Correct

Correct

Goede kwaliteit en snel geleverd

Super goede service en ook nog heel snel!

In een woord gewoon TOP!!

Heel veel kleuren te koop voor een zeer goedkope prijs. Soms wel tot meer als de helft in vergelijken bij andere shops. Ook een hele snelle levering. Dus ik ben fan

Goed producten

Snelle levering, goede prijzen!

Snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding. 4 sterren de 5e is voor klantvriendelijkheid en service als er iets mis gaat, maar daar heb ik nog geen ervaring mee. Voor nu ga ik zeker nog eens hier bestellen.

Zeer tevreden snelle bezorging

Snelle bezorgd erg fijn

Vlot en verzorgd!

Vlot en verzorgd!

Snelle levering , ruim assortiment, redelijke prijzen

Snelle levering, ruim assortiment, en redelijke prijzen.

Uitstekend!

Perfect geregeld. Bedankt!

Doen wat ze zeggen!

Doen wat ze zeggen

Netjes geholpen

Snel ontvangen. Keurig verpakt.

Duidelijke website, snelle bezorging

Bestel al jaren m’n haarproducten via Kappersinventaris en heb werkelijk geen enkele klacht die ik ze kan geven. Duidelijke website, leuke kortingen en zeer snelle levering!

Top!!

Top! Goede service! Ben zeer tevreden

Zeer concurrerende prijzen. Ben er heel blij mee.

Fijn merk goldwell

Makkelijk bestellen netjes verpakt en snel geleverd. Niets meer aan toe te voegen Top

goede service

bestelling werd de volgende dag al bezorgd

Snelle levering en goede acties

Scherpe prijzen....!

Snelle levering, zeer tevreden!

Gemakkelijk te bestellen en volgens afspraak afgeleverd

Geen loze beloftes maar doen wat je beloofd hebt. Zelfs het beloofde tijdstip van afleveren klopte.

Snelle levering,snel weer mooie haarkleur!

Je kunt makkelijk contact maken om advies te krijgen en super snelle levering! Ware aanrader!

Fantastisch! Ze hadden niet alles op voorraad maar toch had ik snel mijn bestelling dinsdag bestel en vrijdag had ik het al in België ! En mijn bestelling was helemaal inorde ! Tot servies!

Noorderdwarsvaart 31

9203CA Drachten

Over Kappersinventaris

Kappersinventaris is een online groothandel in professionele haar producten. We zijn van mening dat online shoppen eenvoudig moet zijn en hebben daarom in 2016 deze compleet nieuwe webwinkel gelanceerd, die snel en overzichtelijk is in iedere browser, op desktop, tablet en gsm. Een team van enthousiaste mensen voorziet je graag van betaalbare, professionele kappersproducten en materialen. Ben je consument en zoek je een bepaald product, of heb je een kapsalon en koop je graag groter in, we leveren snel uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in Groningen. Onze webwinkel word dagelijks gevuld met nieuwe producten en altijd tegen de scherpste prijzen. We nodigen je daarom uit eens door de webwinkel te bladeren en een vergelijk te maken met je huidige leverancier. Al je bestellingen worden verstuurd met onze betrouwbare partner PostNL