Geen beloofd garantiebewijs op HP laptop te krijgen

Op 15/09/2021 bestelde ik een HP laptop via Bol.com van 495 euro.. Daar stond dat er 2 jaar fabrieksgarantie op zit en dat de papieren bij de levering zouden meekomen. De laptop werd meteen geleverd maar zonder garantiebewijs. Bij registratie op de HP site bleek er maar één jaar fabrieksgarantie op te zitten. Na vele emails schreef NoRRoD dat ik 2 jaar garantie krijg, maar alleen op die e-mail, een garantiebewijs kunnen ze niet geven, zeggen ze. Maar zo heb ik het wel gekocht. Wat de dekking is en tegen welke voorwaarden weet ik niet. Het is slechts één zinnetje, 'U krijgt 2 jaar garantie'. Mooi ,maar zo hoort het echt niet. Ik heb dit als oud-inkoper van o.a. De Bijenkorf en Xenos nog nooit meegemaakt.

Zelfs een dag eerder geleverd dan bij de bestelling stond.

gaming laptop uit outlet

gaming laptop gekocht uit de outlet, zoals verwacht een super laptop doet aan alle verwachtingen, snelle levering ,klant vriendelijk, goede uitleg in de winkel. norrog groningen

Norrod is prima, DHL is kut

ipv dat DHL gewoon bij buren of direct naar pickup point gaat, komen ze de volgende dag op een n'og onmogelijkere tijd terug, waardoor de next day delivery opeens toch 3 dagen delivery is. Dusja, kan Norrod weinig aan doen, maar toch vervelend. Niet per se aan te bevelen als je nextday delivery wilt.

Exactly as expected

I easily found the product I was looking for. I ordered and paid via IDEAL and received the product the next day, as expected. Overall, a great experience. Also, very good price on this product. I would buy again from NoRRoD.nl.

Teleurstellend

Hardeschijf uit de outlet besteld. Eenmaal ontvangen bleek een refurbishished disk te zijn, iets wat niet in de omschrijving stond. Ik wilde immers een nieuwe disk, geen gerepareerde Contact gezocht met de servicedesk werd tamelijk laconiek over gedaan. Retour aangevraagd. Tot mijn grote verbazing krijg ik niet het hele aankoop bedrag terug, maar slechts 90 procent. Kan ik niet rijmen. Norrod stuurt het verkeerde product op en dat kost je dus uiteindelijk geld.

Brander besteld en snelle levering en werkt perfect

Werkt perfect

Brander werkt perfect en makelijk te installeren

het is heel snel gekomen en heel goed verpakt aanrader

Duidelijke website

Een laptop uitgezocht uit het assortiment. Gemakkelijk te bestellen.

Er is gedaan wat beloofd was

Positief

Heb even morten wachten op mijn bestelling maar alles netjes afgehandeld

Goede site

Zo zou ik het zelf ook doen!!!

De afhandeling van de bestelling is precies zoals ze het beloven. En dat is vlot en correct! Maar er zijn meer bedrijven die dat doen. wat wel bijzonder is, is het enorme assortiment in hun vakgebied tegen zeer concurerende prijzen.

Goede en snelle service

Mijn product was netjes ingepakt en werd direct de volgende dag geleverd. Het verzenden met UPS was ook erg handig aangezien de timeslots voor bezorging wat kleiner zijn. Hierdoor wist ik wanneer ik thuis moest zijn voor de levering. Mijn muis voldoet perfect aan de verwachtingen en ben er blij mee.

Mooie overzichtelijke website, producten op tijd aangeleverd gekregen. Kortom top!

Werkt perfect

Na binnenkomen product, was t makkelijk te installeren

Eerste keer besteld, goedkoop en snelle levering

Vorige week voor het eerst bij NoRRoD besteld. Ik was op zoek naar een specifieke headset die volgende dag geleverd kon worden. NoRRoD had het en nog het goedkoopst wat ik kon vinden ook. Volgende dag netjes op de deurmat. Ik bestel hier waarschijnlijk nog wel eeens.

Snel, goede spullen, uitstekende bezorging

Als het er toe doet dan haal ik mijn spullen bij Norrod. Nu waren het server-grade harddisks en binnen een dag na het bestellen in huis. Top!

Snelle en complete levering .

Mijn bestelling woensdagavond besteld en donderdagmiddag geleverd. Precies volgens verwachting.

Goed, snel en betaalbaar

Ik was opzoek naar een nieuwe voeding voor mijn pc, die ook betaalbaar moest zijn. Bij diverse sites gekeken, maar Norrod was hier het goedkoopste mee. Bestelling geplaatst, goed op de hoogte gehouden over de levering. Het was op tijd binnen. Voeding meteen geplaatst en voldeed aan de verwachtingen. Desktop werkt weer zoals die moet werken. We zijn erg tevreden. In het verleden - toen er nog meer fysieke winkels waren - kochten we ook altijd bij Norrod. Ook toen waren positief.

Goede service en een concurrerender prijs.

Snelle levering met DHL

Snelle levering met DHL zelfs in corona tijd.

Prima bestelling en levering!

Ik kocht een Nvidia Shield TV. Deze was niet alleen nog leverbaar (bij veel webshops niet meer) bij Norrod maar tevens het voordeligst. Verder ging de bestelling vlotjes en de levering prima. Bovendien werkt het product boven verwachting, de Nvidia Shield is 1 van de betere media streamers, snel, eenvoudig in gebruik, goed design en degelijk. Hiervoor de Mi Box gehad die viel erg tegen.

Al jaren klant nooit geen problemen en goede service

Ik had een chroombook online gekocht maar deze was niet in orde,naar groningen gereden en uitgelegd wat er mee was. Kon probleemloos omruilen voor een andere.

Wel optijd maar de website is niet zo goed

Probeer is een vraag te stellen.. 404 in het rma process, telnr moeilijk te vinden, gedateerde look met name de detail pagina en categorie pagina. Ze leveren wel optijd

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven