Goed bedrijf, prettig zaken doen.
Superapparaat, Superprijs!
Veegmachine valt me tegen. Werkt matig, combi met opvangbak werkt slecht.
Beste Dennis, Bedankt voor het plaatsen van uw recensie. Wat betreft de opmerking over de veegmachine is, zoals intussen besproken, het volgende aan de gang: 1: De hoogte van de borstel is bepalend voor het veegresultaat. Te diep instellen zorgt voor het niet goed wegvegen van vuil en zorgt voor overmatige slijtage van de borstels. Te hoog instellen zorgt uiteraard ook voor slecht veegresultaat. de ideale hoogte is zodanig dat de borstels in stilstand ongeveer 2 tot 3 centimeter straat raken. Hiermee wordt de optimale zwiepende beweging gecreëerd 2: Bij de opvangbak is het van belang dat de borstel met bak iets schuin wordt gezet om een goed opveegresultaat te behalen. Als beide bovenstaande zaken in acht worden genomen werkt de veegmachine naar behoren. Vriendelijke groet Team ACG
Deze kloofmachine hadden we veel eerder aan kunnen schaffen. Wat een gemak. Wij zijn al op leeftijd en nu kunnen we ons zelf weer redden .
Met mijn vorige Compressor kon je niet met elkaar praten maar met deze gaat het prima hij is nog net niet muisstil Ik zou hem zeker aanbevelen echt een prima apparaat
Zelf afgehaald voldoende keus en goede uitleg!
Ik heb de houtklover 7 Ton 230V - FLEX gekocht en ook de compressor 24 liter 10 bar - BASIC met wat perslucht-accessoires en een extra opzetmes voor de klover. Ik ben zeer tevreden over de degelijke kwaliteit van de producten en ook van de uitstekende en snelle service van ACG-Holten. Een absolute aanrader!
,nog niet zoveel gebruikt maar eerste ervaring is zeker heel positief!!
correct en volgens wens geleverd,
Direct geholpen na een probleem.
Da ich 2 holzspalter gekauft habe, hätte ich mir ein wenig Rabatt gewünscht. Auch habe ich bis heute noch keine ek Preisliste bekommen, ich denke im Frühjahr könnten wir immer neue Geräte gebrauchen.
Aangezien wij zowat 10 kubieke meter brandhout per winter consumeren,zijn we elk weekend gedurende enkele uurtjes aan het klieven.Dit is niet werken ,dit is genieten.De kliever doet zijn werk zonder te morren ,enkel een licht gezoem ,en zelfs de moeilijke blokken krijgt hij klein.Je merkt dat de rigiditeit van de materialen en de conceptie terdege doordacht werd door ingenieurs ,hetgeen resulteert in een sterk vertrouwen,en een gevoel van veiligheid.Zelfs mijn kleinzoon van 7 bedient de machine !
Houtklover 7 ton die prettig werkt op 230V en exact doet waar hij voor gemaakt is.
Ondertussen heb ik de compressor 24/08-Silent al enkele maanden in bezit, en ik ben erg tevreden. Absoluut niks op aan te merken. Aantrekkelijke prijs en correct geleverd.
Snelle levering , eenvoudig te monteren en een plezier om mee te werken (op 4 halve dagen ongeveer 2m³ zomereik gekloofd)
Afgesproken is dat ik de betaalde BTW teruggestort zou krijgen vanwege export buiten Europa. Ik zit er nog op te wachten en heb niet de indruk dat ACG zich houdt aan de afspraak.
Beste Ger Belnem, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en goed om te lezen dat het product u bevalt. Wat betreft uw opmerking over het terugsstorten van de BTW willen we toch graag het hele verhaal helder hebben. Zoals afgesproken storten wij dit geld terug zodra wij de juiste douanedocumentatie hebben ontvangen. Wij hebben het tot op heden nog niet ontvangen van u of van de douane. Dit hebben we ook teruggekoppeld naar u. Zolang wij geen douane documentatie ontvangen kunnen wij niet maar zo de BTW terugstorten. Wij zullen nogmaals contact met u opnemen om het met u verder af te stemmen, zodat we het kunnen regelen. Vriendelijke groet Team ACG
GEWELDIGE HOUTKLOVER
We werden goed geholpen. Er werd meegedacht met een oplossing.
Normale wijze erg goede ervaring met ACG, een familie bedrijf met goede producten. Een paar jaar geleden een 7 ton hout klover gekocht die ik een upgrade wilde geven door de aanschaf van een M-Bak voor bredere stammen. Na bestellen en betalen een bericht dat deze niet meer geleverd wordt, en dat het betaalde bedrag was teruggestort. (keurig) Maar het product wordt nog steeds op de site aangeboden.
Beste S.H. Veenendaal, Onze excuses voor het ongemak, het meeschuivende rek mag sinds 2018 niet meer geproduceerd worden i.v.m. nieuwe normeringen voor houtklovers. Sinds die tijd hebben we hem niet meer in de webshop verkocht, maar hij stond helaas niet helemaal goed ingesteld waardoor het inderdaad nog wel te bestellen was op de accessoire-pagina. We hebben dit niet doorgehad en hebben het intussen aangepast. Uiteraard hopen wij u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet Team ACG
Alle soorten hout klooft de machine perfect.
Eerlijke prijs, vlugge levering, vlotte communicatie!
Deskundige advisering door zeer vriendelijke mensen
Op tijd en netjes volgens afspraak !!!
…
Klover stuk, geen idee waarom, na een paar appjes, foto’s en wat advies kreeg ik een link naar het te bestellen onderdeel. Volgende dag in huis. Zelf gemonteerd.. een check via de chat., en de klover werkt weer. Topservice