Geweldige service

Na eerdere vragen over de app - die overigens snel werden behandeld, - stelde Banders voor om te bellen en werd ik gebeld. Daarmee werd ik supergoed geholpen. Hartelijk dank!

Snel en goed

De band van de kruiwagen was lek, bij branders kon ik gelijk een nieuwe binnenband bestellen . Op vrijdag besteld en op zaterdag in huis. Fijn ook dat je alles los kunt bestellen en bij dit assortiment zit de goede maat er echt wel tussen. Ik ben blij dat ik deze webshop heb gevonden.

Duidelijke overzichtelijke webshop en snelle service

Omdat we een klapband hadden met een van onze modeltrucks schaal 1/4 zocht ik nieuwe extra sterke banden. Deze vond ik op de Banders website. Voor de zekerheid even gevraagd of ze op voorraad waren en kreeg direct antwoord. Besteld en al de volgende dag in huis. Prima service, echte aanrader. Ron Beskers - modeltrucks.nl

goede en snelle levering tegen goede prijs

makkelijk uit te zoeken wat je nodig hebt en een goede prijs en snel in huis

Volgende dag in huis en netjes verpakt.

Precies wat ik zocht

Heb een steekwagen van 20 jaar bandje verduurd. Precies passend, goedkoop wieltje

Snel, goed en goedkoop

De 4 nieuwe buiten- en binnenbanden voor m'n bergskelter werden snel geleverd. Ze zijn m.i. van goede kwaliteit. Banders was ook de goedkoopste wat ik zo op internet kon vinden. En de levering werd compleet gemaakt met een klein potje bandenvet om de montage te vergemakkelijken.

vlotte service

Snelle en juiste levering

perfect

geen probleem

Snelle levering, goede kwaliteit band

Goed, snel, goede prijs, een echte aanrader

Goed en snel geleverd

Om 1500uur besteld en de volgende ochtend al geleverd.

Goed geholpen en snel verzonden

levering snel en volgens afspraak

ik ben tevreden

Goed materiaal prijs ook goed.

In eerste instantie zijn ze door post NL niet geleverd omwille van een vermeend onbestaand adres. De bandjes die ik dringend voor mijn vakantie nodig had voor de scootmobiel van mijn echtgenote zijn terug bezorgd aan Banders. Ik vind het jammer dat zij niet onmiddellijk een telefoontje hebben gedaan om dit te melden , ik ben hier zelf moeten achter vragen waar mijn levering bleef. Spijtig .Ze hebben ze opnieuw verstuurd naar hetzelfde adres , toen waren ze onmiddellijk thuis. Gerard.

Eenvoudig goed

Eenvoudig bestellen via de site skelterbanden.info en in mijn geval afgehaald, dus alles eenvoudig en goed verlopen. Prijstechnisch okay, dus aanrader

Er werd zelfs bandenvet bijgeleverd.

Prima 1e ervaring

Duidelijke omschrijving bij het product zodat je de juiste keuze maakt. Scheelt weer retour zenden.

Ruime keuze. Snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Vlekkeloos

Correcte behandeling der zaken, snelle levering, kwaliteitsproducten.

Snelle levering binnen een dag.

Snelle levering binnen een dag. Keurig verpakt.

Snel en goed

Word snel bezorgd en een goed product.band gekocht voor een viskarretje om vis spullen naar plek te rijden

duidelijke webshop en snelle levering

skelterbanden voor een betaalbare prijs! volgende dag was de bestelling al bij ons in België. (eerder dan vooraf aangegeven! TOP!)

Goede producten voor een scherpe prijs. Snel en goed geleverd.

banden snel geleverd

Vorig jaar hier ook banden besteld, maar deze waren na een jaar gebruik door mijn zoon helemaal glad gereden tot het canvas. Nu betere kwaliteit besteld, hopelijk houden die het langer uit.

binnenband voor een elektrische rolstoel

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC