Volgens afspraak geleverd.

Fijn dat de kloofmachine op Texel geleverd kon worden. Heel even was ik geschrokken omdat de bijgeleverde jerrycan met olie totaal ingedeukt was, maar de machine was in keurige staat. Het werkt allemaal naar behoren.

Dikke prima

Snel, netjes, prima prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Bevalt goed en snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Fantastisch!!

Prachtig en zeer degelijk product, de klover. Accuraat en zeer vriendelijk bedrijf, uitstekende chauffeur en bij ACG ben je nog echt klant, Salve Dominique

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Een genot om mee te werken

Machine doet precies wat de verkoper vertelt. Eenvoudig en praktisch is de klus in no-time geklaard.

7 ton kloof is top

In combinatie met het extra opzet mes voor knoesten kan je bijna alles kloven.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton kloof

goed advies en snelle levering

ik kreeg toelichting op de houtklover en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. ook na de levering hield het bedrijf contact om te kijken of het product goed werkte en beviel.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Prima uitleg service.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Goed bedrijf, sturen mails met advies.

De machine was snel geleverd en werkt heel goed. We hebben al veel hout gekloofd en ook behoorlijke grote stammen waarvan we dachten 'dat gaat niet lukken maar hij krijgt ze gekloofd.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

Fijne aanbieding, fijne klover, snel geleverd

Op een aanbieding van een liggende klover met een kracht van 7 ton gereageerd. Snelle levering. In elkaar zetten in de ééntje is te doen, maar met zijn tweeën gaat het denk ik makkelijker (extra handjes). En dan het kloven, moeiteloos ook door dikke stukken en stammen met knoesten. In een zondagmiddag toch zeker 3-4 ton hout gekloofd met twee man. Schoonmaken met luchtdruk en hij is weer klaar voor gebruik. Het enige aandachtspunten is de afstelling van de terugloop. Dat lukt mij niet met de ring en stelschroef. Ik krijg die schroef niet vast genoeg aangedraaid om de terugloop halverwege te stoppen. Maar een probleem is dat niet, de klover is lekker snel en krachtig. Nog 7-8 ton te gaan….

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

ACG en hun producten scoren boven verwachting

Twee keer heb ik ACG bezocht om mij te informeren over de verschillende klovers. De uitleg was duidelijk in de zin dat ik overtuigd de keus heb kunnen maken. Inmiddels ruim 4 kuub gekloofd zonder probleem. De kracht van de klover is ongekend. Ik heb ook andere merken bekeken maar deze klover is zeer robuust, de constructie overtuigt. Samengevat een aankoop naar volledige tevredenheid.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton comfort

top bedrijf en top machine

Fantastische machine met een indrukwekkende kliefkracht van 7 ton. Ik heb er al ongeveer 25 uren mee gewerkt en alles verliep feilloos tot nu toe. 2 opmerkingen van ondergeschikt belang: - Om de oliepeilstaaf te verwijderen om het oliepeil te controleren staat in de handleiding dat het benodigde gereedschap een steeksleutel is. Dit klopt niet op mijn machine. Het gebeurt met een inwendige 6 kant sleutel (inbus) die er trouwens bijgeleverd werd. - Het is mij overkomen dat er een wigvormige spie hout onder het duwblok is geraakt waardoor het duwblok zich kompleet vastgedrukt had en ook niet meer terug kon lopen. Ik heb toen de 4 bouten van het duwblok moeten losdraaien, het stukje hout verwijderd, en alles was weer prima. Dit was gewoon puur pech hebben denk ik. - Wat handig kan zijn bij de montage is om een elektrische schroevendraaier met opzetmogelijkheid voor doppen te gebruiken. Dat werkt een pak sneller dan de bijgeleverde steeksleutels, want er zijn toch wel wat bouten vast te zetten. Ik kijk er naar uit om er verder mee te werken. Ik heb nog wel wat hout te doen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton horizontale klover

Alles Bestens

Super schnelle Lieferung. Hervorragender Holzspalter. Wir sind begeistert. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Doen wat ze zeggen

Veegmachine gekocht. Kreeg top uitleg en de machine werkt echt top. Levering ging super snel zoals afgesproken. Ga zo door Gr terry

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine

Alles klopt. Machine 10T230 Super comfort 220/230V Fijne machine om mee te werken. Prima sta houding, geen rugpijn.

• Welk product heeft u aangeschaft: 10T230 Super comfort 220/230V

Doet wat het moet doen voor een eerlijke prijs

De hogedrukreiniger moet zeker niet onder doen voor de A-merken en dit voor een fractie van de prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Prima kwaliteitj

Prima houtklover. Solide.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover met onderstel

Zeer goed, deskundig en meedenkend

Zie bovenstaand

• Welk product heeft u aangeschaft: Kleine houtklover

Uitstekende service en goede begeleiding

Voor de verjaardag van mijn vader hebben we een 8 ton houtklover gekocht. Deze werd voor zijn verjaardag ingepakt bij hem gebracht. Hij is er heel erg bij mee en kan op een veilige manier houtkloven.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 ton houtklover

Mensen die van hun woord zijn

Een kleine probleempje gehad bij de start, zonder probleem direct verholpen, mijn vrouw is super tevreden van de klover 10 T 400 super, kan nu lekker alleen kloven. Bedankt

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover10T400V supercomfort

Super apparaat

Website was duidelijk, levering erg snel. Perfecte machine die doet wat er beloofd wordt. Makkelijk in gebruik, krachtig. Kortom, erg tevreden

Super klover!

Gebruik de klover al jaren. Ben er vreselijk blij mee. Ook met de nazorg! Telefonisch heel snel een antwoord op mijn vraag!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 400 Volt

Alles super

Die Bestellung und die Lieferung war pünktlich und unkompliziert. Die Ware ist wie beschrieben und erfüllt meine Erwartungen voll und ganz.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Zeer vriendelijk en kundig bedrijf

de aangeboden machines zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. De service is top en de prijzen zijn in vergelijking met de concurrenten zeer bescheiden. Ik gebruik de machines in mijn hoveniersbedrijf en ook bij zwaar intensief gebruik blijven ze stabiel goed.

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaimachine, hoge drukreiniger en kliefmachine

Prijs / kwaliteit uitstekend en ben tevreden over mijn aankoop

Privégebruik, de machine heeft na levering een week intensief gedraaid en ze doet wat op de katalogus beschreven staat. Als mekanieker van beroep heb ik ze aangepast met pedaalbediening hetgeen mij beter uitkomt. Het bedrijf ACG Holten heeft mij bij aankoop goed geadviseerd en de beloofde leveringdatum was de dag zelf. Zeker een aanrader !

• Welk product heeft u aangeschaft: houtsplitter

5 Veenweg

Holten 7451RM