Antwort des Geschäftsinhabers
Beste R.J. Sloep,
Bedankt voor het plaatsen van uw recensie, wel jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ter verduidelijking, als wij uw probleem goed hebben begrepen had u de verwachting dat de compressor continu op 8 bar zou werken zonder tussendoor aan te slaan.
Dit is inderdaad niet helemaal de wijze waarop een compressor werkt. Hij pompt op tot 8 bar en bij gebruik zal de luchtdruk langzaam afnemen tot het punt waar het weer aanslaat (bij deze machine rond de 6 bar) Dit is ruim voldoende voor huis-tuin- en keukengebruik. Denk aan banden oppompen, schoonblazen of een kleine tacker gebruiken.
De compressor zal tussendoor blijven pompen wanneer u langer gebruikt maakt van de uitgaande lucht. Het voordeel van dit model is dat hij ook nog eens lekker stil is. Het is dus geen probleem dat de machine tussendoor aanslaat, u kunt er rustig een tijdje om doorwerken. Het aanslaan betekent niet dat de machine het werk niet aan kan.
Het advies is maximaal 6 minuten achter elkaar te laten draaien, daarna 4 minuten rust.
Mochten wij u in de toekomst verder kunnen helpen laat het dan gerust weten!
Vriendelijke groet Team ACG