Prima compressor, geen drukverlies bij stilstand

Tot op heden zeer tevreden over deze compressor (50/10 Super). De compressor heb ik een aantal dagen gebruikt, en daarna heeft hij 4 weken stilgestaan, zonder noemenswaardig drukverlies in de tank! Mijn vorige conpressor (50 euro goedkoper op dit moment) had al in 1 dag geen druk meer op de tank. Hij maakt wel een hoop herrie, maar dat is een keuze in type compressor!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 50/10 Super

Snel en behulpzaam de gevraagde onderdelen geleverd En ook nog behulpzaam met aanleveren van ontbrekende versleten stickers zodat de machines weer gekeurd konden worden

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

geweldige machine,

zeer adequate telefonische helpdesk!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230 – Super Comfort

Geweldige service en snelheid van levering.

Ben bijzonder tevreden over de afhandeling. Compressor nog niet gebruikt heb hem van het voorjaar pas nodig voor het dak te renoveren.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor Acg 50/10

uitstekende machine

Deze machine voldoet 100% aan de verwachtingen. Vlotte levertijd. De machine werd volledig gebruiksklaar afgeleverd en na uitpakken en even doornemen van de duidelijke handleiding kon ik hem dus ook direct gebruiken.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloof machine

Ben goed tevreden met de compressor

Goed tevreden werkt goed en snelle levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Prettige en krachtige houtklover

Tot mijn verrassing volledig gemonteerd afgeleverd. De handleiding is duidelijk en compleet. Krachtig en prettig te bedienen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230-comfort

Fijne kloofmachine

Ik heb een 7 tons liggende houtklover aangeschaft. De klover werkt goed vooral het enkele opzetmes wat ik er extra heb bij gekocht werkt goed . Alleen het kruismes moet je niet vast zetten met de schroef, want dan druk je het hout klem op de bodembegeleiding.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover.

Was mooi dat volgende dag of volgens planning ik heb de artikel ontvangen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout klover eco

Een effectieve hout klover als “collega”

Gisteren een houtklover aangeschaft . Een ACG -comfort-. Direct bij thuiskomst aan de slag. Ik beschouw hem als een “collega”. Ik doe de meest makkelijke stukken ,zoals vanouds met een Scandinavische bijl , en de rotstukken schuif ik door naar onze “collega”. Blij met dit solide werktuig. Gekocht bij sympathieke mensen op een zeer toepasselijke locatie. De verkregen informatie telefonisch en ter plekke deden ons snel besluiten. Een fijne bejegening en een demonstratie werkten overtuigend .Zelfs de koffie in het industriële kantoor bleek een goede afronding van ons bezoek. ✌️

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover comfort

Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend

Na n levering waar wat aan mankeerde zonder enige discussie product mogen ruilen vooreen goede

• Welk product heeft u aangeschaft: 2 Compressors

Perfect product, goed verzorgd en bezorgd.

In één woord perfect verzorgd vanaf de bestelling tot bezorging.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Netjes op tijd verzonden. Ziet er allemaal goed uit.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

zeer goed

Beste CG - Holten B.V. Sorry dat ik laat antwoord, door lang Spondylodese rug en benen, heb ik deze compressor besteld. ca. 3 dagen uitgeprobeerd, hij blijft de druk in de ketel vast houden, zonder druk verlies, heb ze zelf gemaakt. TOP...... Met vriendelijke groet, Henk de Bruin

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Vriendelijke mensen en goed product

Zowel vooraf als tijdens de koop en het afhalen werd ik goed benaderd. Medewerker hielp perfect bij het opladen en vastzetten van mijn houtklover. Inmiddels meerdere keren met de klover gewerkt en hij werkt geweldig. Goed bedrijf.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover Eco

Matige score vanwege levering

De machine werkt perfect. Maar de communicatie met transporteur Tielbeke was ondermaats.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton flex

Top bedrijf en top producten.

Gekocht en afgehaald, goede service en mooi gereedschap.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedruk reiniger

sterk, practisch

heb al eerdere ervaring met een dergelijke machine (platte kliefmachine), maar deze is duidelijk veel krachtiger en de piston gaat ook sneller terug naar af en ook langere stukken kunnen geplaatst worden. op het einde van een uur werken wilde de kliefmachiene plots niet meer de stammen verder drukken, we stopten dan en de volgende dag ging het weer wel maar we hadden maar een stammetje meer over. ik weet dus niet hoe het de volgende keer verder gaat. ook het vullen van de olie is moeilijk omdat er aan de andere kant van het toestel een plaat uitsteekt die de twee handels van elkaar scheid, dus het bijvullen van de olie weet ik niet hoe te doen nog geen 24 uur later na het delen van deze review kreeg ik respons van ACG dat als er iets is met machine dat ik deze mag terugzenden, dat ik liever dien horizontaal te zetten zodat de olie op peil blijft en dat om de olie bij te vullen ik het achterste plaatje dien los te maken mijn conclusie is dus: een krachtige machine, handig en ik krijg heel erg de indruk dat achter ACG een team van mensen zit die hun werk met hart en ziel doen en opvolgen bij hun klanten

• Welk product heeft u aangeschaft: horizontale kliefmachine

Snelle levering fantastische klover

24 uur levering voor een houtklover (pallet levering) meer dan snel, zou ik zeggen. Ik stond al klaar met mijn gereedschap om de eindmontage te doen. Maar dat was niet nodig was compleet gemonteerd. Van pallet afrijden (draai richting motor omdraaien) en kloven maar. Dat wil zeggen tot de regen kwam.... Nog niet echt veel kunnen gebruiken vanwege het weer maar eerste indruk is goed.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T400 -SUPER COMFORT

Simpel een top machine kopen!

Alles volgens afspraak geleverd! De eco klover heb ik nu twee keer gebruikt en werkt echt super! Wel met extra breed opzet mes, zelfs de dikke knoesten van de acacia als boter! Kortom, beste machine en service!

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Fijne machine, goeie uitleg gehad. Netjes in elkaar gezet door ACG. Wij zijn er erg tevreden mee

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Perfecte machine supersnel geleverd.

Wat een heerlijke houtklover om mee te werken. Ik hen mijn vriendin er achter gezet, nu mag ik niet meer , hahahaha

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons houtkloof machine

Snelle levering en goede communicatie

Proces van bestelling tot en met levering is zeer goed verlopen. Duidelijk communicatie en product voldoet geheel aan de verwachtingen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger 3200/225

Geweldig apparaat

Afgelopen week voor het eerst de houtklover gebruikt. Was eenvoudig om in elkaar te zetten. Zeker een kuub hout verwerkt met veel plezier. Wel het advies om de standaard erbij aan te schaffen, die ga ik binnenkort ook even ophalen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

prima service snelle levering

prima service snelle levering en vriendelijk

• Welk product heeft u aangeschaft: grasmaaier

5 Veenweg

Holten 7451RM