Goede producten en snel geleverd.

Het was de eerste keer, dat ik iets zocht en bij deze website terecht kwam. Producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen. Tevens een snelle levering !

Zoals het hoort te zijn, goed geregeld!

Goed geregeld, zoals je verwacht van een bedrijf!

Zeker een aanrader

Vanaf mijn bestelling tot de levering uitstekend. Zelfs betaalbaar!!

zeer tevreden met de service en het snelle leveren!!!

de ene dag besteld en de andere dag in huis, en zelfs eerst gebeld voor extra info en goed geholpen!! Zeer tevreden!

Snelle levering van mijn Moser duo set

Goede prijs, en snelle levering. Tot een volgende keer!

Leuk aanbod, goede service en prijzen

Eindelijk degelijke kappersscharen in huis, voor een degelijke prijs ! Goede service en snelle levering. Aan te raden.

Goede producten voor goede prijzen

Bestelling kon niet geheel geleverd worden werd gebeld en oplossing is gezocht en gevonden. Prijs kwaliteit is prima voor gekochte producten dus wij bestellen nog eens

Snelle levering van een fijn product.

Fijne wax besteld, heel voordelig geprijsd en snel in huis. Voor herhaling vatbaar.

supper

snelle levering 1 van de beste webshop voor kapper spul goed prijs en snelle levering.

Goed produkt, goedkoper dan elders, snel geleverd.

Omdat de kappers dicht zijn toch maar online gekocht (spijtig voor de kapper!). Produkt "Goldwell Mellogoo" kende ik al. Verrassend voordelig geprijst bij Kappersinventaris. Bovendien snel geleverd.

doe ik vaker

Voor de eerste keer besteld vanwege corona ben zeer tevreden volgende keer bestel ik weer

Fantastische ervaring

Duidelijke site, snelle levering en niet geheel onbelangrijk, goede prijzen!

Netjes en snel geleverd.

Ben heel blij met de spulletjes. Alles goed en snel geleverd. Goede prijs en prima kwaliteit.

snelle levering Mooie prijs En simpel website

Snelle levering en een goed produkt

Snelle levering en een goed produkt👍

Snelle levering ,goed product ,goeie prijs.

Had verf nodig omdat hier alles dicht is ..En kwam toen kappersinventaris tegen met hetzelfde product maar beter geprijsd.

Overzichtelijke site, scherpe prijzen

De website is heel gebruikersvriendelijk, en na vele prijzen te hebben vergeleken kwam Kappersinventaris het beste uit de verf ;-)

Goed product snelle levering

Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending.

Snel verzonden, keurig verpakt. Erg tevreden.

Optijd en alles compleet!

Super goed

Ik had een product besteld en het was de volgende dag al binnen en het was helemaal super

Top producten en snel geleverd

Niks op aan te merken ondanks de coronacrisis gewoon snel geleverd!

Snelle levering, heldere website

Snelle levering van mijn product. Heldere website met goede informatie. Blij met mij product!

Ik heb voor het eerst artikelen besteld bij Kappersinventaris, de service, snelheid van levering en klanttevredenheid is in één woord fantastisch. Ik kan iedereen Kappersinventaris aanraden.

Goede site en snelle levering van bestelling!!!

Voor de eerste keer dat ik bestel via deze site. Alles overzichtelijk, en snelle levering. Ondanks we leven met covid 19. Kan niks anders zeggen dan top!!! 👍🏿

Noorderdwarsvaart 31

9203CA Drachten

Over Kappersinventaris

Kappersinventaris is een online groothandel in professionele haar producten. We zijn van mening dat online shoppen eenvoudig moet zijn en hebben daarom in 2016 deze compleet nieuwe webwinkel gelanceerd, die snel en overzichtelijk is in iedere browser, op desktop, tablet en gsm. Een team van enthousiaste mensen voorziet je graag van betaalbare, professionele kappersproducten en materialen. Ben je consument en zoek je een bepaald product, of heb je een kapsalon en koop je graag groter in, we leveren snel uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in Groningen. Onze webwinkel word dagelijks gevuld met nieuwe producten en altijd tegen de scherpste prijzen. We nodigen je daarom uit eens door de webwinkel te bladeren en een vergelijk te maken met je huidige leverancier. Al je bestellingen worden verstuurd met onze betrouwbare partner PostNL