Keurige en snelle levering!

Mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoordt!

Snelle levering. Ik had een kleine bestelling. Achteraf nog een mail verstuurd, dat er nog wat bij moest, maar dat is helaas mis gegaan. Hiervoor moet in een nieuwe bestelling maken.

Voordelig, soepel en snel

Zeer voordelig. Items waren snel gevonden. Bestelprocedure verliep soepel. Supersnelle levering!

Product is goed aangekomen en bevalt heel goed

Pas na bestellen en betalen kreeg ik bericht dat het langer duurde om te leveren. Dat had ik graag vooraf geweten

Mooie prijs, snel geleverd.

Mooie prijs. Snelle levering

Via internet bestellen, blijft de eerste keer altijd een gok. Lees echter altijd de reviews vooraf, en dit durfde ik wel aan. Zeker niet teleur gesteld. Het juiste product, snel tegen een aantrekkelijke prijs geleverd!

Alles prima

Alles ging goed. Ik ga zeker weer bij hen bestellen

Snelle en goede service

Tevens goede prijzen.

Goeie producten en snelle verzending

Goeie producten en een goeie prijs.

Geweldige service

zeer ruime keuze en een zeer snelle levering

onzorgvuldig ingepakt

De dop van een literfles fixeer zat niet goed dicht. Gevolg was dat de fles en de inhoud van de doos vochtig was. Niet erg, maar wel vervelend.

uitstekend

overzichtelijke website, zeer snelle levering

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snelle levering

Super snelle verzending. Na het zien van een foute bestelling een mail gestuurd. Is gelijk aangepast.

Groot assortiment, mooie prijzen, website is overzichtelijk. Ik werd heel goed geholpen en voelde me als klant welkom. Ik werd zelfs gebeld omdat ik een kwast in kleur zwart heb besteld, maar er was nog maar de kwast in kleur roze over, dus ik werd gevraagd of dit geen probleem was. Wat een zorg voor de klant! Superbedankt!

Funky Styler

Al meerdere keren besteld via deze site. Duidelijke website, snelle levering.

Ik heb een werkwagen defect ontvangen. Ik heb gebeld en de volgende dag ontvingen we een nieuwe. Echt een top service, snel binnen en goede materialen!

Tot nu toe goed, 2x besteld.

Tot nu toe goed. Ik heb 2x besteld. Zou leuk zijn, als er zoals bij veel webshops, kortingen zijn, als er meer keren, besteld wordt. Met vriendelijke groet, Mw. A.E. Pijman

Snel en goed.

Alles ging perfect en binnen “no time” alles ontvangen. Zeer tevreden.

Bestelling is op tijd heleverd en ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar. Duidelijke uitleg gehad over het gebruik van het product. Ga er zeker vaker bestellen.

Gewoon goed!

Bestelling goed verpakt en snel thuis ontvangen. Producten goed en!een goede prijs, ga hier waarschijnlijk vaker bestellen.

Top !

De volgende dag geleverd en er bleek iets helaas niet op voorraad te zijn en dat is heel netjes opgelost. Een aanrader.

Tijdig geleverd, goed product en scherp geprijsd

Tondeuse gekocht bij Kappersinventaris. Prima product. Wel was de verpakking open en lijkt het om een product te gaan wat eerder retour is gezonden.Verder geen gebruikssporen en product werkt goed. Het was wel prettig geweest as dit even kort was toegelicht bij de zending ( bijv briefje om uit te leggen waarom de verpakking al open is)

Was snel binnen, oke verpakt.

Ik heb een positieve ervaring en een snelle levering

Noorderdwarsvaart 31

9203CA Drachten

Over Kappersinventaris

Kappersinventaris is een online groothandel in professionele haar producten. We zijn van mening dat online shoppen eenvoudig moet zijn en hebben daarom in 2016 deze compleet nieuwe webwinkel gelanceerd, die snel en overzichtelijk is in iedere browser, op desktop, tablet en gsm. Een team van enthousiaste mensen voorziet je graag van betaalbare, professionele kappersproducten en materialen. Ben je consument en zoek je een bepaald product, of heb je een kapsalon en koop je graag groter in, we leveren snel uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in Groningen. Onze webwinkel word dagelijks gevuld met nieuwe producten en altijd tegen de scherpste prijzen. We nodigen je daarom uit eens door de webwinkel te bladeren en een vergelijk te maken met je huidige leverancier. Al je bestellingen worden verstuurd met onze betrouwbare partner PostNL