repareren.

Onvolledige bestelling

Deze je er was mijn bestelling niet compleet. Ik heb 2 producten besteld en kreeg er maar 1

toppers

bestelling verkeerd genoteerd even gemaild binnen 2 dagen opgelost wat een toppers

Zeer nette en snelle service

Alles werd makkelijk toon baar gezet. Duidelijke omschrijving en snelle service.

Vandaag met Michiel van Paradigit gesproken met een probleempje. Goed te woord gestaan en meteen opgelost. Prima service.

Duidelijke website, reageren snel, fantastisch.

Via werk op deze site gekomen. Fijne ervaring.

Verwacht zoals gedacht.. levertijd ook super

Duidelijk omschrijving en snelle levering

Ik vond de website erg duidelijk. De producten ook. De levering was optijd. En de producten zijn naar wens!

Duidelijk antwoord op mijn vraag vervanging cmos van laptop

Jammer dat ik niet doorverwezen wordt naar een andere partij wanneer de cmos batterij gesoldeerd is!

Snelle levering zoals aangegeven.

Goede service en mooi product

Geen klachten, alles verliep top!

Netjes behandeld

Doordat ik even na gevraagd had of ik het artikel toch kon kopen ook al had ik niet genoeg gespaard, kreeg ik als antwoord dat een bij betaling geen probleem was. Daar ben ik heel blij mee. Dan kan ik het artikel alsnog bestellen.

Consument vriendelijk

Bij Paradigit maakt men het de consument erg makkelijk. Je hebt namenlijk keus uit vooraf samengestelde computers maar kunt als je dat wilt ze ook nog uitbreiden.

Snelle levering, mooie laptop!

Ik ben erg tevreden over hoe snel de laptop op de mat lag. Hij ziet er mooi uit en is fijn snel.

bestelling is geplaatst

nu afwachten wanneer en hoe het aankomt.

Fantastic

Snel geleverd en mooi product zal vaker bestellen

Uitstekend!

Heerlijk zo te bestellen en niks hoeven te betalen.

Snel en goed geholpen

Snelle en goede service .reden om vaker wat te bestellen

duidelijke site waar je goed kan zien en zoeken :)

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven