Goede en snelle levering

Overzichtelijke site

Snel en complete levering, groot assortiment, goede prijs

Prima, niks meer aan doen!

Ik wilde verschillende kleuren verf voor de haren van mijn dochter en vond hier een heleboel kleuren. Ik had één kleur besteld die er niet meer was, de dame van Kappersinventaris belde me op, vroeg of ze een alternatief mocht sturen dat er sterk op leek - uiteraard!- en de volgende dag had ik de verf in huis. Dochter blij, mama blij :-)

Fijne producten, goede prijs

Fijne producten voor een goede prijs! Regelmatig aanbiedingen! Snelle levering!

snel geleverd

fijne website snel geleverd

Snel en correct geleverd

Snel en correct

Vlotte levering Komt afspraak goed na

Snelle verzending, goede prijzen

Snelle verzending, goede prijzen

Goed ingepakt

Snelle levering.

Snel en netjes verpakt

Alles op tijd geleverd

Snelle en goede service

Ben zeer tevreden. Duidelijke site, snelle bezorging.

Goeie prijs en snelle verzending!

Top geregeld en goeie prijzen.

Altijd een goede service en mijn bestellingen altijd prima verzorgd

alleen de laatste keer is er iets mis gegaan door .Post NL mijn pakket dat betaald is nooit ontvangen maar Kappersinventaris is alles aan het uitzoeken

leuke prijzen snelle levering

De kappersinventaris is de goedkoopste, ze leveren snel en bij vragen helpen ze correct.

Perfectelevering, op tijd en volgens afspraak

Gewoon goed

Snel, netjes verpakt, geen gedoe, fijne winkel dus!

Gekocht , en meteen verzonden

Vandaag besteld, morgen in huis.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goed en snel geleverd

Snel en goedkoop

Prima site, overzichtelijk en goedkoop

18 maart een bestelling geplaatst, 1 deel ontvangen maar de rest blijft een vraagteken.

Op 18 maart bestelde ik een trolley voor materiaal in op te bergen en een gouden zitkruk. factuur volgende zeer snel en betaling werd ook onmiddellijk uitgevoerd. De trolley werd super snel verzonden waarvoor dank. De gouden zitkruk ging spoedig opgestuurd worden. Heb hiervoor nog een mailtje gestuurd won deze zou worden verzonden maar dat was nog niet duidelijk. Nu zijn we 12 April en zou ik toch graag de zitkruk stilaan gaan ontvangen. Ik kan begrijpen dat er op sommige producten vertraging zit maar haal deze artikelen dan offline als ze niet in stock zijn. Voor de rest was de service super maar we zijn nu bijna een maand verder en zou ik toch graag mijn betaalde artikelen ontvangen. Grts, Andy van den Brant

Prima service, snelle levering

Goede producten en snelle levering

Shampoo Kis No Yellow is hele fijne en goede shampoo om je haar weer mat te krijgen.

Goede producten voor leuke prijs

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit bestel volgende keer weer bij deze shop ☺️

Noorderdwarsvaart 31

9203CA Drachten

Over Kappersinventaris

Kappersinventaris is een online groothandel in professionele haar producten. We zijn van mening dat online shoppen eenvoudig moet zijn en hebben daarom in 2016 deze compleet nieuwe webwinkel gelanceerd, die snel en overzichtelijk is in iedere browser, op desktop, tablet en gsm. Een team van enthousiaste mensen voorziet je graag van betaalbare, professionele kappersproducten en materialen. Ben je consument en zoek je een bepaald product, of heb je een kapsalon en koop je graag groter in, we leveren snel uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in Groningen. Onze webwinkel word dagelijks gevuld met nieuwe producten en altijd tegen de scherpste prijzen. We nodigen je daarom uit eens door de webwinkel te bladeren en een vergelijk te maken met je huidige leverancier. Al je bestellingen worden verstuurd met onze betrouwbare partner PostNL