Veel geld voor niks

Bachbloesem voor zowel mijn dochter als mij gekocht. Vreemd genoeg is mijn dochter meer gaan huilen en slechter gaan slapen na inname vd druppels. Nu gestopt en ze is weer vrolijk. Ik heb geen enkel effect gemerkt bij mezelf. Verspilde kosten helaas.

Zeer vlot,correct en uitstekende afhandeling van het order, proficiat

Zeer vlot,correct,uitstekende afhandeling van het order..proficiat

Goede kwaliteit, goede prijs.

Snelle, correcte levering

Aanrader

Ik heb het voor mijn vriendin van 81 jaar besteld. Omdat ik ervaring had met het bestellen. Het kwam heel snel aan. Er stonden naar Nederland verzenden 3 tot 5 werkdagen voor. Maar na 2 werkdagen had ik het al in huis. Ook het extra flesje als Lente kado was heel erg fijn om erbij te ontvangen. Bedankt daarvoor! Vriendelijke groeten M.Bijl

Super snelle levering

Mijn bestelling was er zo snel! Heel fijn, zo kon ik meteen beginnen

Prettig, zorgvuldig en deskundig.

Op mijn vragen per mail werd binnen een dag gereageerd. Aan de reacties en vragen merkte ik dat er op deskundige wijze gezocht werd naar goed maatwerk. Erg fijn! Top service!

Snelle en goed verpakte levering

Ik heb 4 glazen flesjes, elk keurig en goed verpakt, in een aparte 'om' verpakking ontvangen. Keurige handleiding erbij. Heel erg fijn.

Duidelijke website, goede en snelle verzending

De druppels werden snel geleverd en waren keurig verpakt. Ook zat er een duidelijk briefje bij over het gebruik van de druppels.

Top top

Snelle levering product heel goed

Héle goede ervaring

Snelle levering. Produkten werken goed. Mooie aanbiedingen wat betreft korting. Bach Bloesems zijn niet goedkoop en sinds ik AOW heb, is het fijn om met korting te kunnen kopen, zodat ik tóch met Bach Bloesem remedies mijn problemen op kan lossen.

Het is het net niet.

Ik heb de spray voor eerste hulp. Netjes de beschrijving gelezen en toegepast. Helaas werkte het niet dus nogmaals gesprayd. Hier zat klein uurtje tussen maar helaas werd nog niet rustiger. Deze spray is toch net niet zo sterk als die bach remedie de rescue spray. Dus ja jammer

Vlotte en vriendelijke service

Heel tevreden over het communiceren via mail en de vlotte reacties Mijn persoonlijke samenstelling van het product heel vlot onvangen

Prima en betrouwbaar

Goede informatieve site, keurige mail na bestelling en zodra bestelling bij post was aangeboden. Goede handleiding. Kortom: fijne service.

Duidelijk omschreven het product

Met interesse gekeken op de website en ik was al bekend met Bach .Het lijkt ofF het helpt! Ben net 1 dag bezig

Was volgende dag al geleverd

Nu maar afwachten...

Goede ervaring

Correcte leveringen. Binnen aanvaardbare tijd.

Correcte en vlotte service

Dit was de 2de keer dat ik iets besteld heb bij Mariepure. Nu ook kreeg ik een heel goede service en vlotte afhandeling. Dikke duim! Bedankt Tom , je kan voelen dat je dit met hart en ziel doet !!! Warme groet terug, Katrien

Heel vlotte levering

Na de bestelling, zeer snel bevestiging gekregen alsook extra informatie, de levering is ook heel vlot verlopen, alles goed ingepakt zodat het in perfecte staat is geleverd. De bijkomende info die bij de bestelling zat is ook een pluspunt.

Ben zeer tevreden!

Mooie webshop, alles erg duidelijk. Snelle levering van het het product. Ben tevreden!

Overzichtelijk, goede omschrijving

Snelle levering Goede uitleg

Snel geleverd, met goede uitleg. Nu hopen op een goed resultaat over 3 maanden.

De service uitstekend

De bachbloesems waren op tijd geleverd ,uitstekende service.

Werkt goed

Na het overlijden van onze oude hond is onze puppy van 7 maandan haar plek kwijt. Nu een paar dagen de druppels aan het gebruiken tegen het overmatig blaffen en het bange onzekere hondje staat nu al wat zekerder op haar pootjes.

Vlotte levering , duidelijke instructies

Condedreef 56