Alles top en vlug geleverd

Correct en snel geleverd

Zeer snelle levering. Uitstekend produkt.

Fijn

Fijne georganiseerde zaak

Ik kan van jullie op aan. De bestellingen zijn optijd en worden netjes afgeleverd.

Makkelijk te bestellen goede omschrijving en een hele snelle service

Professionele producten en Goede prijs

Zeer goed en snel bezorgd

Mijn bestelling is snel en goed geleverd.

Levering

3 tot 4 weken levertijd binnen 2 weken bezorgd

Overzichtelijk, makkelijk

Site overzichtelijk. Snelle verzending

Snelle goede levering, met nog een extraatje erin!

Ik ga hier volgende keer weer bestellen.

Heel tevreden

Website duidelijk

Je ziet meteen wat je moet bestellen prima

Snelle afhandeling en levering en goeie prijzen

Beetje wazig onder welke naam jullie opereren online

Beetje wazig,twee bestellingen op twee verschillende sites besteld en kwam als 1 bestelling aan. Hier over gebeld en voicemail ingesproken, maar niet eens terug gebeld.

perfect

Goede prijzen, perfecte levering, keurig verpakt, goed bereikbaar indien er vragen zijn

uitstekend

vlotte afhandeling

Selle service

Goede snelle service, gewoon goed!

Makkelijk en optijd.

Fijn website.

Fijne website, alles op voorraad en snelle levering

Zie boven

Heel tevreden!

Ben heel tevreden ! Alles klopte ,prijs kwaliteit fantastisch en heel snel geleverd .

Goed geregeld

Snel, overzichtelijk en makkelijk

Vandaag besteld, morgen bezorgd. Duidelijk assortiment met heldere kenmerken producten dus makkelijk te bestellen

Snelle service en prima contact

Mooi gerief

Jammer dat er staat als je besteld op voorraad maar naderhand gezien blijkt dit toch niet zo te zijn en is de wachttijd langer dan voorzien!!

Snel en netjes thuisbezorgd

Snel en netjes thuisbezorgd

Noorderdwarsvaart 31

9203CA Drachten

Over Kappersinventaris

Kappersinventaris is een online groothandel in professionele haar producten. We zijn van mening dat online shoppen eenvoudig moet zijn en hebben daarom in 2016 deze compleet nieuwe webwinkel gelanceerd, die snel en overzichtelijk is in iedere browser, op desktop, tablet en gsm. Een team van enthousiaste mensen voorziet je graag van betaalbare, professionele kappersproducten en materialen. Ben je consument en zoek je een bepaald product, of heb je een kapsalon en koop je graag groter in, we leveren snel uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in Groningen. Onze webwinkel word dagelijks gevuld met nieuwe producten en altijd tegen de scherpste prijzen. We nodigen je daarom uit eens door de webwinkel te bladeren en een vergelijk te maken met je huidige leverancier. Al je bestellingen worden verstuurd met onze betrouwbare partner PostNL