goed machine website is duidelijk zodat een juiste machine gekozen kan worden

handleiding kan beter 1. handleiding zit onder in verpakking. na openen van verpakking en raadplegen van handleiding lees je dat je het best de verpakking boven de pallet kan doorsnijden mosterd na de maaltijd! 2. de plaatjes van de montage zijn wel heel priegelig. ook hier: de stappen zijn niet echt duidelijk, waarschuwing om op te letten dat stangen goed in de gaten steken zie je pas als je het gemonteerd hebt, het staat op de volgende bladzijde 3. een aantal moeren had beter zelfborgend kunnen worden uitgevoerd, ze trillen nu los

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 8 t 230 V

Perfecte service!

Er was een klein probleempje, dit gemeld en perfect opgelost!

Top aankoop

Ik had een sterke luchtcompressor nodig en die heb ik hier gevonden met zijn 11 bar heeft die wel wat druk. de compressor is zeer snel geleverd en dat speelde ook mee in mijn keuze. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze en het is een aanrader.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Klantvriendelijke benadering en deskundig advies

Zie boven

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Uitstekende ervaring

Goed advies bij aankoop kloofmachine. Goede service en afhandeling. Kloofmachine werkt naar behoren.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine staand

Het is een top houtklover.

Toen ik hem bestelde had ik hem de andere dag al thuis staan. Super snelle bezorging.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout klover

Super Service en ondersteuning op leveringen.

Tijdens de laatste levering van een Ruwterreinmaaier raakte er een belangrijk montagebout zoek. 1 mailtje was genoeg om "free of charge" een nieuwe bout opgestuurd te krijgen. Geweldig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terreinmaaier 750 Pro

Volgens verwachting geleverd de hout klover werk supergoed dus al bij al heel erg tevreden

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout klover

Mooi bedrijf, fantastische machines

Houtklover eco 8 t. 230V gekocht, na uitgebreide testen in de showroom op verschillende modellen. Heel goed en vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. Eenmaal thuis, met de houtklover, was er geen houden meer aan. Wát een gemak, en hoe onvoorstelbaar zo’n kracht deze machine heeft! En uiteraard hebben wij ook de grootste en onmogelijkste stukken stam uitgeprobeerd…. Liggen er nu bij als hele mooie handzame kachelhoutjes. Hout in de kachel betaalt zich onmiddellijk terug, maar de fysieke voordelen t.o.v. kloven met een bijl zéker weten over een aantal jaren des te meer. Hiermee verslijt je niks aan je lichaam. Geen klappen opvangen in je nek en schouders, niet steeds bukken om hout klaar te leggen en weer op te rapen. Gewoon de bijzonder handzame houtklover naast het stapelhok en meteen vanaf de machine naast je wegstapelen. Nog overdekt werken ook! Daarbij een heel goed gevoel over de mensen bij dit bedrijf. Lange tijd niet zó klantgericht en klantvriendelijk behandeld als bij ACG Holten, ondanks dat zij heel erg druk waren. Iedereen kan alles op z’n website zetten…. Maar zij overtreffen met mens en machine hun eigen teksten en maken het meer dan waar.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover Eco 8t. 230V

Perfecte service

De geleverde kloofmachine had wat uitlijningsproblemen, maar doordat ACG-Holten goed bereikbaar is per telefoon en email (Er wordt binnen een dag gereageerd), was dit in samenspraak met hun snel opgelost. Jammer genoeg lekte de machine bij gebruik hydraulische vloeistof. Na weer makkelijk telefonisch en email contact werd de machine opgehaald en er werd een compleet nieuwe machine geleverd gemonteerd en wel. Een missend wieldopje werd per post nog nageleverd nadat ik een mail ontving met de vraag of alles zo goed geregeld was. Wat me erg aansprak was dat dit bedrijf zo makkelijk telefonisch te benaderen was. Dat er een probleem was met mijn machine is soms mogelijk, maar dat het zo zonder moeite snel opgelost werd is voortreffelijk.

