Vlotte bestelling en levering

Na telefonisch onderhoud meteen de bestelling geplaatst. De levering werd keurig op de aangegeven dag geleverd

goed product

Product werkt prima. Leverancier ACG-Holten heeft correct en tijdig product bezoegd

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Snelle en complete levering

Op de site goede informatie om een keuze te maken tussen de verschillende compressors de produkten werden snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor 24/10-BASIC

Habe lange gesucht.Maschine entspricht meiner Vorstellung.bin selbst Maschinenbauerr

Danke für promte Lieferung.Maschine war sofort funktionsbereit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T400 – SUPER COMFORT

Professioneel

Product had een lange levertijd, meteen uit partnervoorraad geleverd zonder poespas. Machine is exceptioneel slim opgesteld voor gebruikersgemak, vooralsng heel tevreden.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Comfort+

perfecte machine voor mijn houtkloofactiviteiten

Machine is goed in elkaar te zetten, soms met behulp van de handleiding. Doet daarna wat er in de folder beloofd wordt, alleen knoesten gaan wat minder goed, maar dat is vaak een kwestie van goed positioneren van het te klieven hout. Tot nu toe, en dat is een kub of 5 verder, heeft hij mij nog niet teleurgesteld. Al met al een perfecte machine voor mijn hobbykloofactiviteiten

• Welk product heeft u aangeschaft: Starterspakket 7L230-FLEX + 5 JAAR GARANTIE

uitstekend geholpen keurig net bedrijf

goede uitleg van de houtklover demonstratie van een machine maak je niet vaak mee

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Goede kliever aan de kuiste prijs en snel geleverd

Heb ondertussen al een vijftal kube gekliefd met de 7 ton liggende kliever en dat ging vlot. Er was zowel zacht als hardhout bij als droog en nat hout. Super handig is de variabele lengte instelling waardoor je veel sneller kan werken. Ik wou aanvankelijk een 5 ton aanschaffen die honderd euro minder kost maar ben super tevreden dat ik wat meer uitgegeven hebt. Ook meegenomen is dat het een lokale productie is en dus goed voor het milieu en de (europeese) economie.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton liggende kliever omg

Helemaal top

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Heb telefonisch informatie ingewonnen werd heel vriendelijk te woord gestaan en perfecte info

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout klief machine

Prima service; enigszins teleurstellende prestaties grasmaaier

Veel problemen met grasmaaier welke vervolgens middels goede nazorg ik kan verhelpen maar had liever een perfect presterend apparaat gehad

Gewoon goed

Goed en wat je verwachten mag

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Mooi produkt

Goed contact,mooi produkt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Keurig bedrijf en goede levering

Ik ben er blij mee Ze doen wat ze zeggen

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Goed product en zeer goed geholpen bij installeren

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

Snel besteld, duidelijke omschrijving. Op afspraak geleverd. Op een vraag snel en duidelijk antwoord! Goede service. Vriendelijk

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Snelle levering en goede kwaliteit compressor.

Via de webshop een compressor besteld. Deze werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Betreft een degelijke kwaliteit met heldere uitleg en instructie.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compessor

uitstekende ervaring

Klantvriendelijk prijsbewust

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

FANTASTISCH

de benzinegrasmaaier SUPERXL werd de volgende dag al geleverd. In het bijgeleverde instructieboekje, staat duidelijk aan de hand van foto's, uitgelegd hoe de machine gemonteerd moet worden. Het is echt niet moeilijk. Om te starten 1 keer aan de koord trekken en de machine is vertrokken. Het is echt een plezier om mee te maaien. Als ik vergelijk met mijn vorige grasmaaier dan ben ik nu 20 minuten sneller klaar.

• Welk product heeft u aangeschaft: benzinemaaier SUPERXL

Correct en netjes

Het geeft vertrouwen, als je snel bericht en antwoord via de app op je telefoon terug ontvangt als je vragen hebt. Ook fijn als je een oude kleufmachine wilt inruilen waar enkele problemen mee zijn en daar toch nog een redelijke prijs voor terug ontvangt. Ook geeft het een goed gevoel dat de nieuwe machine altijd vrij snel gerepareerd kan worden als er iets mee mocht zijn, want alle onderdelen zijn bij ACG op voorraad.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kleuver

Ontzettend klantvriendelijk. Top service! Bestellen ging niet zoals de bedoeling was. Contact gezocht waar direct op werd gereageerd. Meteen opgelost. Dit was de compressor. Later dit jaar informeer ik voor de houtklover. Enerzijds mag je dit als consument verwachten, anderzijds onderscheidt ACG zich op onder meer dit onderdeel van heel veel andere bedrijven. Dik tevreden!

Fantastisch apparaat

Snel verzonden en voldoet aan alle eisen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Super tevreden

Overal worden hier de puntjes mee op de i gezet.Goede service ,meedenkend en producten worden netjes en met Nederlandse beschrijving geleverd en de kwaliteit en prijs is dik in orde.Zal het zeker iedereen aanbevelen om hier een van jullie producten aan te kopen.

Geweldig bedrijf

Super geholpen en niet duur we zijn heel erg tevreden met onze aankoop

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg houtklover

5 Veenweg