Alles top.

Werkelijk een topmachine. Zeer duidelijke handleiding. Bestellen, betalen en aflevering allemaal zeer perfect en klantvriendelijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230

S U P E R!!

Geweldige apparatuur, zéér degelijk, robuust en prima uitleg hoe in elkaar te zetten! Service uitmuntend en afspraak is afspraak, echt een voorbeeld toewijding van een familiebedrijf!! Salve Deguelle

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout kliever 8 Ton

bijna top apparaat en gewoon vlot geregeld.

Eén nadeel aan deze klover 7L230-Flex, om het hout helemaal goed te kloven moet er een opzetstuk bijgekocht worden. Dat kan ook in een keer beter geregeld worden door ACG, zou ik zeggen. Zonder dit opzetstuk blijft er een ruimte van ca 15 cm open. Dat is voor wat taaier hout te veel.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7L230-FLEX

Voldoet aan de verwachting

Snelle levering en ik ben tevreden over het geleverde.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Doet wat het moet

De machine voldoet volledig aan mij verwachtingen. Gaat zonder veel moeite door de dikste stammen zoals bescheven. De afstandshouder is handig om snel te werken bij stammen van een kortere lengte

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 Ton 230V - FLEX

Goede en snelle service

Juiste onderdelen geadviseerd en snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Pomphuis

Snelle en correctie levering

Prachtig toestel. 2 uitgangen waarvan 1 regelbaar is zeer handig !! Het toestel is heel stil. Ik ben er zeer tevreden over !!

• Welk product heeft u aangeschaft: persluchtcompressor

Snel en vriendelijk geholpen

Ik heb een houtklover gekocht en heb een prima advies gehad. De klover doet het uitstekend. Blij mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8t230

Prima kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Super! En zeer correcte afhandeling !

• Welk product heeft u aangeschaft: Eerst houtklover daarna onderstel voor houtklover

Snelle levering volgens afspraak.

Prima hogedrukspuit, kwalitatief uitstekend. Snelle levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukspuit

Prima en vlotte service

Zeer vlotte levering met een vriendelijke klantenservice. Het geleverde product voldoet ruimschoots aan de verwachting. Zeer tevreden

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Goed product

Krachtige machine Doet precies wat ik gelezen had

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons houtklover

De hogedrukreiniger lost alle verwachtingen in en meer.

De acg3200/225 voelt zeer degelijk aan. Hij is redelijk zwaar maar dat hoort er bij als je een degelijke pomp wil. Door de wielen is het gewicht ook geen enkel probleem om hem te verplaatsen. Krachtig maar toch makkelijk, ligt goed in de hand ook. De meegeleverde spuitmonden zijn ook erg handig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg3200/225 comfortpro

Doet wat beloofd en vlot.

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor

super Arbeiten - hätte ich schon ehr machen sollen!

schneller Kauf und innerhalb 3 Tagen die Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspaler

Uitstekende service

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goed solide materiaal, snelle levering

Heel blij met onze klover! Werkt top en krachtig

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover met onderstel

prima product voor een redelijke prijs.

De machine werkt prettig, is sterk en is veilig in de bediening.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Kloofmachine ACG

Hallo houtstokers. Ik heb bij ACG een houtklover gekocht het type De horizontale 7 ton 230-flex. Ik ben er zeer tevreden over, je kunt er met een rechte rug je werk doen. De houtklover doet prima zijn werk. Een prima en een degelijk onderstel. Een echte aanrader. Mvg een houtklover uit Winterswijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 7 TON 230-FLEX

sehr schnelle und zuverlässige Lieferung

super Leistung und passende Höhe zum spalten für Personen ab 1,80m - keine gebeugte Haltung beim spalten mehr, Preis - Leistung ist gegeben,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Fijne kloofmachine degelijk en praktisch

De kloofmachine is groter dan wat je verwacht maar in de praktijk werkt het wel prettiger door de brede flanken hoef je de stukken niet telkens van de grond te rapen maar blijven ze op het dek liggen zodat je ze eenvoudig nogmaals kan laten splijten immers te grote stukken branden minder prettig en co2 neutraal!

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Missing link super opgelost

Eindelijk zover dat ik de 7 tons flex kon gebruiken, deed hij t niet goed. Eerst de handleiding gdoorzocht en toen maar gebeld. Binnen een half uuir iemand aan de lijn die meteen meedacht (ik had foto's gestuurd) en die constateerde dat te korte blokken (ongeveer 20 cm) onvoldoende bij het mes kunnen. (tip zet dat bij de opstart instucties). Advies probeer even twee blokken achter elkaar en ja, als een 7 tons kanon ging het prima. Gebeld met ok en is er een blokverlenger? Niet nodig er bestaat een mes-opzet-verlenger, die voor enkele tientjes te leveren is. Het blok blijft dan amper 3 a 4 cm van het mes en ook kleinere kortere blokken kun je klieven. Super dank voor de oplossingsgerichte hulp.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons Flex (liggend model)

Geweldige sevice !!

Mijn vraag werd onmiddellijk naar volle tevredenheid opgelost. Top bedrijf !!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

goeie hulp

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

5 Veenweg

Holten 7451RM