Snel, goed en goedkoop

De 4 nieuwe buiten- en binnenbanden voor m'n bergskelter werden snel geleverd. Ze zijn m.i. van goede kwaliteit. Banders was ook de goedkoopste wat ik zo op internet kon vinden. En de levering werd compleet gemaakt met een klein potje bandenvet om de montage te vergemakkelijken.

vlotte service

Snelle en juiste levering

perfect

geen probleem

Snelle levering, goede kwaliteit band

Goed, snel, goede prijs, een echte aanrader

Goed en snel geleverd

Om 1500uur besteld en de volgende ochtend al geleverd.

Goed geholpen en snel verzonden

levering snel en volgens afspraak

ik ben tevreden

Goed materiaal prijs ook goed.

In eerste instantie zijn ze door post NL niet geleverd omwille van een vermeend onbestaand adres. De bandjes die ik dringend voor mijn vakantie nodig had voor de scootmobiel van mijn echtgenote zijn terug bezorgd aan Banders. Ik vind het jammer dat zij niet onmiddellijk een telefoontje hebben gedaan om dit te melden , ik ben hier zelf moeten achter vragen waar mijn levering bleef. Spijtig .Ze hebben ze opnieuw verstuurd naar hetzelfde adres , toen waren ze onmiddellijk thuis. Gerard.

Eenvoudig goed

Eenvoudig bestellen via de site skelterbanden.info en in mijn geval afgehaald, dus alles eenvoudig en goed verlopen. Prijstechnisch okay, dus aanrader

Er werd zelfs bandenvet bijgeleverd.

Prima 1e ervaring

Duidelijke omschrijving bij het product zodat je de juiste keuze maakt. Scheelt weer retour zenden.

Ruime keuze. Snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Vlekkeloos

Correcte behandeling der zaken, snelle levering, kwaliteitsproducten.

Snelle levering binnen een dag.

Snelle levering binnen een dag. Keurig verpakt.

Snel en goed

Word snel bezorgd en een goed product.band gekocht voor een viskarretje om vis spullen naar plek te rijden

duidelijke webshop en snelle levering

skelterbanden voor een betaalbare prijs! volgende dag was de bestelling al bij ons in België. (eerder dan vooraf aangegeven! TOP!)

Goede producten voor een scherpe prijs. Snel en goed geleverd.

banden snel geleverd

Vorig jaar hier ook banden besteld, maar deze waren na een jaar gebruik door mijn zoon helemaal glad gereden tot het canvas. Nu betere kwaliteit besteld, hopelijk houden die het langer uit.

binnenband voor een elektrische rolstoel

Zoals beloofd

Steekwagenwielen kant en klaar, opgepompt en wel plus binnenland kruiwagenwiel, daar kan ik geen nieuwe steekwagen en nieuw kruiwagenwiel voor kopen!

superservice en goede prijzen

netjes op tijd geleverd , goede kwaliteit en lage prijs .Wat wil je nog meer

Super service!

Ik had een nieuwe kruiwagen band nodig, maar wist niet precies welke ik nodig had. Na contact en de juiste hulp de juiste band ontvangen! Super vriendelijk personeel en ga zeker hier nog vaker bestellen.

Top…

Goede informatie, meedenkend, banden geleverd binnen dag, perfect.

Had wat verkeerd besteld Direct mijn geld terug op mn rekening Toopie

Levering niet geslaagd

Mijn ervaring met dit bedrijf is minder. Bij de bestelling vermeld dat de band voor 4.10/3.50-4 moest zijn. Volgende dag keurig een bevestiging hier van. Mijn bestelling is op maandag avond gedaan, op de site staat dat als je voor 17:00 besteld de bestelling dezelfde dag verzonden werd, dus ging ik er van uit dat ik mijn bandje dinsdag werd verzonden. Echter op woensdag geen bandje. Gemaild en gevraagd hoe dit kon, krijg ik als antwoord dat ze wachten op antwoord op de gestuurde mail dat helemaal geen vraag was, en waar ik ook niet op hoefden te reageren. Om 15:00 terug gemaild, en in de veronderstelling dat dan nu het bandje wel verstuurd zou worden, toch ruim voor 17:00, niets is minder waar. Donderdag bleek het bandje nog niet verzonden, aankoop geannuleerd. Inmiddels besteld bij een ander bedrijf.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC