Simpel en effectief

Een computerkast gekocht, zonder veel poespas gekocht en snel geleverd, niks op aan te merken.

Alles werdt goed afgeleverd en was zeer goed verpakt.

Ik ben zeer tevreden, goeie site werkt makkelijk, snelle levering, zeer goed verpakt. Dit heeft een goede indruk gemaakt op mij, en ik zal vaker bij Norrod.nl bestellen in de toekomst.

Super snelle levering

Op avond besteld en volgende dag al in huis.

Uitstekende webwinkel

Mijn 1e bestelling bij NoRRoD, maar zeker niet mijn laatste. Duidelijke website met prima prijzen. Zeer snelle levering via DHL.

Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs

Voor mijn zoon een harde schijf en ssd geheugen gekocht. Snel geleverd en zonder verzendkosten.

Perfect geholpen. Snelle levering.

Al jaren bestel ik bij Norrod. Altijd correct geholpen. Ook een duidelijke site waar je snel wat je zoekt kan vinden. Ook een snelle levering. Norrod doet wat ze beloven.

Zeer snelle levering

Na bestelling de volgende dag al in huis, helemaal blij mee.

Fijn bedrijf en snelle levering

Snelle levering van de Lenovo laptop. Ook een fysieke winkel!

Scherpe prijs en korte levertijd

Onlangs een Lenovo Ideapad L340-15API gekocht. NoRRod had een zeer scherpe aanbieding. Daarnaast was de laptop binnen 24 uur geleverd. Prima service.

Alles ging prima

Ik heb mijn bestelling letterlijk de volgende dag ontvangen. Het product was goed verpakt en is in prima staat. Ik ben er superblij mee. Bedankt!

Prima verzending en een goed product geleverd!

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en goedkoop

Netjes en snel geleverd

In een woord prima! Het was snel geleverd, netjes en veilig verpakt. En de laptop is prima kwaliteit. Vooraf contact gehad met de servicedesk omdat de kleur van de laptop foutief vermeld stond op de site en daarop hebben ze binnen een dag gereageerd en meteen aangepast.

Fijne site met goede prijzen

Goede overzichtelijke site, hele scherpe prijzen en een snelle levering.

Super snel en behulpzame levering!

Heb mijn laptop online helemaal uitgezocht daarna besteld bij NoRRoD, levering werd super snel gedaan en nadat ik mijn email niet direct kreeg met betrekking tot de levering werd ik gerust gesteld door de klantenservice dat mijn bestelling wel was doorgekomen. Ook toen ik een vraag had over de accu wist NoRRoD mij weer gerust te stellen dat er niks aan de hand was en dat ik waarschijnlijk betere prestaties zou hebben bij het tijdelijk uitschakelen van de processor!! Echt super service!

Prima geregeld

Ik kocht onlangs een desktop bij NORRAD van Lenovo. Prijs is prima en de levering was keurig op tijd. Kom er zeker terug.

Uitgebreid assortiment van goeie kwaliteit

De ssd schijf voldoet helemaal aan mijn verwachting. Ook was de bezorging snel en nauwkeurig. Goeie service..top!

goede prijs en snelle levering

Na wat zoeken en vergelijking site's te hebben bezoekt kwam ik uit bij NoRRoD.nl. Was de goedkoopste en de levering was binnen een dag, top.

nieuwe laptop goed geleverd

Nieuwe ACER-laptop en muis besteld; Norrod bleek de goedkoopste van het land. De volgende dag werd de muis al geleverd, maar (nog) geen laptop. Na een ongerust mailtje bleek dat de ACER een dag vertraagd was, deze werd inderdaad toen keurig afgeleverd. Tip: een extra mailtje bij deelleveringen.

Super snel geleverd

Snelle en keurige levering en prima op de hoogte gehouden omtrent de levering

goede ervaring

Was op zoek naar een nieuwe laptop. Het werd uiteindelijk een Lenovo Y540, die nog dezelfde dag geleverd kon worden. Bestelproces was vlot en de laptop werd, zoals aangegeven op de website inderdaad de volgende bezorgd. Zou de volgende keer weer zo bestellen bij NoRRoD.

Het hele aankoopproces t/m bezorging ging vlekkeloos

Voor onze dochter op zoek naar een laptop voor het voortgezet onderwijs. Via verschillende vergelijkingssites viel het oog al snel op een Lenovo model Lenovo S340-14IWL. Ideaal qua grootte, snelheid en NoRRoD was het scherp geprijsd. Zowel het Lenovo merk (voorheen IBM) als NoRRoD (mis de winkel in Zwolle!) geven mij altijd een nostalgisch positief goed gevoel. Order dus zonder bedenkingen geplaatst. Daarbij was al duidelijk dat er enige tijd zou verstrijken voordat er geleverd kon worden. Dit nog gecontroleerd bij andere winkels en kennelijk een landelijk verschijnsel voor dit specifieke model(?). Geen probleem, uiteindelijk is de laptop op 30 juli (gisteren) keurig afgeleverd door DHL en geniet onze dochter alvast van een prachtige laptop voordat school straks begint. In de tussentijd bleef NoRRoD ons op de hoogte houden, keurig de factuur nog via email en track&trace via DHL. NoRRoD als webshop kan ik iedereen aanraden!

Satisfactory service, excellent price

I am still surprised the laptop was several hundred euros cheaper here than everywhere else. Buying it was a cinch, and they shipped out the next day, as promised, but the vastly incompetent DHL managed to screw it up once more. However, after it arrived, everything was in order. Would recommend.

Goed aanbod en Overzichtelijke site

Overzichtelijke site met goed aanbod en makkelijk te bestellen je word ook uptodate gehouden over je bestelling maar de levering was minder voed via DHL, maar daar kan NoRRoD niks aan doen.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding, snelle levering

NoRRoD.nl was de goedkoopste in de laptop die ik zocht en levering was al de volgende dag.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven