Heel Goed !

Snelle levering, product doet helemaal wat het moet.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkliever

Degelijk, correct en snel.

Degelijk product, heb nu een hulpstuk bij gekocht voor mijn kliefmachine.

• Welk product heeft u aangeschaft: Staander voor kliefmachine

Top Produkte - Top Service

Von der ersten Kontaktaufnahme über die Bestellung bis zur Lieferung verlief alles zur vollsten Zufriedenheit. Die Produkte erfüllen 100%-ig die Erwartungen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter und Hochdruckreiniger

Fijne machine werkt heel gemakkelijk en veilig

Toppie

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtnklover

Produkt erfüllt alle Erwartungen

Super offene Kommunikation mit den Zahlungsmodulitäten und einen guten Speditionspartner.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 8 Tonnen 230V-Super Komforz

Duidelijke en vriendelijke communicatie

Alles werd netjes en correct op tijd geleverd en in ons geval viel de machine 100% mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliefmachine

ben zeer tevreden met de levering .

Klief machine werkt uitstekend . Handleiding is o.k.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7L230-flex

compressor netjes geleverd met duidelijke handleiding.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Beter dan verwacht

Al jaren klief ik met een kliefhamer. Helaas begint de ouderdom te wegen... Na wat zoeken uiteindelijk voor de ACG machine gekozen. Omdat ik niets van kliefmachines ken, gekozen voor een 7-ton machine i.p.v. de goedkope 4 ton versies (je kan maar beter wat extra in huis hebben). Er ook maar de steun bijgenomen, de rug maakt op de grond werken erg lastig. Bovendien maakt het werken met 2 kruiwagens (een voor aanvoer en een voor afvoer) dat alles rechtstaand kan. Bij het monteren van de machine (omdat ik alles alleen moet doen, en oudere mensen niet veel tijd meer hebben) heb ik de kap en de afscherming van de bedieningshendels weggelaten. Ik kan nu met 1 hand de 2 hendels bedienen, wat enorm handig is. Dat je de nadere hand nergens moet tussen steken is nogal evident. Om de sterkte van de machine te bewaren (de beveiligingsplaten houden de machine beter bij elkaar) heb ik een metalen versteviging gemaakt (niet nodig, maar beter safe dan sorry). Ondertussen al een paar kuub gekliefd. De machine heeft maar 2 nadelen: -ze weegt zwaar, maar dat is een gevolg van de stevige constructie -de bewegende arm stopt iets te vroeg om de kortere stukken te klieven (heb een kleine kachel). Dat kan vermeden worden door het extra opzet mes bij te bestellen (wat ik niet heb gedaan).

• Welk product heeft u aangeschaft: 7-ton houtkliever

Hatte mir eine etwas höhere Spaltleistung des Spalters vorgestellt.

Aber durch öfter Drehen werden die ca. 35 cm langen Ast- und Stammteile bei bis zu 1 jährigem Holz gespalten. Die zu spaltenden Teile beinhalten bei mir Astabgänge. Hier fehlt mir dann doch die Leistung. 12 t wäre besser gewesen. Sonst ein gutes stabiles Elektro-Spaltgerät.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: acg Houtklover 10t230/400 super comfort

Ein Holzspalter von hoher Qualität und ebenso hoher Sicherheit!

Ich habe vor einem Jahr einen elektrischen Holzspalter gekauft. Seither habe ich oft mit dem Gerät gearbeitet. Es funktioniert sehr gut und ich bin sehr zufrieden, dieses gekauft zu haben. Der Spalter ist leicht zu bedienen, hat hohe Sicherheitsstandards und eine sehr gute Leistung für ein 220 V Gerät. Es macht einfach Spaß mit dem Spalter zu arbeiten. Meine guten Erfahrungen mit dem Spalter habe ich auch Freunden und Bekannten in Deutschland mitgeteilt.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Geen professioneel gereedschap

wel snelle service , maar de kwaliteit is drama. Heb de spullen niet zelf opgehaald, anders had ik het niet meegenomen...

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Tolles Gerät

gerne wieder, super schnelle Lieferung

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

sehr gut

bin sehr zufrieden maschinearbeitet gut habe den kauf nicht bereut.

• Welk product heeft u aangeschaft: acg 8s230 super

Werkt super

Gaat bijna overal doorheen. Laatst 5 kuub gekloofd . 1 stuk had hij moeite mee maar ging uiteindelijk wel kapot

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton eco

zeer goed

alles wat je ervan verwachten mag. correcte en snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Ziet er erg goed uit. Correct en snel geleverd.

Machine nog niet gebruikt. Gebruikservaring later. Er was wel een olievlek op de vloer in het midden. De vlek breidt zich gelukkig niet langer uit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230-Comfort

Degelijk Nederlands product

Snelle levering en je krijgt wat je verwacht

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 10/24

Top service en top producten

Eerst 7 ton klover aangeschaft waarvan een veertje snel kapotging. Zonder problemen zou deze gerepareerd worden maar inwisselen voor een zwaardere machine was ook geen probleem. Goede service en geen gedoe.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Grandioos bedrijf dat tevens een prima nazorg levert.

Ik heb de 7L230-FLEX houtklover van ACG gekocht. Naast het feit dat het apparaat goed functioneert worden er ook goede adviezen gegeven. Ik had vooraf gevraagd om deze houtklover ook hardhout aankan. Het leek even van niet. Na advies van de verkoper is er een trucje zodat het toch lukt. Ik geef toe dat ik sceptisch was maar het werkt nu wel. Het apparaat bevalt dus erg goed. Mocht ik later weer eens dergelijk gereedschap nodig hebben dan zal ik zeker eerst bij ACG-Holten gaan kijken of zij het leveren. Prima bedrijf dus.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230-FLEX houtklover van ACG

prijs kwaliteit top

heel goed mee gewerkt krachtige machine sommige stammen waren bijzonder stram met enkele felle knoezen maar de machine heeft het toch gehaald wel met moeite maar het werkte. Bij aankoop zou ik toch direkt het overzet stuk zeg maar het grotere kliefmes mee bestellen is toch een meerwaarde voor het werken. h

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7L230-flex

Kort en krachtig een prima advies over de aanschaf van een compressor!

Kort en krachtig een prima advies over de aanschaf van een compressor.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prima uitleg en service

Goede prijs kwaliteit verhouding goede uitleg en het artikel op voorraad direct meenemen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Goede service, eerst een defecte hogedrukreiniger ontvangen. Afgebroken onderdelen, waarschijnlijk door transport. Binnen een dag een nieuwe ontvangen. Hogedrukreiniger werkt prima tot nu toe.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke, vakkundige mensen.en

Communicatie goed en soepel verlopen. Mooi product afgeleverd,

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

5 Veenweg