Prima, niets meer, niets min.

Prijzen kan je vergelijken, kwaliteiten ook... na aankoop. Dit is een kwaliteitsproduct ! Tevens een prima service en begeleiding. Een aanrader !

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7L230-Flex

Ruim 30 kub Essen en eiken gekloofd, stam diameter tot 75 cm cm. Veel noeste zonder problemen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Super comfort

Tolle Maschine, einfach zu bedienen, schnell und kraftvoll

Ich habe den Spalter im Oktober 24 zum ersten Mal benutzt. Das Arbeiten ging leicht und viel schneller, als ich erwartet habe. Ich würde den Spalter auf Fall wieder kaufen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 8 T Holzspalter

Correct

Prachtige houtklover. Snelle en correcte levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton 230v eco

Overwegend goed

In vergelijking met de liggende variant is dot een enorme verbetering. Veel meer kracht. En het klooftafeltje geeft veel gemak. Je kunt schuiven en draaien en zo redelijk dikke stammetjes klein maken zonder zwaar tillen en bukken. De hoogteinstelling is heel handig. Echt jammer daarbij is de ontzettend ongemakkelijke bediening daarvan. De knop zit achteraan en ingeklemd. Hij zou veel beter te bedienen zijn aan de zijkant en dan een slag groter of, nog beter, een handel. Wat ook niet echt lekker daaraan is dat de pen snel valt. Je moet met de achterkant van je hand de pen tegenhouden terwijl je die knop vast moet zetten. Het gaat maar is echt ongemakkelijk. Verder zitten de handbeschermers een beetje in de weg bij dikke stammen. Dan snijden ze in je polsen als je de handels wilt inknijpen. Los van deze bezwaren ben ik, zoals gezegd erg tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Superblij mee

Ik gebruik de compressor nu ruim drie maanden naar volle tevredenheid. Aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prima hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger werkt goed, doet wat ik er van verwacht had. Alleen het rubber aan de slang waar je hem in het pistool drukt liet al vrij snel los. Het gaat soms ook wel wat lastig om het pistool te koppelen. Verder doet ie het goed tot nu toe.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger 2100/165-COMFORT

Tevreden

Makkelijk om met het bedrijf in contact te komen, wordt goed geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier

Zeer goede compressor ,zeker voor zijn prijs.

Compressor is vlot op druk , kan ook snel bijvullen. 10 bar werkdruk is prima. Een nadeel is dat deze compressor (zeer) luid is. Als dit geen probleem is voor u dan is deze compressor zeer aan te bevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor ACG 50/10 super

snel geleverd en degelijke kloofmachine

mooie sterke machine

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Heel fijn geholpen en kunnen sparren

We waren opzoek naar een kloof machine en hebben hier over fijn van gedachten kunnen wisselen met de aanwezige medewerker en hebben een keuze gemaakt. Inmiddels z'n 1-2 kub hout gekloofd. fijne machine die eenvoudig en veilig is te bedienen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton kloofmachine met bok

Super hogedruk reiniger en extra service

De hogedruk reiniger 165 is aangeschaft ter vervanging van Kärcher 555 ivm defect. Volgens de leverancier van de Kärcher is reparatie te moeilijk/ duur. De nieuwe hogedruk reiniger van ACG is simpeler kwa uitvoering maar het reinigings resultaat is iets beter dan de Kärcher hetgeen komt door de betere verwisselbare sproeikoppen. Wel is de slang wat korter.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedruk reiniger 2100/165

Prettig bedrijf

Goede uitleg! Aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Toller Holzspalter und superschnelle Lieferung

Der Holzspalter wurde schon nach drei Tagen von der Spedition ausgeliefert. Funktioniert bisher tadellos und wie in den Videos beschrieben.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T400 SUPER COMFORT

Fijne houtkloof machine. Snel geleverd. Goed afgewerkt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout kloofmachine

Goed apparaat

Hij klieft prima .het is alleen een zwaar en log ding om te verplaatsen . Heb geen vaste plaats ervoor dus dit weekend door mijn rug gegaan met verplaatsen ervan maar daar kunnen jullie niks aan doen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliefapparaat

Goede maaier met aandachtspunten

Heb de maaier nu ca. 30 uur gebruikt om weilanden te maaien (paarden). Lengte gras ca. 10 cm totaan stukken van 30 cm (onkruid). Met betrekking tot maaien bevalt de maaier goed en doet waarvoor hij bedoeld is. Dat is maaien. Maar er zijn wel wat aandachtpunten: Gebruik Aspen benzine. Probleemloos starten en lopen. Zelfrijdende functie werkt niet 100% betrouwbaar. Soms blijft de hendel hangen en stopt de maaier niet. Dit kan tot schade en/of gevaarlijke situaties leiden. Bijv. de draad die kapot slaat op een paaltje. Kruipolie helpt niet. Gashendel/kabel lijkt mij een te goedkope uitvoering of de veerspanning is onvoldoende. Na drie maaibeurten waren de kabelklemmen, die op de beugel worden geklemd, al verdwenen. Levert verder geen problemen op. Onze machine was niet uitgerust met een nieuwe voorbumper. Dat was mij bekend. Niet noodzakelijk, maar ga deze nu zelf maken. De zgn unieke duwbeugel voldoet niet. Wel perfect in te stellen. Echter, de stelknoppen zijn (door ons) niet voldoende vast te draaien om de beugel in positie te houden wanneer, als gevolg van het terrein, de wielen gaan trekken aan de beugel. Gevolg: de beugel raakt vaak uit balans en moet opnieuw ingesteld worden. Deze oplossing met draaiknoppen is te goedkoop uitgevoerd. Mechanisch blokkering is noodzakelijk. Ga nu zelf een mechanisch blokkering ontwerpen aangezien ik eigenlijk geen verstelbare beugel nodig heb. Heb over bovenstaande geen contact opgenomen met de leverancier. Daarvoor waren de aandachtpunten net te weinig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier 750-PRO-TRIM

Super om met deze firma samen te werken

Zowel de producten als de contacten zijn zeer goed verlopen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine ACG 80 COMFORT

Uitstekend materiaal, prima service.

Uitstekend materiaal, prima service.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

solide gebouwd en presteert naar verwachting

prima apparaat stevig en zwaar zeer tevreden na zo'n 5kuub eiken hout

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230 – COMFORT

Goed doordachte houtklover met verbluffende prestaties

Deze houtklover van ACG klooft moeiteloos door 50cm lange boomschijven van zelfs 60 cm doorsnede. Of het nu dennenhout of essen is, droog of nat, hij gaat in een moeite door. Handige zijtafels. Ik merk dat ik zeker 5 tot 10 keer meer doorvoer heb dan met de kloofbijl. Dit helpt enorm tegen rugproblemen. Gewoon kopen dat ding!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230 - SUPER COMFORT

Hoge kwaliteit

En super service

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderhouds spul voor de klover

Topp

Tipptopp

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Spalter

Telefonisch te woord gestaan door een vriendelijke man met verstand van zaken waardoor ik gemakkelijk m'n keuze kon maken. Bestelde apparaten werden goed en snel bij me afgeleverd. Fijne ervaring in het algemeen

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedruk reiniger en een kompressor

Mooi product, mooie prijs

Degelijk materiaal om goed mee te werken en een goede prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier

5 Veenweg