Topservice!

Na de bestelling meteen mail gekregen dat bestelling en betaling oké waren, veel eerder dan verwacht flesjes binnengekregen met heel vriendelijk briefje erbij wat ik precies moest doen. Altijd maar afwachten wat ervan komt wanneer je iets bestelt bij een site die je niet kent, maar hier is mijn ervaring absoluut top! Heb mijn (te veel blaffende) hondje meteen de eerste druppeltjes gegeven, ik houd jullie op de hoogte!

Netjes verpakt. Nu hopen dat het helpt.

Bestelling snel ontvangen. Goed verpakt en goede gebruiksaanwijzingen. De werking van de druppels moet ik nog even afwachten omdat ik pas begonnen ben.

Snelle service en snelle levering met duidelijke uitleg erbij

Geen resultaat

Maanden (3 flesjes) consequent iedere dag druppels ingenomen. Helaas geen resultaat.

Lijkt goed te werken.

Het is nog wat kort om eea te beoordelen

Uitstekend!

Ik heb eerst contact gezocht om meer te weten te komen wat de mogelijkheden zouden zijn voor onze hond Mika. Hierop een duidelijke reactie gekregen. Kort daarop nog aanvullende info over Mika gemaild en op basis daarvan is een persoonlijke remedie samengesteld. Al met al verliep het contact heel soepel en ben ik zeer tevreden.

Snelle service en goede informatie

Snelle service en goede informatie

Uitmuntende kwaliteit

Mijn levering kwam de dag nadien al.Zeer goed appart verpakt en zorgzaam verpakt.Zeer duidelijke handleiding erbij.Alles tip top in orde.Ben dus ook dadelijk kunnen starten ( piep klein vraagje..is het normaal in het begin dat mijn emoties plots naar als een stortvloed naar buiten komen..soort reiniging of genezing in het begin van de therapie ? )

Vlotte levering

Wordt goed geholpen bij problemen die ik ervaar

Nog niet ontvangen

Ik heb de levering nog niet ontvangen. Ook geen bericht van bezorgen ontvangen

Nog niet

Vlotte aflevering, goede communicatie

De website is duidelijk. Bestellen gaat makkelijk en de communicatie na de bestelling is prettig en duidelijk. Levering was vlot, ik had het product binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering wordt goed naar je geluisterd en altijd zeer correct !!! Zeer trvreden

Snelle reactie, snelle levering

Na het plaatsen van bestelling al snel bevestiging waarop ik een vraag had. Heel snel een reactie hierop gekregen en had flesjes snel in huis.

Tot zover prima contact

Top voor de snelle levering!!!!

Ik kan nog weinig over de werking van dit product vertellen maar heb van verschillende mensen in mijn omgeving gehoord dat zei erg tevreden waren. Ik zelf ben nog maar pas gestart en hoop echt op verbetering mijn idee is dat baat het niet schaad het zeker niet tenslotte is dit een puur natuurlijk product .

duidelijke en praktische website met advies op maat

De webshop is makkelijk te gebruiken. De info is duidelijk. Je vindt snel wat je nodig hebt, indien gewenst krijg je persoonlijk advies.

Contact was erg goed.

Duidelijke uitleg

prima service

geleverd volgens afspraak

Flesjes waren keurig apart verpakt. Er zat een duidelijke beschrijving bij. Bezorging was snel. Top.

Duidelijk en snelle levering.

Duidelijk website, makkelijk bestellen, en een snelle levering.

Ik werd snel en persoonlijk geholpen

Het voelde prettig om bij Tom Bachbloesem mix op maat te bestellen voor mijn zoon. Hij vroeg een beetje achtergrond informatie en ik merk na 2 dagen gebruik al wel verschil. Ik heb ook een mix besteld, die ik zelf heb samengesteld. Ben benieuwd!

snel en zorgzaam

Snelle en zorgzame levering.

Condedreef 56

8500 Kortrijk