zeer goede service

in de eerste week na levering was er een plastic bescherm onderdeel en vervolgens een lager stuk gegaan. deze onderdelen zijn dan kosteloos nagestuurd.

• Welk product heeft u aangeschaft: bosmaaier op wielen

FENOMENAAL!

De afhandeling van de bestelling verliep perfect. De service/advies/dienst naverkoop is van een ongezien niveau. Er wordt uitvoerig tijd genomen om op alle mogelijke manieren bij te staan. Grootste bewondering voor deze firma!

• Welk product heeft u aangeschaft: vervangonderdeel

genoeg vermogen ! moest nog wel e.e.a. een beetje fine-tunen..

de hartelijke groeten aan erik Jansen ! met vriendelijke groet, Marc Heijne

• Welk product heeft u aangeschaft: 53cm Grasmaaier

Alles klopte gelijk en een klein mankement wat direct ontstond werd gelijk opgelost

Marktplaats contact en direct telefonisch contact was snel, persoonlijk en goed. Levering van een tweedehands houtklover was naar wens en op tijd

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Zeer tevreden over mijn nieuwe kloofmachine.

Snel geleverd, met een duidelijke montage instructie. Machine is degelijk en doet wat beloofd is.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine met onderstel, 7 ton 230V FLEX

Uitstekende service

Het maaien met mijn net aangeschafte ruwterreinmaaier ging niet helemaal naar wens. Vandaag met de machine langsgereden in Holten. Alles is daar gecheckt en een onderdeel dat ik verprutst had is keurig vervangen. Kortom zeer tevreden over deze service.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier Eko.

top

beste aankoop

• Welk product heeft u aangeschaft: houtkliever

Een mooi bedrijf dat staat achter hun product.

Enige tijd geleden de 51 cm comfort benzinemaaier aangeschaft. Ondertussen een aantal keren gebruikt en ik moet zeggen hij bevalt uitstekend . Via de mail en met het ophalen goed contact gehad over wat wel en zeker wat niet te doen. Mijn ervaring tot nu, Een prima bedrijf.

• Welk product heeft u aangeschaft: benzinemaaier 51 comfort

allesok

dienst na verkoop is tiptop

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmachie

Uitstekende service en prima betaalbare machine. Ook bij vragen kun je er makkelijk terecht!

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmachine

Superservice

Snel en makkelijk bestellen

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goede voorlichting en snelle levering en service

Ik had al ervaring door levering van een houtklover en de service is prima. Verder had mijn zwager ook dezelfde grasmaaier en dus wist ik dat hij goed beviel. Zeer snelle levering en als extra een starters pakket erbij en extra mail en tef. over gebruik en wat goed is voor de machine, Capeau.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Terrastegels weer als nieuw

Na 2 jaar ging mijn hogedrukreiniger van Makita van 130 bar stuk, kreeg de terrastegels nooit echt mooi schoon. Nu met de ACG Comfort hogedrukreiniger een wereld van verschil. Ben er zeer blij mee, en dat voor de helft minder wat een Makita kost.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Perfecte service

Ik kreeg bericht wanneer onderdeel beschikbaar was en verstuurd zou worden. Communicatie was perfect.

• Welk product heeft u aangeschaft: Pompbuis van houtklover

Zeer fijn bedrijf.

Ik heb nu enkele keren iets bij hen gekocht Één keer een defecte hogedrukreiniger gehad. Is netjes binnen de garantie opgelost En de laatste keer miste verkeerd besteld door mij. Ook dat is keurig door hun opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger en riool reiniging slang

Uitstekende compressor voor mooie prijs

Wij kochten een compressor en daar zijn we bijzonder tevreden mee. Hulpvaardigheid in de winkel was groot.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Zeer tevreden zeer goede compressor voor deze prijss

Kwaliteit en prijs zeer goed. Mooie complete compwrressor

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor met 100 ltr tank

Meer waar voor je geld.

Super krachtige grasmaaier , maakt bijna geen lawaai en gaat vlotjes door hoger gras.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

super goede handige kliever, een krachtpatser

een zeer sterke en handige kliever ,indien je een kleine krachtpatser en handig in gebruik zoekt moet je niet meer verder zoeken ,super. Het in elkaar zetten gaat ook moeiteloos ,gewoon perfect

• Welk product heeft u aangeschaft: houtkliever

Zeer goede machine

Ik had een 12 tons klover Maar heb nu 1 van 8 ton Deze doet niet onder voor de 12tons klover Al met al een fijne machine Ben er heel tevreden over

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Zeer tevreden over het product

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

Goede kwaliteit en top service

Dit is mijn tweede machine die ik gekocht heb bij ACG. Helaas ontbrak er iets bij de bestelling maar dit is super snel opgelost! Heel blij met mijn machines van ACG-Holten

• Welk product heeft u aangeschaft: Benzinemaaier 51 cm – COMFORT

Schnelle und unkomplizierte Lieferung 1a Qualität.

4 Stunden Kastanie gespalten die schon 1/2 Jahr lag ohne das ein Klotz den Spalter an seine Grenzen gebracht hat. Super Gerät und wärmstens zu empfehlen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 8 t 400 V

Voldoet aan alle verwachtingen,

weer vlot en netjes geholpen!

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukspuit

Gewoon goed én van Nederlandse bodem.

Ik heb een 7-tons kloofmachine vanACG-Holten gekocht. Snel geleverd, eenvoudig zelf te monteren en fantastisch om mee te werken. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7-tons liggende kloofmachine

5 Veenweg