Snelle levering en een goede kloofmachine

De levering ging snel en het kloofapparaat werkt goed. Gelijk ca 15 m3 gekloofd. Het is een robuuste stevige machine. Door het gebruik laat de mooie groene verf wel los op de plekken met grote wrijving. Dat is natuurlijk logisch. Het kloofmes is een must en de flexibele kap zal ongetwijfeld veilig zijn, maar heb ik er niet opgezet. Grote stammen zijn dan niet te kloven. Omdat je achter het apparaat staat tbv de bediening met 2 handen is je veiligheid gewaarborgd (als je alleen werkt natuurlijk). Voor een goede werkhouding is een stevige tafel/werkbank wel noodzakelijk om hem op te zetten. Deze had ik al. Anders kun je bij ACG een onderstel erbij kopen. Ben zeker blij met deze aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX met starterspakket (kabel, olie en kloofmes)

Stille compressor

Ik ben erg blij met de compressor. Hij is boven verwachting stil, en toch snel. Tevens snelle levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Supersnelle levering en goede service

Een belletje en ze staan voor je klaar, levering ook zeer snel en netjes ingepakt. Dank hiervoor.

• Welk product heeft u aangeschaft: Ruwterreinmaaier 750-PRO-TRIM

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Oké prima

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Kwaliteit boven verwachting!

Het begint al bij de levering, keurig verpakt op een pallet. Uitgepakt en alles volgens de duidelijke handleiding in elkaar gezet. Tijdens het monteren merk je al dat er heel goed over nagedacht is en dat het een goede kwaliteit is. Stevig, poedercoaten van stalen delen, etc etc etc. Daarna begonnen met kloven en werkt perfect! Eigenlijk wat je normaal altijd van een bedrijf zou willen verwachten maar wat tegenwoordig nog maar zelden voorkomt!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7TON FLEX + Opzetmes

Geweldig bedrijf

Goeie service snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover en bezemmachine

Verbluffend goed!

Na een wat mindere ervaring met de maaimachine (hij deed het gewoon echt niet meer) werd er na anderhalf jaar gewoon een totaal nieuw apparaat opgestuurd. Die doet het prima en wij zijn hartsikke blij!

• Welk product heeft u aangeschaft: maaimachine

Een perfecte motormaaier

Voor mijn gazon de ideale motormaaier

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 51cm-comfort

Na een goed advies een bestelling geplaatst. En alles naar behoren afgewerkt.

In de eerste instantie om een advies gevraagd. Daarop een goed antwoord ontvangen en vervolgens de producten besteld en conform hun advies gemonteerd. Hoewel mijn machine toch iets anders was kon dit met een kleine aanpassing gebeuren. Machine werkt weer naar tevredenheid. Dank voor het advies en de levering

• Welk product heeft u aangeschaft: glijplaten voor een kloofmachine

Geweldige machine

Een krachtige machine die wij uitprobeerden op hout dat met een bijl niet te kloven is, dit ging moeiteloos, ook grote diameters geen probleem. Wij hebben deze gekocht met 25 mtr. kabel, een service pakket en 5 jaar extra garantie. Na een prettig telefonisch contact deze besteld en binnen een paar dagen geleverd.

• Welk product heeft u aangeschaft: 10T230 super comfort

super service!

Grasmaaier ging in de garantieperiode kapot, definitief niet te repareren. Kosten noch moeite werden gespaard ons een nieuwe machine te leveren en de oude op te halen. Alles onder garantie, absoluut 5 sterren waard.

• Welk product heeft u aangeschaft: benzinemaaier comfort+

Prima spullen en service

Heb de 3200 hogedrukreiniger en nu een verloop stuk gekocht om de riool slang van kairger! Het werkt prima! Ook een compressor van deze firma is super goed !

• Welk product heeft u aangeschaft: Verloop stuk voor kaircher op jullie machine

Doen wat ze beloven

Kloofmachine en hogedrukspuit zijn beide kwalitatief top van de markt. Werken met deze machines is een feest.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine en hogedrukreiniger

Fijn bedrijf

Goede machines en redelijke prijzen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Leveren kwaliteit en goede service

Problemen met mijn nieuw aangeschafte kloofmachine, werden vlot en vakkundig opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft: Liggende kloofmachine

goed spul voor redelijk geld

goede degelijke machines

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Top service!

Snelle service en goede communicatie! Top materiaal mijn ACG-53 COMFORT+

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG-53 COMFORT+

Prima product van prima bedrijf.

Super goede ervaring. Zelfs wat lastige stukken hout meegenomen om de machine te proberen. Gelijk werd er uitleg bij gegeven en de mogelijkheden besproken/ toegelicht. Ook na de koop had ik nog wat vragen en na een telefoontje kreeg ik netjes uitleg. Werd er ook bij verteld trouwens dat je altijd bij vragen mocht bellen. De mensen die je aan de telefoon krijgt weten alles van hun producten.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7L230-Flex

correct en snel

mensen weten waarover zij praten

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger

Wederom goed!

Mijn 2e grasmaaier gekocht bij jullie.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Juiste materiaal voor het werk

Topservice van dit bedrijf. Denken met de klant mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

zeer goed.

Mooie grasmaaier . Werkt perfect.

• Welk product heeft u aangeschaft: Benzinemaaier 56 cm - SUPERXL

Snelle levering.

Goede aftersales met tips voor gebruik waaraan je moet denken.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7tons

5 Veenweg