Prima bedrijf

Heb inmiddels meerdere machines gekocht (kloofmachine, grasmachine) en zojuist een compressor. Alle machines werken perfect, zou anders ook niet terug gekomen zijn na de de eerste aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: zie boven

Zeer behulpzaam en nemen alle tijd om je van de goede informatie te voorzien. Ik heb al meerdere machines bij ze gekocht en ben er zeer te vreden mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Waar voor je geld..!

Goede uitleg gehad, was snel overtuigd. Dit is de klover die ik zocht.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

ben zeer tevreden

Ben goed en snel geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: olie en vet voor kliever

Jetzt macht Holzspalten richtig Spaß

Das ist mein erster Holzspalter und ich habe mich für ACG-Holten entschieden und bereue es nicht. Dabei wurde noch folgendes Zubehör bestellt: - Verbreiterungsmesser - drittes Rad - 10 Meter Verlängerungskabel mit 2,5 mm2 - das ist wichtig bei den hohen Stromstärken im Einphasenbetrieb Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Ich habe jetzt erst 4 Stunden mit dem Holzspalter gearbeitet, aber es ist perfekt! Man kann sehr gut arbeiten und 8 Tonnen sind mehr als ausreichend - auch mit dem Verbreiterungsmesser (bisher nur Pappel und Weide gespalten). Die Arbeit macht einfach Spaß und ich komme wirklich gut zurecht. Ich habe mich für die 230V - Variante entschieden, weil ich teilweise nicht am Stromnetz anschließe, sondern an einem LiFePO4-Akku (300 Ah) und einem Einphasen-Wechselrichter (von FCHAO). Das funktioniert sehr gut. Ansonsten hätte ich den 400V-Motor gewählt. Der ist noch etwas schneller, doch ich bin auch mit der Geschwindigkeit des 230V-Motors sehr zufrieden. Aufgrund der kurzen Nutzungsdauer kann natürlich noch nichts über die Haltbarkeit gesagt werden, aber hier habe ich ein gutes Gefühl.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T230 SUPER COMFORT

Uitstekend!

De kloofmachine is een super apparaat! Geweldig krachtig! Ik ben er heel blij mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine 10T (8T)

Prima bedrijf met goede service

Prima bedrijf met een goede service. En erg klant vriendelijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goede service en goede kwaliteit

Snelle service en prima, stevige kwaliteit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderstel kloofmachine

Snelle levering, goed verpakt, producten zoals beschreven

Prima tevreden van de ACG houtkliever (nu 2j in gebruik), ook de onderhoudsproducten correcte prijs en levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: hydraulische olie + smeervet

Prima compressor

Prima product, makkelijk ineen te zetten en werkt naar behoren. Goed product van Nederlandse bodem!

• Welk product heeft u aangeschaft: Stille Compressor

Doen wat ze zeggen

Goed product Goede aftersales toen smeltveiligheden eruit klapte.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 3500 watt

Prima geholpen en duidelijk advies.

Op de locatie langs geweest en goed geholpen met de keuze. Machine werkt naar behoren en is prettig in gebruik,

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Bruma mesverbreder

Past prima op mijn oude Alko kliever die ik ombouwde tot meterhout kliever. Het hout springt hierdoor veel sneller open zonder dat je extra kracht nodig hebt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmesverbreder

Hele goede service, en geven duidelijk info.

Mijn laatste aankoop was een Kloofkruis. Bij aankoop werd meteen al aangegeven dat dit alleen goed zou werken bij klossen niet dikker dan 20 cm , en dat klopt inderdaad. Ook mijn kloofmachine heb ik daar gekocht, en daar ook goed mee geholpen. Zeker een aanrader om daarheen te gaan.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofkruis

Mooie compacte houtklover

Veenweg 5

7451RM Holten

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!