Pluspunten

Very fast shipping. Great service. Really recommended!

Pluspunten

zeer snelle levering van bestellingen, uitstekende en vlotte service bij eventuele problemen

Ga zo door

Pluspunten

Ze hadden de goedkoopste prijs voor de tablet die ik zocht, wat natuurlijk altijd interessant is! Had nog nooit van Norrod gehoord maar zal er nu zeker vaker een kijkje nemen.

Er was geen bijbehorend hoesje beschikbaar voor dit tablet. Ze hadden nog wat geld kunnen verdienen als ze ook het hoesje hadden gehad.

Pluspunten

Ik moest lang wachten voor harde schijf . Na bellen hebben ze andere betere met korting gestuurd. Ben erg tevreden mee.

geen

Pluspunten

Toen Norrod nog een winkel in Leeuwarden had kwam ik er dagelijks en heb heel wat pc's gebouwd met de altijd scherp geprijsde spullen van dit bedrijf. Nu ik de spullen online bestel ben ik erg tevreden over de snelheid van verzending. Ga zo door! Groet, Martin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en scherp geprijsd.

Artikel bleek gebruikt of eerder retour gestuurd. Dit was niet vermeld bij de bestelling of op de site.

Pluspunten

Vlotte levering / goede prijzen

Pluspunten

Prijs en snelle levering

Zouden het (nog) niet weten tot nu toe tevreden

Pluspunten

-Snelle en overzichtelijke website -Snelle levering -Goede prijzen

-Het retourneer proces is te ingewikkeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

USB lader besteld. Snel geleverd.

Niet gekregen wat ik besteld had, bij de bestelling staat een heel ander plaatje. Wat geleverd werd benaderde het afgebeelde niet.

Pluspunten

Ik kom hier al jaren (ook al in de tijd dat ze in de Steentilstraat zaten). Veel mensen met gedegen kennis en bereid om mee te denken! Super!

Vooral zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam

Na week nog geen product te hebben ontvangen maar eens gebeld waar het bleef. Oh ik zie dat u het nog niet heeft ontvangen. en twee dagen later had ik het in huis.

Pluspunten

Snelle service en artikel goed verpakt

de website sneller maken

Pluspunten

Scherpe prijzen Ruim assortiment Kennis aanwezig Snelle levering Eenvoudige bestelprocedure

geen

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes verpakt. Prijs was ok.

Product Wifi Camera lijkt toch niet helemaal goed. Alles werkt maar wifi verbinding verbreekt regelmatig en dan moet deze weer opnieuw worden ingesteld, want een reset helpt niet. Had van Foscam meer verwacht zelfs als het aan slecht wifi netwerk ligt.

Pluspunten

Snelle levering 1 produkt was niet compleet en dat is jammer

Persoonlijk telefonisch contact is bijna niet mogelijk

Pluspunten

Alles was gewoon perfect!!! snel levering, goed geinformeerd en pakje op tijd geleverd

geen ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, nette aflevering van mijn laptop en goede informatievoorziening

Instructies over hoe bestellingen worden verwerkt kunnen hier en daar iets duidelijker, maar is niet per sé heel storend

Pluspunten

Goed overzicht van producten. Uitgebreide keuze. Zeer snelle levering, smiddags besteld volgende dag in huis.

Bij het bestellen van de laptop wilde ik nog een laptophoes bestellen maar op een of andere manier wilde dit niet. Ik heb de laptop hoes niet apart besteld, dit ivm de verzend kosten.

Pluspunten

Duidelijke website, maakt goede vergelijking van de verschillende soorten laptops etc mogelijk. Verder snelle service en aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

Deskundige hulp ontvangen bij het vervangen van mijn harde schrijf. Dit bedrijf beveel ik bij iedereen aan.

Pluspunten

Duidelijke bestelprocedure Snelle levering Uitgebreide garantie

Betalen van hogere bedragen via PayPal mogelijk maken

Pluspunten

Laat in de avond besteld en in de ochtend ontvangen. Status updates via mail.

Pluspunten

Snelle levering conform voorwaarden

Blijf zo doorgaan!!

Westerkade 16