Service met een grote S

Ik zocht wielen voor mijn grote kruiwagen. Keurig geholpen en ze stuurde zelfs een linkje zodat ik niet de verkeerde kon bestellen en niet te duur uit was door overbodige producten weg te laten. En volgende dag in huis dus ik kon gelijk aan de slag. Top en aanrader !

Doen wat ze beloven.

Zeer snelle levering. Aankoop perfect zoals opgegeven. Prijs zeer laag t.o.v. andere online leveranciers. Banders is een aanrader.

Snel gevonden besteld geleverd

Niks op aan te merken.

alles klopte !

Product is geheel conform de beschrijving.

Prima service.

Snelle verzending, prima service. Info op de website is helder. Helaas pasten de wielen niet, vanwege niet correcte meting door mijn.

Ook al konden ze mij zelf niet helpen wegens verjaard bezit meer dan 25 jaar Namen zei de moeite om naar oplossingen te zoeken. Zelfs advies naar concurrent omdat het niet te leveren was door hun.

Snelle en correcte levering

Op zoek naar een speciale maat met binnen banden kwam ik jullie site tegen. Duidelijk en overzichtelijk, dus snel besteld, snelle en correcte levering. Zit er al op gemonteerd

Snel afgehandelden geleverd

Zelfs voor levering in Frankrijk

Perfect!!!

Ik zal deze gebruiken voor een Gocart mooie stevige band Super tevreden!!!!

Snelle levering maar de doos mag steviger.

Makkelijke zoek/ filter functies op de site. Snelle levering van de juiste banden. Volgende keer graag een stevigere doos gebruiken. Post nl had hem dicht moeten plakken omdat de banden een ontsnappingspoging uit de doos hadden ondernomen.

Lees dit

Na 50 jaar kruiwagenband 400-8 versleten, gezocht op Internet, je bent zo 60 tot 80 euro kwijt, behalve bij Banders, daar was ik voor een tientje plus porto klaar. Blijkt wel van nylon te zijn, maar zal mijn resterende levensduur zeker overtreffen.

Uitstekend en snel

Gebruikt voor de skelter, was wel geen evidentie om ze te monteren maar gelukt en zeer tevreden

Super service!

Heel vriendelijk, denken echt met je mee. Dankzij tip van Banders (zonder iets te kopen) kon ik heel makkelijk de skelter van mijn zoon maken. ik moest nog een nieuw wiel hebben na de reparatie en die hebben we natuurlijk bij Banders besteld, deze was nog eerder dan gehoopt binnen omdat ze het heel snel hadden verwerkt dus konden we heel snel ons zoontje blij maken.

Snel en goed !

Prima vervangen voor mijn steekwagen wielen !!

Product van slechte kwaliteit

De buitenband was aan één zijde beschadigd. De ring in de band die op de velg past was aan één zijde niet meer versterkt, waardoor de band aan één zijde niet volledig op de velg aansluit.

Goed advies en snelle service

Ik moest banden en binnenbanden vervangen op driewielers voor de school van de kinderen. De banden waren in ongebruikelijke maten, maar ik vond alles hier, direct (eerste bestelling) en met het advies gegeven via whatsapp (tweede bestelling). Bedankt!

Snelle en correcte levering

Even gegoogeld op internet en door de prijs ben ik bij jullie terecht gekomen.

Erg snel binnen gekregen .

Mooie wielen met lagers voor lage prijs.

Band voor een hele goede prijs

De toekomst zal uitwijzen over de kwaliteit.

Bij het niet op tijd kunnen leveren, netje een belletje

Goede ervaring

Duidelijke website en gemakkelijk gezochte product te bestellen. Levering conform toezegging door Banders.

product is goed, bezorging chaotisch

het product is goed maar de bezorging was chaotisch. Eerste melding van vrijdagmiddag, toen donderdagmiddag en toen weer vrijdagmiddag en het werd uiteindelijk vrijdagavond. Neem ik jullie niet kwalijk!!

Snelle levering ondanks kerstdrukte

Nou, niet zo geweldig!

Ik had twee kruiwagenbandjes besteld, met binnenbandjes, specifiek met een GEBOGEN ventieltje, Krijg ik toch met een RECHT ventiel. MvrGr. Theo Bolder. -DIDAM

Goed en snel

Heldere website met foto’s en goede beschrijving van de wielen. Redelijk geprijsd en een snelle levering. Top!

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC