We zijn goed geholpen. Het advies was deskundig. Vriendelijke medewerkers.
Alleen op de site stond bij de gegevens niet dat deze compressor niet langer dan 6 minuten aaneengesloten mag draaien Maar wel een stille compressor
Eerst gebeld of het paste en de aansluitingen klopte. Ze hadden de hoge druk slang niet op voorraad (was op) . Toch eentje snel opgestuurd nieuwe uit doos van hoge drukreiniger gepakt . Super service. Aanbeveling dikke 10. Gr Johan
Aankoop ruw terrein maaier. De eerste had helaas fabricage fout en werd zonder problemen omgeruild. Helaas pick ik vaak de probleem gevallen en ook nummer twee gaf wat problemen. Duizendmaal excuus en 3x scheepsrecht weer een nieuwe machine mee en die week na vele arbeid naar zeer tevredenheid. Erg ingenomen met het product als met bedrijf als personeel. Super, kom je zo niet vaak tegen. Dank jullie wel. Eric, een zeer tevreden klant
Positieve ervaring, heldere communicatie en ondersteuning.
Houtklover 10T230 - SUPER COMFORT Besteld en sneller ontvangen dan beloofd, en ondertussen al behoorlijk wat m3 met gekloofd erg fijn machine let op tip voor kopers ik heb de 230volt maar mocht je 400 volt krachtstroom hebben thuis deze is sneller! Verder handzaam. En degelijke machine en komt ook goed door noesten heen, zelfs dwars op de vezel! Voetpedaal en instelling hoogte erg makkelijk!
apparaat doet het zeer goed makkelijk te bedienen
Via internet terecht gekomen bij ASG-Holten voor een kloofmachine. Zonder afspraak langs gereden omdat ik zakelijk in de buurt was. Moest even wachten omdat er een klant geholpen werd, geen probleem, kon ik vast de verschillende kloofmachines bekijken. Na een goede uitleg, zonder te sturen naar de duurste machine, een keuze gemaakt. Afspraak gemaakt om een paar dagen later op te halen, ook dat ging soepel en snel. Al met al een bedrijf zonder poespas en weet hoe het moet, top!
We hebben de onkruid maaier gebruikt op onze boerderij. Vooral op plekken waar een tractor niet makkelijk kan komen, zoals tussen en onder wijnranken, langs muren en om bomen. Doet de ACG wat hij doen moet. Hoog gras, onkruid, zelfs bramen zijn geen probleem. We zijn er zeer tevreden mee.
Netjes gelevert, wij hebben de 400 V uitvoering, maar deze werk heel goed, lekker vlot en veilig, en de extra opduw tafel functie is super handig. De hoogte verstellibg gaat ook na wat oefenen heel snel door dat hij magnetisch blijft hangen, alleen de vastzet knop zit een beddje lastig en deze moet je stevig aandraaien anders verschuift de hoogte aanslag, klein verbeterpuntje. Maar verder heel goede houtklover
Het team is vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg en mogelojkheid om in dit geval een kloofmachine uit te proberen. Behulpzaam om de kloofmachine de auto in te krijgen en duidelijke uitleg over het apparaat. Ook na een tijdje nog via de mail vragen of alles naar wens is. Top van het team van ACG. Een aanrader.
Wij hebben hier de houtklover 10T230 super comfort besteld, wat een geweldig apparaat! Zoveel kleine details wat deze klover echt uniek maakt. Wij kregen het apparaat compleet gemonteerd binnen 1 werkdag geleverd, gewoon top!
Leuk familie bedrijf . Doen wat ze zeggen. Kunnen grote firma’s nog wat van leren, met al hun managers etc etc .
Goede kwaliteit en snel geleverd
Tenmiste een deftige wafelijzer , die niet afkoeld terwijl je bakt , topding gewoon kopen
Ik had een vlotte communicatie met goede adviezen van het bedrijf. De onkruidmaaier werkt goed, is krachtig en ideaal voor oneffen terrein waar maar af en toe eens moet gemaaid worden. Achteraf gezien had ik beter gekozen voor het zelftrekkend middel voor een deel van mijn terrein dat heel oneffen is, maar op het plat terrein werkt de maaier goed
Prachtig apparaat. Zeer blij mee
Grasmachine gekocht en oude ingeruild, alles naar wens verlopen en machine werkt zoals het hoort.
Prettige communicatie en uitleg vooraf en duidelijke beschrijvingen vd verschillende type's, prettige afhandeling. heb de compressor zelf opgehaald.
Momenteel 10 kub essen gekloofd veel knoesten geen enkel probleem.
zie boven.
Komt garantie afspraken na
Na wat opzoekwerk voor een nieuwe grasmaaier voor mijn 500m2 grote gazon kwam ik uit bij ACG. Snel werd duidelijk dat andere maaiers in deze prijs klasse niet de zelfde kwaliteit boden. De levering was vlot, de montage eenvoudig, de bijgevoegde uitleg voldoende. Niets op aan te merken. Vanaf het 1ste gebruik merk je direct dat het een zeer kwalitatieve machine is voor zijn prijsklasse. Krachtige motor en rijdt heel vlot. Mijn gazon is in no-time gemaaid. Nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop en als ik nog eens een toestel zoek voor werken in en rond het huis kijk ik in de toekomst zeker eerst bij ACG.
duidelijke site ,snelle levering . kwaliteit van de machine is goed.
Wij hebben de ruweterreinmaaier en onkruidmachine gekocht. De onkruidmachine met de borstel voor extra heavy onkruid. Machine helpt enorm, maar ondanks dat was zeker niet al het onkruid weg, hetgeen we wel verwacht hadden gezien het feit dat wij net zo'n stoep hebben als op het filmpje en net zoveel onkruid. De ruweterreinmaaier werkt prima voor in de berm langs de weg, maar niet voor ons ruwe terrein, wat wel de verwachting was. Starten kost mij (vrouw) behoorlijk wat moeite. Aanbevelen ja, maar wel in minder zware situatie dan bij ons.
Beste Marty, Hartelijk dank voor uw review. In principe zou de machine in combinatie met de heavy duty set 95% van het onkruid moeten kunnen verwijderen. Wat van belang is is dat de kop op de juiste hoogte wordt ingesteld. Het beste kan deze horizontaal worden gezet waarbij het voor heel iets lager staat dan achter. U begint dan redelijk bovenin op de aandrijfas. Naar mate de borstel slijt is het ook van belang dat u de kop laat mee zakken. Uiteraard zijn er meer factoren die ook zeker een rol spelen bij het eindresultaat, zoals welk soort onkruid, welke soort ondergrond en de oneffenheid er van. Wat betreft de pro trim maaier is het aan te raden om van rechts naar links te werken. Dus links het te maaien gedeelte en rechts het reeds gemaaide stuk. Verder zou nog wat gedaan kunnen worden met het type draad dat wordt toegepast, wellicht dat dit een verschil maakt. Uiteraard is er een grens aan wat een draad maaier wel en niet weg krijgt. Vriendelijke groet Team ACG