Perfecte service

Ik vind alleen de vrachtkosten in verhouding niet kloppen. Kleine bestelling ok. Maar het pakje is door de brievenbus gegaan en dan plm 7.00 euro vracht. Dat vind ik veel maar weet ook dat de kosten hoog zijn. Ik heb zelf in het verleden een rijwielgroothandel gehad dus veel, heel fietsbanden verstuurd en geïmporteerd. Vriendelijke Groet.

Super van bestelling tot levering.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goed product

Goed product, levering door post nl waardeloos , zijn niet bij ons geweest maar wel bericht u was niet thuis , dit hoorden we heel veel in de buurt, kortom als een ander bedrijf het bezorgd (DHL bijvoorbeeld)had ik 5 sterren kunnen geven.

correcte levering en een gunstige prijs

Snelle en correcte levering en een gunstige prijs

Snel service

Besteld en binnen paar dagen geleverd.

Prima product met snelle levering!

Zie de eerste zin.

goede service

snelle levering als je banden nodig hebt

snelle en goede service

meerdere malen bestelling geplaatst en alles verloopt zoals het hoort mvg Figofun.be

Goed product en een snelle levering .

Goede pasvorm en een snelle levering . Goed werk geleverd. Bedankt , Top team ! Met vriendelijke groet ; Dick Witte . Mobiele banden service .

Alles duidelijk en volgens belofte

Was makkelijk om de juiste spullen te vinden en selecteren, alles netjes en snel geleverd gekregen en ondertussen alles kunnen monteren. Ging het altijd en overal maar zo soepel

Vlotte service en scherpe prijzen

Vlotte service en scherpe prijzen

Goed!

Snelle en correcte levering!

snel opgehaald.

snel en goed

binnenband snel geleverd en goede maat

Zeer attent telefonisch te woord gestaan voor dat ik mijn bestelling plaatste. De binnenbanden voor mijn (Laser/ILCA7) zeiltrolley kwamen supersnel binnen. Mijn dank.

Prima bandjes

Prima bandjes voor een heel scherpe prijs.

juiste omschrijving

het beschreven product is gelijk aan de beschrijving en mijn metingen op de oudere steekwagen die al enige tijd werkloos in mijn schuur stond, nu wordt deze goed gebruikt.

hele goede banden voor de aanhanger van mijn fiets

Via deze website eindelijk kunnen vinden wat ik zocht. Snelle levering, ventiel op de goede plek en met goed profiel. Helemaal goed!

op tijd geleverd

Top product, snel geleverd!!

Snelle levering.

Goed!

Goede informatie en snelle levering!

Super bedrijf!

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Snelle levering. Steekwagen wielen met nooit lek banden. Super

Gewoon volgens afspraak geregeld!

Zonder veel gedoe de juiste banden besteld. De steekwagen kan weer een fors aantal jaren mee.

Snelle levering goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, zelfs terwijl ze op vakantie waren volgens de site werden er nog producten geleverd. Verder een goede site met goede prijzen. Niets op aan te merken.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC