Doet wat het moet doen.

Krachtig apparaat. We zijn erg blij dat we voor een 8 ton gegaan zijn. Gaat door hout als door boter. Makkelijk transporteerbaar en hanteerbaar. Wel zijn de verstelbare steun rubbers links en rechts snel stuk gegaan. Die kun je bij bestellen. Kortom. Helemaal blij met de aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 ton eco

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Tevreden klant

Prima levering en opvolging prijs oke

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Zeer goede service

Snelle levering en zeer vriendelijk en behulpzaam

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Super bedrijf alles was snel geleverd en werkt super goed

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkliever

Alles wie besprochen und auf der Messe besichtigt

Problemlose Abwicklung auch über Ländergrenze hinweg, Preis-Leistungsverhältnis top, sehr angenehme Arbeit mit dem Spalter.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T400 Spalter

goede spullen

Makkelijke webshop prijzen zijn iets duurder dan elders maar wel een heel goede service. min punt je weet niet wanneer jullie spullen komen wel snel maar staat nergens vermeld.

• Welk product heeft u aangeschaft: onkruidborsten toebehoren

Es gibt nichts zu meckern.

Der Holzspalter macht Spass.Super Bedienung, ordentlich durchdacht.Die Hebefunktion des Tisches ist genial.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T230 Super Comfort

Mooie producten, duidelijke specs en goede prijzen

Precies gekregen zoals beschreven. Zeer snelle levering

vriendelijk personeel, afgespraken nageleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

zeer tevreden

Snel en goed geleverd Werkt als een tierelier

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Gekocht via markplaats, keek eerst een beetje wantrouwend.

Ben bij ACG geweest om het product uit te proberen (compressor 12 bar), deze mensen hebben mij goed voortgeholpen. prettige manier van benaderen en ze hebben een mooi assortiment. het is voor mij een eindje rijden maar ik zal dit bedrijf bij ieder aanraden.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor 12 bar

Topgerät

Gute Verarbeitung,sehr gute Arbeitshöhe,einfache Handhabung,sehr schneller Spaltvorgang ,hoch fahren auch auch sehr schnell , allerdings beim Transport auch sehr schwer .Den Holzspalter 10T400 kann ich nur weiterempfehlen.Robuste Ausführung ,da können die Baumarkt Produkte nicht mithalten . Und enorme Zeitersparnis. Versand mit Dachser klappte einwandfrei,keine Krazer, Verpackung heil. Da macht das Spalten sogar Spaß.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T400

probleemloze levering en een fantastisch product

Een prachtig product van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Vlekkeloze levering en mooie nazorg. Ben heel tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaimachine

Geweldige machine !!

Snelle levering : maandagmorgen besteld en woensdagmorgen om 9H15 geleverd. Mijn echtgenote en ik (beide 65+) hebben op 5 halve dagen ongeveer 3 m³ acaciawortel en onderkant stam zomereik klein gekregen. Zonder houtklover was ons dit nooit gelukt.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 8 TON 230V-ECO

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Einfach Top!

Nachdem mein alter Holzspalter kaputt ging, habe ich nach einem qualitativ hochwertigen aber bezahlbaren Holzspalter gesucht und bin bei der Firma ACG-Holten fündig geworden. Ich habe mir den Spalter 10T400- Super Comfort bestellt. Ein absolutes Top Produkt. Der Holzspalter hat genügend Kraft auch zum spalten von altem knorzigem Obstbaumholz. Er hat einen großen Tisch und das Pedal zum klemmen von krummen Holzstücken ist eine super Sache. Was hab ich mich manchmal mit dem alten Spalter gequält. Das ist jetzt zum Glück vorbei. Auch die Lieferung war super schnell. Am Sonntag bestellt, am Mittwoch per Spedition geliefert. Also nochmals Daumen hoch und fünf Sterne für diesen Holzspalter.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

zoals afgesproken word het gedaan

vlotte levering en kwalitatief goed materiaal voor een redelijke prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor en hoge drukspuit

Heel prettig

Op een goede manier geholpen en uitleg gekregen. Ik heb de zwaarste maaimachine gekocht. Weet het type zo niet. Wat mij opvalt als de machine het een beetje zwaar heeft met maaien moet je echt bij drukken. Niet zo heel erg en is goed voor de conditie. Verder is ons gras niet helemaal gelijk. Hierdoor gaan de opzetstukken er gemakkelijk af.

• Welk product heeft u aangeschaft: Maaimachine

Snelle levering en goed product.

Compressor gekocht, mooi en krachtig apparaar, en netjes afgewerkt. Super product.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Maakte een betrouwbare indruk op intrrnet.

Die betrouwbare indruk werd bevestigd na een bezoek aan ACG. De aangeschafte grasmaaier doet het prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

fijn bedrijf

ik heb nu enkele keren zaken gedaan met ACG en dat is goed bevallen. Een defecte machine is binnen de garantie heel vlot vernieuwd. een verkeerd besteld product kon zonder problemen worden geruild. Top service.

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger riool slang

Super content

Zeer goed machine

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Alles verliep vlot en naar wens.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaier

Er tut was er soll.

Freundlich und Zuverlässig