Goed geregeld

Heel snelle levering.

Duidelijke website. Gunstige prijs.

Goede levering

Goede prijs kwaliteit verhouding Snel geleverd, alleen verzending maakte er Een potje van

Zeer goede ervaring

Had voor een redelijk zware trilplaat een paar transportbandjes nodig en wist niet precies welke daarvoor geschikt zouden zijn. Kreeg van Caroline per telefoon uitvoerige informatie. Ze heeft alles goed uitgezocht en kwam met meerdere mogelijkheden. Opvallend was dat zij absoluut niet probeerde de duurste mogelijkheid te verkopen, maar ook heel vriendelijk reageerde toen ik uiteindelijk voor de goedkoopste oplossing koos. Binnen een dag had ik de bandjes in huis. Grote klasse.

Goed snel en op tijd!

Goed dus

Snelle levering prima kwaliteit

Snel geleverd volgens de belofte op de website. Prima kwaliteit bandjes zelfs met een mooi zakje banden vet erbij. Prima gedaan

Goede vlotte levering

Set skelterwielen was snel geleverd, voordelig en goede kwaliteit.

Set skelterwielen was snel geleverd, voordelig en goede kwaliteit. Daarom ben ik erg tevreden met de aankoop.

Zeer snelle levering

Lekke band op de scootmobiel van mijn partner. Wa in voorraad en lag de volgende ochtend in de brievenbus. Zij smachtende al weer rijden!

Bestelling, levering snel en correct.

Het wieltje dient ter vervanging van een ander waar geen rollager in zit. Het karretje waar het op gemonteerd werd, rolt dus een heel stuk beter Het voldoet dus volledig waarvoor het moest dienen. Vriendelijke groet, Rudy

snel en correct

goede en snelle service

Snel en gemakkelijk besteld, vlot bezorgd.

Banderas maakt waar wat ze zeggen: de ene dag besteld, de andere dag in huis!

Alles OK.

8 bolderkar banden en ze zijn allemaal OK

Voortreffelijk geholpen.

Mooi product en mijn kleinkinderen blij met de skelter.

Snelle en correcte levering

Volgende keer wanneer ik onderdelen nodig heb bestel ik hier terug

Snelle een goede service

Alhoewel de geleverde bandenmat niet overeen kwam met de bestelde bandenmaat, ontving ik dezelfde dag als de originele levering reeds een retour bon en werden de banden met de juiste maat de volgende dag reeds geleverd. Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling aan de telefoon!

keurig geregeld

Steekwagen banden besteld om een centreer-set voor een trailer te maken. De geschikte en juiste asjes op de website gevonden en besteld. Na een paar dagen de zaak thuis en aan de slag gegaan. Centreer-set is klaar en is gemonteerd aan de trailer.

Een tip aan jullie verzend niet meer via postnl het kwam 5 dagen later aan en niet op het ingevulde aderes maar op een servicepunt van postnl jammer dit

Bestellen makkelijk, verzending via post nl super traag

De bestelling ging vlot, maar de verzending en bezorging was erg traag. Heb meer dan 5 dagen moeten wachten

vlotte service

snelle en vlotte afhandeling

goede webshop met alle, soorten skelter banden (en andere)

Ik had een afwijkende maat buitenband voor een bergskelter nodig en vond deze bij banders (400x6). Was snel geleverd. Veel soorten en maten in hun webwinkel. Aanrader.

uitstekend

snelle en goede bestelling

Goed en snel

Smorgens besteld en de zelfde dag kunnen afhalen, kwaliteit prima.

alles goed verlopen.

Snelle levering.