Snel bezorgd en goed produkt

Afgesproken bezorgdatum strikt nageleefd. Ik had nadien nog een vraag over de geleverde houtklover. Antwoord kwam per omgaande.

Fijne mensen

Goede en eerlijke communicatie en klantgericht

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Alles perfekt

Sehr schnelle Lieferung und ein super Holzspalter. 100% Empfehlung

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T230 SC

Goede prijs kwaliteitsverhouding met goede service.

De apparaten zijn voor particulier gebruik van prima kwaliteit voor een goede prijs. Mocht een product niet voldoen aan de verwachting wordt dit keurig en snel opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Die hochwertigen Materialien und die sehr gute Verarbeitung haben mich überzeugt.

Das bestellen über Telefon oder E-Mail ist problemlos und unkompliziert. Die Bestellung war schneller da als angegeben.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 400V Super Comfort

Plezierig

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine olie

Topservice!

Hele goede service, Er wordt goed meegedacht. Ik ben heel tevreden over mijn product en de service! Ga zo door!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Zeer goed product, werkt perfect. Bij klein probleem meteen met een oplossing gekomen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Der Spalter von ACG Holten ist super zuverlässig.

Der Holzspalter 10T400 – SUPER COMFORT arbeitet zuverlässig und kraftvoll. Kann man nur empfehlen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T400 – SUPER COMFORT

Professioneel product voor een consumenten prijs

De Comfort Pro hogedrukreiniger is een echte aanrader. Voor slechts 1/3 van de prijs heeft u een professionele hogedrukreiniger. Het apparaat voelt solide aan. Heeft in tegenstelling tot consumenten hogedrukreinigers een stalen lans, een slang met een stalen kern. Het mist misschien een lcd display op de lans van bijvoorbeeld een Karcher K5 maar dat gaat alleen maar stuk. De accessoires, oprolmechanisme, de wielen, en dergelijke, zijn echt bedoeld om jaren mee te kunnen. Ik heb zelf vele merken hogedrukreinigers (Karcher, Dibo, Eurom, Nilfisk Alto, Aldi enz) gehad of mee gewerkt, echter is er deze prijscategorie geen enkele die in de buurt komt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger Comfort Pro

degelijke nononsense machine, doet wat hij moet doen en makkelijk te bedienen

prima voor de job

• Welk product heeft u aangeschaft: kliever

Een prima machine

Na jaren met de kloofbijl mijn brandhout te hebben verwerkt, is het tijd geworden het lichaam te sparen en een houtklover de inspanning te laten verrichten. Ik heb de liggende kloofmachine van 7 ton bij ACG aangeschaft. Het monteren vraagt even aandacht. De aanwijzing van ACG om alles eerst los-vast te monteren alvorens alle bouten vast te draaien, is belangrijk. Daarna is het verder simpel. De machine werkt makkelijk, prettig en vlot. De flexibele kap is echt een pluspunt. Inderdaad kan het hout makkelijker splijten, zonder dat een beschermende kap blijvend verbuigt, maar ook zelf bespaar je je vervelende harde aanvaringen met de beschermkap bij het opleggen of verwijderen van het kloofhout. De kap is relatief zacht en geeft mee, zodat je je er niet steeds vervelend tegen stoot. Ook handig zijn inderdaad de beide handels om de machine te bedienen. Kan me voorstellen dat dit met de duimen uiteindelijk tot vermoeidheid en irritatie van de duimen leidt. Nu geen centje pijn. Het kloven is nu geen sportschool-bezigheid meer. Ik zal daarvoor iets anders moeten verzinnen. Het werk is verder ook sneller gedaan. Ik ben heel blij met deze aanschaf. Eigenlijk had ik het eerder moeten doen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton.

Goede uitleg.

En vriendelijke geholpen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine en een grasmaaier

Super service tot aan de deur

Klantvriendelijke, behulpzaam, uitgebreide informatie en uitleg/demonstratie. Bezorging en levering correct en een perfecte machine om lekker de winter door te komen.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Alles verloopt goed en snel.

Bestellen via de website is overzichtelijk. Snelle bezorging. Goede prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine met extra bijtel

Service is super, de informatie is ook goed.

Ik heb een compressor gekocht bij ACG en deze bevalt mij goed de enigste opmerking die ik heb is er eentje aan mij zelf gericht, ik heb gekozen voor Compressor 50/10-SUPER (daar is absoluut niets mis mee) maar als ik weer zou kiezen zou ik nog een type zwaarder kiezen (iets meer lucht maar met name iets minder geluid).

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50/10-SUPER

Prima hakselaar

Doet wat hij moet doen !

• Welk product heeft u aangeschaft: Takkenhakselaar

Zeer goed product, volgens afspraak geleverd.

Mijn hogedrukreiniger ging stuk en ik vond bij ACG de reiniger die ik zocht. Het product voldoet geheel aan mijn verwachting. Zeer tevreden overzeese aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedruk reiniger

Uitstekende nazorg! M’n complimenten

• Welk product heeft u aangeschaft: Diverse

Vlotte afhandeling van de bestelling, goed advies

Prima houtklover gekocht, makkelijk de laatste delen in elkaar gezet en een goed advies. Ook de prijs is prima voor een wat zwaardere kwaliteit

Geleverd volgens afspraak

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Degelijk gereedschap, voldoet volledig aan de verwachtingen, store en vlotte levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7L230-FLEX

Goede uitleg van voor en nadelen prettige manier van zaken doen

Zeer prettig

Goed advies en service

Prima verhouding in prijs en kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Prima compressor

Ik heb bij hun een compressor gekocht en die werkt prima had ook een olie afscheider gekocht maar die werkte niet geen probleem werd gewoon om geruild prima service

5 Veenweg

Holten 7451RM