Prima kloofmachine. Goede service. Snelle en complete levering.

Deze houtklover voldoet volledig aan mijn verwachting. Fijn aan deze machine is dat hij stammen tot 45 cm kan kloven.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7L230-Flex

prima apparaat, goede service

Kleine problemen met de levering, echter perfect en snel opgelost Aan te bevelen

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Goed materiaal

Goede compressor gekocht met een duidelijke nederlandstalige handleiding. Service is prima.

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor 50L super

Prima compressor volgens afspraak geleverd

Goed, gebruiksaanwijzing duidelijk, onderhoudschema bijgevoegd.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor ACG

Prima compressor

Snelle levering en goede kwaliteit voor een nette prijs. Nog geen spijt van deze aankoop. De indruk en afwerking van de Compressor is heel goed.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor ACG 50

Prettig en deskundig advies van de makers zelf

Wij hadden op basis van de info op de website al voor ACG gekozen en zelfs al voor een bepaalde klooofmachine. Na het ter plaatse bekijken van de diverse machines en uitgebreid advies, besloten we toch een andere aan te schaffen. Die is inmiddels netjes thuisbezorgd en de eerste kloofervaringen zijn prima. Het grote werk moet nog komen, dus over duurzaamheid kunnen we nu nog weinig over zeggen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230 - comfort

Zeer prettig advies en afwikkeling, top mutsjes!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Snel geleverd, goed product, goede prijs

Snel geleverd, goed product, goede prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: Hoge druk reiniger

Geweldig machine goed doordacht, en een plezier om nu te kloven.

Ik heb lang zitten twijfelen tussen verschillende kloofmachines . Maar ben blij dat ik de knoop heeft doorgehakt om bij ACG deze machine aanteschaffen. Ik had eerst een horizontale kloofmachine , maar dat moest ik bekopen met pijn in mijn rug. Moest de hele tijd voorovergebukt staan. Nu sta ik heerlijk rechtop en de machine doet de rest. Knoesten zijn totaal geen probleem voor deze machine. Ik heb nu de 8ton 230V-super comfort Houtklover. Het is een hele investering, maar ik zeg altijd Goedkoop is duurkoop en Duurkoop is uiteindelijk goedkoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8ton 230V-super comfort

geweldig tevreden

klover werkt geweldig, het is een lust om een dagje te klieven. wel heel snel de wielen gewisselt, van 17,5 naar 25 cm.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8S230 ECO

Prima zaak

Snel en vriendelijk bezorgd

• Welk product heeft u aangeschaft: Hoge druk reiniger

Correcte levering en lijkt ok

Kloofmachine keurig geleverd en na eerste keer gebruik lijkt hij prima zijn werk te doen. Ziet er ook kwalitatief prima uit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 TON 230V - FLEX

Ik ben geen voorstander van on-line bestellen en zeker niet buiten België maar ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over de vlotte en correcte levering.Het gemonteerde toestel werd op het afgesproken tijdstip geleverd.Het was een zeer aangenaam contact om meer info

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover 8 ton

Ik heb gekozen voor een staand apparaat omdat deze weinig ruimte inneemt.

Mijn staande apparaat kan ik zo uit mijn houtopbergplaats rijden en dan is hij gelijk bedrijfsklaar. het apparaat is erg krachtig en zelfs dikke boomstammen worden zonder problemen gekloofd. Ik heb geconstateerd dat er wel sprake is van een geringe olielekkage onder het apparaat. Ik kijk het nog even aan en anders neem ik contact op met ACG. Tot nu toe heel tevreden; had het apparaat 25 jaar geleden moeten kopen.

• Welk product heeft u aangeschaft: 8S230 ECO

Snel en correct

Snel en keurig geleverd volgens afspraak

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Houtkloof machine werkt geweldig

Tijdje geleden de derde houtkloof aanschaft. Alles werkt nog geweldig. Fijne medewerkers die erg behulpzaam zijn.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklovers

Deskundig en snel in huis.

Mooie machine

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

doet wat het belooft en meer nog

Heb een compressor aangeschaft en na betaling bleek ik nog wat vergeten te zijn. Dit per mail alsnog gevraagd en is gelijk bij compressor in doos meegeleverd. Dit scheelde mij weer extra verzendkosten. Mooie producten en prima ondersteuning. Compressor doet het helemaal zoals ik had verwacht.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50/10-Basic

Goede site, snel geleverd en topapparaat!

Prettige ervaring!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prima service ,prima toestel

Geweldig toestel

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Solide product en snelle levering

Snelle levering en product wat lekker werkt

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

ongekende kracht

Toestel werkt vlot, koppelstukken makkelijk te hanteren. Degelijk toestel, zwaarder dan andere merken. Prijs kwaliteit zeker een aanrader. tip: bestel ook ineens het schuimpistool, werkt beter dan het voorziene opzetstukje. Contact met de firma verloopt zeer vlot, zowel telefonisch als via mail. Algemeen: aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger 3200

zeer goede sevice

Heb voor het eerst iets gekocht bij ACG-Holten. is zeer de moeite waard om daar weer eens een artikel te kopen

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Mooie goede producten voor een goede prijs

Goede ervaring, bestelde product afgehaald.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Wat een verschil!

Na decennialang Kärcher hogedrukreinigers te hebben gebruikt, besloten om over te stappen naar ACG. De Kärchers gingen maximaal een paar jaar mee, terwijl ze maar een paar keer per jaar werden gebruikt. Nu ik de ACG 2100/165-COMFORT heb gebruikt, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Wat een degelijke machine! Een Kärcher is daarbij vergeleken een slap en licht stukje plastic. Hoewel ik nu nog niet veel kan zeggen over de kwaliteit op de lange termijn, is de eerste indruk (na een schoongespoten terras) bijzonder goed. Wat een kwaliteitsgevoel geeft deze hogedrukreiniger! Verder was de levering snel, de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed en de eerdere contacten met ACG snel en attent. Topbedrijf en een topprodukt!

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG hogedrukreiniger 2100/165-COMFORT

5 Veenweg