Fast and excellent service!

Very fast delivery and good packaging. I would definitely buy again.

Snelle en goede snelle service. Goed verpakt, dus zonder schade. Apparaat werkt prima, en voldoet aan de eisen. Prima

Super bedrijf

Snelle en correcte afhandeling van je bestelling.

Heldere en overzichtelijke site

+ Heldere en overzichtelijke site + Duidelijke informatie + Makkelijk te bestellen - De site beloofd vandaag besteld, morgen in huis. Dit kon niet waar worden gemaakt. Het product werd een dag later bezorgd.

NoRRoD is nog steeds een beetje NoRRoD

Via de webshop van NoRRoD een draadloos toetsenbord besteld en de volgende dag keurig ontvangen. Overzichtelijke website, prima assortiment, concurrende prijzen en nog steeds een beetje NoRRoD.

Snelle levering en een van de goedkopere webwinkels

Ik ben zeer tevreden met mijn Xbox controller. Volgende dag al geleverd, en niet de duurste.

de enige constante faktor

heb al bijna 20jr een goede band met norrod en zn medewerkers.het is de goedkoopste en meest ervaren shop in groningen hoe vaak ze ook mogen verhuizen.

uitstekend

MS Muis gekocht Mobile 3600. Werkt op alle ondergronden en is snel en nauwkeurig en laat je beeldscherm scrollen terwijl je kunt blijven lezen. Echt heerlijk.

Super snel geleverd, precies zoals afgesproken

Het bestellen van mijn nieuwe laptop was heel eenvoudig. Hij werd bovendien super snel geleverd. Woensdagavond besteld en donderdagmiddag al in gebruik.

Snelle levering, goede kwaliteit

Norrod heeft een duidelijke website, levert snel en de spullen zijn goed.

Uitstekende snelle verzending.

De verzending was supersnel, werd goed op de hoogte gehouden van wanneer mijn pakket aankwam.

Snelle service, snelle bezorging en top kwaliteit!

Super! Prima! Snel!

De website is gemakkelijk te gebruiken en de betaling was gemakkelijk te doen. Rond 22 uur 's avonds een nieuwe computerbehuizing besteld, die ik de volgende dag nodig had voor een LAN-feest in het weekend. Zelfs met laat bestellen, arriveerde het vroeg in de ochtend! Super service !!!

Uitstekend snel service

Top geleverd door Norrod en een top product.

Het bestellen ging heel makkelijk en het product werd geleverd op de afgesproken dag. Norrod was de enige online shop die dit product nog had.

Goede deal voor een goede aankoop

Ik heb in de outlet een koptelefoon gekocht waarvan de doos al open was geweest, na een beetje twijfel toch gekocht. Prima product, snelle levering en nog goedkoper dan bij andere winkels in de aanbieding, ik zal zeker vaker voor NoRRoD kiezen!

Snel geleverd dus snel kunnen installeren

Seagate FireCuda 2 TB besteld. Niet alleen prima prijs, ook snel geleverd! Na mijn HD-crash was ik natuurlijk erg blij met de nieuwe Seagate FireCuda. Installeren, configureren en draaien maar!

Mijn ervaringen tot nu toe, vanaf een nieuwe door Norrod geassembleerde PC plus diverse andere producten, zijn in een woord super!

Prima ervaring

Ik heb een ssd gekocht. Prima prijs en snel geleverd.

Buiten gewoon fantastische

Ik kan niet anders zeggen dat norrod bij mij als beste op mijn lijstje staat als het om advies, bestellen, en leveren gaat, ook de garantie is gewoon top, omruilen is nooit een probleem wat ik gehad heb met een videokaart die niet meer leverbaar was, gewoon een andere uitzoeken, en wella, je krijgt het keurig thuis bezorgt. Norrod is al jaren mijn favoriet, en zeer betrouwbaar, helemaal top.

Vlotte levering

Goed product tegen scherpe prijs met vlotte levering

Snelle bezorging en scherpe prijs

Ik heb een laptop uit de outlet gekocht, het was een goede aanbieding en al op de volgende dag geleverd. Al met al een prettige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Prettig om zaken mee te doen.

Product precies als omschreven, in prima staat en snel geleverd. Erg tevreden, bedankt voor de goede zorg van het Chromebook. Vandaar beveel ik jullie aan, Prima Prima Prima duim op.

Levering van het product was conform de afspraken.

Via de website heb ik een interne harde schijf gekocht, die geleverd werd volgens afspraak. Door het verzendbedrijf werd ik ook keurig op de hoogte gehouden van deze levering. Vervolgens de kapotte schijf vervangen door de nieuwe... in een paar minuten was dat gefikst en draaide de computer weer als vanouds.

hebben een harde schijf besteld goede website snelle levering goed verpakt

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven