Uitstekend product.

Snel geleverd, Voloet volledig aan de vereachtingen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine https://www.acg-holten.com/nl/product/houtklover/houtklover-8-ton-230v-super-comfort/

Uitstekend product en snelle levering

Ondertussen een paar kuub hout gekloofd zonder problemen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8 ton klover

Erg goede en gebruiksvriendelijke machine.

De houtklover 10T230 – SUPER COMFORT werd volledig gemonteerd en gebruiksklaar afgeleverd. De sterke machine voldoet volledig aan de verwachtingen. Je kan zonder problemen een dag met deze machine aan de slag. Ik zelf zou het ook interessant vinden , mocht er bij de nieuw aangekochte machine een starters onderhoudspakket (olie & smeervet) bijgeleverd worden.

• Welk product heeft u aangeschaft: 10T230 Super Comfort

Verkoop verhaal klopt. Machine is netjes geleverd en werk prima!

Zeer goed. Ik heb hiervoor een teleurstellende ervaring gehad met een goedkope machine. Deze is prijstechnisch goed te doen en voldoet aan mijn verwachtingen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Er vriendelijk en behulpzaam team. Een accessoire ging een maand later stuk en er werd direct een gratis een nieuwe verzonden.

Alles goed geregeld Goed produkt

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Dik tevreden met de kloofmachine en de service van ACG-Holten

Dik tevreden met de kloofmachine en de service van ACG-Holten

Goede overzichtelijke site

Prima product en snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Hydraulische olie

Perfect en snel geleverd

Ik heb een stille compressor gekocht, ter vervanging De oude maakte heel veel herrie, terwijl ook de efficiëntie veel minder werd. Het is heerlijk werken met een apparaat wat veel minder leven genereert. Het toestel ziet er degelijk uit en werkt prima de verpakking was uitstekend en ik ben er bijzonder blij mee. Het gaat om de stille Compressor met een inhoud van 24 liter

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24 liter

Mooie houtklover

Mooie houtklover aangeschaft. In elkaar zetten was iets meer werk dan ik had ingeschat maar was prima te doen.

Prijs kwaliteit top

Zeer goed toestel voor dagelijks gebruik , nadien nog een extra kloof bijl bij aangekocht!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine met extra kloof bijl

Geweldige klantendienst , zelfs VOOR aankoop

Na het vergelijken en lezen van verschillende reviews over houtklievers kwam ik bij ACG-Holten terecht. Voor aankoop enkele malen met vragen contact opgenomen met klantendienst , die op vriendelijke en deskundige wijze mijn vragen heeft beantwoord. De levering was perfect. Heb helaas door het slechte weer nog maar enkele uren kunnen klieven , maar het resultaat was beter dan verwacht.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Houtklover 8T230 Comfort

Erg goed

Plaats niet zo snel review maar voor uit heb nu ongeveer jaar een hogedruk reiniger in gebruik Van acg goed ding veel gebruikt doe het altijd Degelijke kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Hoge drukreiniger

Prima machine!

Van het kloven van hout op ambachtelijke wijze ben ik nu verlost. Het machinaal kloven is een geweldige oplossing. De 8 ton drukkracht is voldoende voor het kloven van normale stammen. De machine is stevig en veilig uitgevoerd en voldoet prima.

wat een service!!

na wat uitleg gevraagd : duidelijk en onomwonden, heb ik een grotere compressor besteld. Deze is zeer vlot en goed verpakt met duidelijk (kleine) opbouwinstructie verzonden. Echt helemaal TOP!! zeer tevreden!! Jos Jurriëns, Maasbommel

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor 50/10 super

Prima machine snel geleverd

Mijn machine werkt naar behoren, de ergonomische stander is perfect. Het werken met de machine is relaxed. Het in elkaar zetten vergde wat tijd maar dat wordt dubbel beloond.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

snelle levering, grote capaciteit lucht opbrengst

Ik zocht een niet te grote compressor met voor mij voldoende capaciteit. Compressor ziet er goed uit en afgaande op wat de verkopers beloven moet de eventuele after sales i.d.n. ook goed verlopen. Het lijkt een product om aan te raden.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Ik was op zoek naar een compressor voor het schoonblazen van mijn gereedschap. De site was overzichtelijk en straalde veel vertrouwen uit. Dit was de reden om hier te bestellen. Vanaf het moment van bestellen tot de levering ging alles uitstekend. Een mooi en stil apparaat. Ik kijk hier zeker nog eens als ik iets nodig heb.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Prima houtklover, levering goed verlopen

Goede houtklover voor een goede prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton

Erg deskundig en professioneel zeer correct en geen nonsens.

ACG in Holten raad ik iedereen aan. Zeer deskundig en professioneel. Betrouwbaar en zeer goede kwaliteit.

Beste Ervaring

Kloof machine besteld Vlot geleverd en het blijkt ook nog een hele goed werkende klover te zijn Heel erg tevreden Vriendelijke groet van Ameland Gerard Bekius

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Zeer snelle levering en ziet er goed uit

Een mooie kloof machine alleen een aanbeveling had graag een snelle en langzame bediening gezien en beetje lastig die 2 bediening hendels

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloof machine

Ze doen wat ze zeggen. Goed

Ze komen alle afspraken na. Zijn collant in afhandeling. Ook bij retour zendingen. Verzenden met postnl laat te wensen over. (Duurt lang) Zelf retour gestuurd met DHL werdt andere morgen afgeleverd.

• Welk product heeft u aangeschaft: Pompdeel

Zeer snel en goed geholpen.

Leuk en proffesionele aflevering.

• Welk product heeft u aangeschaft: Zitmaaier

uitstekende kwaliteit

De levering is correct verlopen. De houtsplitser is van uitstekende kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtsplijter staand 8 ton

5 Veenweg