Goed product

De houtkloofmachine voldoet goed. Goede uitleg en demonstratie gehad.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Goede uitleg en service

Uit het verleden: defect aan benzine grasmaaier. Langs geweest met het onderdeel. Vervangen door een nieuw onderdeel. Recent: locatie bezocht voor info over een kloofmachine Uitgebreide uitleg gekregen over de kloofmachines en een kloofmachine gekocht

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

geweldig vriendelijk geholpen

een 10+ voor de transporteur

• Welk product heeft u aangeschaft: klover

Top machine, super tevreden.

Top machine, ben er super tevreden over.

Top product, top organisatie

Een familie bedrijf, al drie generaties lang! Het hart op de juiste plaats maakt dat het product ook correct en doordacht is ontwikkeld en verbeterd! Allemaal in het voordeel van de gebruikers! Ook snel geleverd waarvoor hartelijk dank! Blijf innoveren

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Hij werkt perfect voor mij

Het maakt mij het werk een stuk makkelijker

Fluisterstille compressor

Op vrijdagmiddag, 14-3, de 24/8 silent compressor besteld die op dinsdagmorgen, 18-4, binnen de afgesproken tijd werd geleverd door Transmission. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. Dit was een zeer prettige ervaring. Na de compressor te afgemonteerd ( wieltjes eronder, steuntje erin duwen en het luchtfilter erop draaien) was ik 10 minuten verder. Dus super simpel! Daarna, volgens voorschrift, aangesloten en laten draaien. De tank was snel vol en het geluid was heel stil. Hier ondervindt niemand hinder van. Super compressor die alleen de "duurtest" nog moet krijgen maar daar maak ik me geen zorgen om.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/8 silent

fijn geholpen en snel

ik zou er zeker weer heen gaan.

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedruk reiniger, veegmachine, houtklover.

Met 15 m3 kloofwerk voor de boeg is deze kloofmachine een ware uitkomst :-) Werk erg comfortabel!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230 - SUPER COMFORT

Vlotte en correcte levering

Mail met foto gestuurd van het betreffende onderdeel binnen paar dagen thuis

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderdeel compressor

Prima uitleg en service

Prima uitleg en service

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

prima geholpen door aardige mensen

leuke compressor gekocht,snel geleverd,ben er erg blij mee !

• Welk product heeft u aangeschaft: stille compressor

tevreden met het apparaat

het is een fijn apparaat om mee te werken

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Machiene doet wat beschreven is.

Na een review via YouTube van Richard ben ik tot aankoop van jullie overgegaan. Hij heeft niets gelogen over de kloofmachiene. Inmiddels een 4 cuub weggekloofd en hij werkt geweldig.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG8S230 -230

Alles bestens!

Nach den ersten Einsätzen bin ich des Lobes voll... Ich kann (und habe auch schon) diesen Spalter weiterempfohlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: k.A.

Mooie machine die ruw terrein maaier. Levering precies volgens afspraak

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruw terrein maaier

Super.

We hebben een kloofmachine aangeschaft, zijn goed en deskundig geholpen. Zeer tevreden mee!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Gut

Alles okay

• Welk product heeft u aangeschaft: Bürsten

Prima houtklover

Een houtklover gekocht. Deze functioneert naar volle tevredenheid.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton 230v

zeer tevreden met deze houtklover

vlotte communicatie bij bestellen, snelle levering snelle en correcte opvolging bij extra vragen robuuste houtklover, makkelijk in gebruik zwaar (van gewicht) voor te vervoeren

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 ton

Sehr gut

Wunderbar

• Welk product heeft u aangeschaft: LiftSackrodel

Super Gerät

Habe nun schon ein paar Tage gespalten. Er hat alle Holzstücke geschafft. Auch Eiche mit dicken Ästen waren kein Problem

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: 10 to Spalter Super Comfort

Top familie bedrijf, veel kwaliteit tegen een normale prijs!

Starte met een compressor. Voldeed altijd prima. Na vier jaar opeens viel hij stil. Ongebruikelijk en na een visite was het voor ACG ook een raadsel dat ze nog nooit hadden meegemaakt. Er werd een hele goede oplossing gevonden, zeer klantvriendelijk. Onlangs een top houtklover gekocht en al 5 bomen klein meegemaakt. Fantastische prestaties, klooft ook grote stammen waarbij andere merken maar tot 35 cm doorsnee gaat. Ik heb al 50 cm kunnen kloven. Prijstechnisch ook nog eens zeer commercieel. Als de oude Husqvarna grasmaaier het begeeft ga ik weer voor groen van ACG!

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor en houtklover

Prima houtklover, verkoopproces uitstekend

Online houtklover gekocht, volgende dag opgehaald in Holten. In jaar gezet en feilloze werking!

• Welk product heeft u aangeschaft: Horizontale klover

gewoongoed

werkt prima

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

5 Veenweg

Holten 7451RM