Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen.

Van tevoren al kunnen aangeven dat je het bij een ander punt je bestelling kan ophalen. Misschien kan dit al, maar is me niet opgevallen.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Website: een dikke prima. prijzen: competitief en geen verzendkosten en/of opslag voor betaling met je creditcard. Levering: Super snel. s-avonds na achten besteld volgende dag in huis Service/aftercare: Uitstekend! Had een verkeerd product besteld (i tje over het hoof gezien) en vroeg een RMA aan om te kunnen ruilen. Volgende dag RMA ontvangen en antwoordnummer waar ik het product naar toe moest sturen. Zelfde dag verstuurd en volgende dag de bevestiging dat het geretourneerde product was binnen gekomen. De hierop volgende dag had ik mijn vervangend product al weer binnen.

als ze meer producten hadden die ik nodig had bijv de i7-8700 had ik die daar ook gekocht

Pluspunten

E reader Illumina E654 besteld, nieuw echter geopende verpakking. Nergens meer verkrijgbaar overal uitverkocht. Gereduceerde prijs, volgende dag geleverd. Ereader was inderdaad nieuw. Prima service. Rekommandeer dit bedrijf

Pluspunten

Snelle afhandeling

Extra klantenservice en klantenbinding creëren

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website. Producten staan goed aangegeven en omschreven. Levering ging snel, volgende dag alles keurig binnen.

Denk dat Norrod de afgelopen jaren al flink verbeterd is. Op moment geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snel, correct, goede prijs, duidelijkheid

viedo's over hoe dingen te instaleren?

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, prettige kortingen. Ik ben erg blij dat ik bij NoRRoD op de valreep nog een Wakawaka power 2200 kon bestellen toen ik hoorde dat het Wakawakabedrijf failliet was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Sneller eerste levering - Redelijke geprijsd

Ik bestelde een Tomtom Spark 3. De versie met gps, muziek, gps mét een hoofdtelefoon (bluetooth) van Tomtom. Het betrof een outlet product. Levering ging fantastisch snel. 's Avonds om 21:30 uur besteld en het was de volgende middag in huis. Bij het uitpakken ontdekte ik twee zaken : 1. Ontbreken van de laadkabel 2. Foutief polsbandje meegeleverd Hierover direct gebeld. Eerste gesprek gaf de medewerker aan dat alles goed gecontroleerd werd bij het inpakken (wat wil men hiermee insinueren ?) en dat hij de vraag door ging zetten naar de afdeling die inpakt. Aangegeven dat snelheid voor mij van belang is omdat ik het nodig had als verjaardagscadeau 2 dagen. Hij gaf aan dat dit waarschijnlijk niet ging lukken. Ik zou zsm reactie krijgen via het ticket dat was aangemaakt. De dag erop weer gebeld. De medewerker die ik toen sprak gaf aan dat zijn verwachting was dat ik die dag wat zou horen. Maar, zo benadrukte hij, er zou duidelijk op de site staan dat outlet producten incompleet kunnen zijn. Ik heb aangegeven dat ik dat nergens heb gelezen maar dat ik bovendien verwacht dat essentiële onderdelen als een lader altijd worden meegeleverd (het is een erg specifieke lader speciaal voor de tomtom spark). Over het bandje gaf hij aan dat het best zou kunnen dat er een bandje bij zat wat er niet officieel bij hoort (was van vorige versie). Daar ging hij echter niks aan doen. Inmiddels is de verjaardag al voorbij en heb ik nog geen reactie. Treurige gang van zaken tot nu

Pluspunten

Kom al bij norrod zolang als ik me kan herineren 14 a 18 jaar, Altijd goede service, qua prijs niet duur niet goedkoop. Bestel er dingen omdat ik de service waardeer dat je nog naar een fysieke winkel kan gaan, in van plaats alleen contact mail/telefoon, en alles opsturen.

Pluspunten

Lekker snel en goed

Pluspunten

Tablet bij de outlet besteld, is de volgende dag al geleverd. Klasse.

Pluspunten

zeer tevreden... super snelle levering. savonds besteld en volgende dag al in huis, terwijlop de site 2 dagen levertijd stond aangegeven. Met eerdere producten hele goede service gehad m.b.t. garantie

zou het niet weten...

Pluspunten

Supersnelle leveringen. Goed service!

Pluspunten

Goede uitleg, duidelijke foto’s opbrengst site en snelle levering.

Pluspunten

Lage prijzen, goede producten, ruime sortering van componenten, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, en een duidelijke website.

Het versturen van kwetsbare harde schijven vergt een geschikte verpakking, dit wat echter niet het geval ik heb regelmatig harde schrijven op internet besteld maar zo slecht verpakt heb ik nog niet eerder gezien.

Pluspunten

Scherpe aanbiedingen; vooral de outletpagina. Snelle levering. Goede communicatie via email.

Pluspunten

Snelle levering! Producten goed verpakt!

Gazo door!

Pluspunten

Uit de outlet een Epson Ecotank printer gekocht, door de outlet was hij 20% goedkoper dan elders. Alleen de doos was open geweest, verder was de printer volledig in nieuw staat. De daadwerkelijke levertijd was ook veel sneller dan de op voorhand opgegeven levertijd.

Voeg eventueel een foto toe van het daadwerkelijke apparaat zoals bij de tweedekansjes van coolblue.

Pluspunten

Betrouwbaar adres

Pluspunten

Snelle service en goede communicatie tussen het bedrijf en de klant

Pluspunten

Snelle reactie, deskundig advies en snelle en goede levering.

Zou ik zo niet weten.

Pluspunten

Showroom model gekocht vanuit de webshop. Snel geleverd, ziet er als nieuw uit en software was netjes gereset van te voren.

Pluspunten

Betrouwbare informatie, zeer klantvriendelijk. Nu voor de derde keer super service bij de aanschaf van een laptop.

Super tevreden, weet even niets

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven