Snelle service, prima kwaliteit

Goede producten voor een correcte prijs

Het is niet de eerste keer dat ik een wiel en/of band bestel bij Banders; de levering is altijd keuring volgens afspraak.

Super service

Dinsdag avond besteld, vrijdag middag de juiste banden al mogen ontvangen aan een eerlijke kostprijs, waarvoor hartelijk dank.

Zeer goeg

Wij werden heel goed geholpen, ik had vragen en die werden zelfs via whatsapp behandeld, dat vindt ik zeer vertrouwd.

Geweldig en mooi product, snelle levering

Prijzen zijn top en een snelle levering! En het top punt was dat er zelfs een klein potje banden vet bij zat!!!

Heel snelle levering van mijn band voor mijn zitmaaier Scheppach !

Top Service

Perfect geholpen door klantenservice, Hierdoor juiste bestelling kunnen plaatsen, vlotte levering, en alles naar wens

Denken met je mee

Keurig opgelost Stevige steekwagenwielen voor een keurige prijs.

Geweldige service!

Ik stuurde een email of ik de skelterbanden ook in Spanje kon laten bezorgen. Zelfde dag nog Spanje toegevoegd door Caroline. Bestelling gedaan en 1 week later netjes bezorgd te Spanje. Het koste ons wel even wat moeite om de extra stevige banden op de velgen te krijgen, maar met een beetje vaatwasmiddel ging het uiteindelijk snel. De jongens hebben nu weer veel plezier van hun electrisch gemaakte skelter. Top service!

goede kwaliteit en prijs

producten zoals verwacht

Snelle afhandeling

prima product en snel geleverd

wielen voor mijnhand trekker voor karretjes (caravans). Massief daar de originele luchtbanden voor mij niet werken. Na wat zoeken bij Banders terechtgekomen door de juiste prijs en vermoeden dat de wielen passen. Dat bleek ook te zijn

netjes verzorgd en mooi op tijd gebruik scootmobiele

goed geregeld

Goed Volgende bestelling via banders

Goed aanbod en goede informatie

Na zoeken voor nieuwe bandjes op een kinderwagen bij Banders uit gekomen. Was niet helemaal duidelijk wat het aanbod was. Na een telefoontje was het helemaal helder. Meteen besteld, was volgens afspraak geleverd. Helemaal top.

Goede levering

Ik heb ontvangen wat ik besteld heb.

Prima .

Snelle levering .binnen en buitenband voor mijn vis trolly besteld ..

prima product en snelle levering zonder probleem

Geen probleem bij bestelling en snelle levering ,grote keuze en goede beschrijving van producten

dat ze een duidelijke site hebben en snel leveren.

Geweldige service

Na eerdere vragen over de app - die overigens snel werden behandeld, - stelde Banders voor om te bellen en werd ik gebeld. Daarmee werd ik supergoed geholpen. Hartelijk dank!

Snel en goed

De band van de kruiwagen was lek, bij branders kon ik gelijk een nieuwe binnenband bestellen . Op vrijdag besteld en op zaterdag in huis. Fijn ook dat je alles los kunt bestellen en bij dit assortiment zit de goede maat er echt wel tussen. Ik ben blij dat ik deze webshop heb gevonden.

Duidelijke overzichtelijke webshop en snelle service

Omdat we een klapband hadden met een van onze modeltrucks schaal 1/4 zocht ik nieuwe extra sterke banden. Deze vond ik op de Banders website. Voor de zekerheid even gevraagd of ze op voorraad waren en kreeg direct antwoord. Besteld en al de volgende dag in huis. Prima service, echte aanrader. Ron Beskers - modeltrucks.nl

goede en snelle levering tegen goede prijs

makkelijk uit te zoeken wat je nodig hebt en een goede prijs en snel in huis

Volgende dag in huis en netjes verpakt.

Precies wat ik zocht

Heb een steekwagen van 20 jaar bandje verduurd. Precies passend, goedkoop wieltje

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC