Bedrijf met uitstekende service

Ik heb bij ACG een compressor gekocht 50. Liter met twee cilinders. Nadat ik hem had uitgepakt heb ik de wielen en de draag rubbers en de twee luchtfilters gemonteerd. Ook had ik van te voren de compressor gevuld met meegeleverde olie. Na het aanzetten was de ketel best wel snel gevuld tot maar liefst 10 bar. Ook houd de compressor het tempo goed bij met het werken met een lucht tol. Tot dusver een goed apparaat.

• Welk product heeft u aangeschaft: Lucht compressor

Geweldige machine, doet zijn werk uitstekend.

De machine, na aanschaf, nu 13 uren zijn kloofwerk laten doen. Dit gaat zonder problemen. Wel de buiten elektra-groep voorzien van een trage automatische beveiliging op advies van ACG. Door met de machine aan het werk te gaan merk je de comfortabele voorzieningen: een extra wiel om het transport naar de kloofplek te vergemakkelijken; de magnetische verstelbare hoogte begrenzing, de 2 handige zijtafels; eenvoudige toegang tot het niveau van de hydraulische olie. De bedieningsarmen en klooftafel zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor een compacte storage mogelijk is, indien er langere tijd niet gekloofd hoeft te worden.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 10T230-SUPER COMFORT HOUTKLOVER

Super bedrijf verkoopt mooie producten

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

goede levertijd

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofbeitel

Fijne Houtklover op hoogte

Na even wat gepuzzel bij het in elkaar zetten tevreden met deze 7 ton klover. Gaat wat langzaam heen en weer maar daardoor wel heel veilig. Vooral standaard is fijn nu kun je goed op hoogte werken. Eventueel nog standaard een hoes meeleveren omdat hij meestal buiten staat.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton met standaard

Een sterke en solide klover met een goede uitstraling. Ook de aftersales is plezierig, probleem goed en snel opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft: Liggende houtklover

vlotte en correcte afhandeling van de aankoop en levering van een super kliefmachine

vriendelijke verkoper die mij alle vragen onmiddellijk heeft beantwoord de levering was stipt op tijd de machine doet alles wat ik had verwacht top bedrijf !!

• Welk product heeft u aangeschaft: horizontale kliefmachine

Ongekend goede service na defect!

Bij een defect aan een nieuwe compressor bleek discutabel waar de fout kon liggen. ACG trok al twijfel weg en verving het apparaat. Vol lof over de professionele en behulpzame houding. Ging naar huis met een nieuw apparaat en aanvullende gratis hulpmiddelen. Ongekend goede service!

• Welk product heeft u aangeschaft: 100L Compressor

Goede en snelle service omtent de aflevering

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Kwaliteit en goede service

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloof machine

Mooie degelijke kloofmachine

Topper !!!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Goede persoonlijke adviezen en snelle levering

Gebeld omdat onderdeel houtklover defect was. Kreeg direct goed advies en de volgende dag had ik het juiste onderdeel in huis.

• Welk product heeft u aangeschaft: Defect onderdeel van houtklover

hier word ik blij van

ACG flex gekocht. keurig op tijd afgeleverd. inmiddels al een paar m3 weggewerkt. mooie stevige machine. voelt lekker degelijk aan. erg prettig werken door de brede zijplaten, waar het hout lekker stabiel op blijft liggen. ik heb niet het onderstel gebruikt, maar een vaste opstelling gemaakt op een lage tafel zodat ik de werkhoogte voor mij prettig heb en nog meer ruimte heb om hout even weg te leggen. hij beweegt niet supersnel, maar duwt de lastigste knoesten heel gedecideerd door de beitel. ik heb het speciale kloofmes nog niet nodig gehad.

• Welk product heeft u aangeschaft: acg flex

Zeer betrouwbaar

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton 230v flex

bestellen :goed levering : goed product : goed alleen jammer van het vinylkabeltje, een rubber stekker en snoer zou dit product af maken.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 2100/165-comfort

Prima toestel.

Doet probleemloos wat ervan verwacht kon worden!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houdklover 7 ton

Mijn houtstapel verkleinde zienderogen

Je hebt echt wel de voet nodig , daar de hydraulische hendels heel diep moet worden ingedrukt en dat weegt door op de rugspieren .Niet aanbevolen zonder onderstel!

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover met kap

Something zijn werk prima

Precies wat ik zocht voor mujn houtkachel

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Tot nu toe zeer tevreden!

Ik heb de Houtklover 7 TON 230V - FLEX nu een aantal weken in gebruik en heb een aantal m3 berken en eiken hout gekloven. Machine is krachtig genoeg en splijt inderdaad ook houtblokken met grotere diameter (tot nu toe max 45 cm diameter). De hendels maken het bedienen inderdaad makkelijker en minder pijnlijk dan een knop indienen. De zijplaten zorgen ervoor dat het gekloven hout niet op de grond valt waardoor je je niet telkens moet bukken om het weer op te rapen. Geen volledige 5 sterren omdat de machine toch wel redelijk prijzig is.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

Mooi product, Lekker stil. Nette prijs. Prima service

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goede kloofmachine, netjes afgelverd.

Netjes afgeleverd, prima apparaat.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Eenvoudige keuze en snelle levering

Het duurde even voor ik de olie 5ltr helemaal onderin het menu gevonden had.

• Welk product heeft u aangeschaft: olie houtklover

Vlotte bestelling en betaling via website - levering zoals afspraak

Goed materiaal en vlot om mee te werken. Is zoals gehoopt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkliever en ondersteun en extra kliefmes

Vlotte afhandeling van de bestelling en prima product

Na aanschaf meerdere emails ontvangen met uitgebreide tops over gebruik en onderhoud van het product. Deze waren erg nuttig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Had nieuwe filter en snijblad Voor mijn grasmaaier nodig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Onderhoudsmaterialen grasmaaier

5 Veenweg