Goede vlotte levering

Set skelterwielen was snel geleverd, voordelig en goede kwaliteit.

Set skelterwielen was snel geleverd, voordelig en goede kwaliteit. Daarom ben ik erg tevreden met de aankoop.

Zeer snelle levering

Lekke band op de scootmobiel van mijn partner. Wa in voorraad en lag de volgende ochtend in de brievenbus. Zij smachtende al weer rijden!

Bestelling, levering snel en correct.

Het wieltje dient ter vervanging van een ander waar geen rollager in zit. Het karretje waar het op gemonteerd werd, rolt dus een heel stuk beter Het voldoet dus volledig waarvoor het moest dienen. Vriendelijke groet, Rudy

snel en correct

goede en snelle service

Snel en gemakkelijk besteld, vlot bezorgd.

Banderas maakt waar wat ze zeggen: de ene dag besteld, de andere dag in huis!

Alles OK.

8 bolderkar banden en ze zijn allemaal OK

Voortreffelijk geholpen.

Mooi product en mijn kleinkinderen blij met de skelter.

Snelle en correcte levering

Volgende keer wanneer ik onderdelen nodig heb bestel ik hier terug

Snelle een goede service

Alhoewel de geleverde bandenmat niet overeen kwam met de bestelde bandenmaat, ontving ik dezelfde dag als de originele levering reeds een retour bon en werden de banden met de juiste maat de volgende dag reeds geleverd. Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling aan de telefoon!

keurig geregeld

Steekwagen banden besteld om een centreer-set voor een trailer te maken. De geschikte en juiste asjes op de website gevonden en besteld. Na een paar dagen de zaak thuis en aan de slag gegaan. Centreer-set is klaar en is gemonteerd aan de trailer.

Een tip aan jullie verzend niet meer via postnl het kwam 5 dagen later aan en niet op het ingevulde aderes maar op een servicepunt van postnl jammer dit

Bestellen makkelijk, verzending via post nl super traag

De bestelling ging vlot, maar de verzending en bezorging was erg traag. Heb meer dan 5 dagen moeten wachten

vlotte service

snelle en vlotte afhandeling

goede webshop met alle, soorten skelter banden (en andere)

Ik had een afwijkende maat buitenband voor een bergskelter nodig en vond deze bij banders (400x6). Was snel geleverd. Veel soorten en maten in hun webwinkel. Aanrader.

uitstekend

snelle en goede bestelling

Goed en snel

Smorgens besteld en de zelfde dag kunnen afhalen, kwaliteit prima.

alles goed verlopen.

Snelle levering.

Een tevreden klant

Ik was op zoek naar nieuwe binnenbanden voor mijn 10 jaar oude mutsy wandelwagen. Nergens kwam ik verder, want mutsy bestaat helaas niet meer. Bij toeval kwam ik op jullie site terecht omdat ik erachter kwam dat de maat binnenbad hetzelfde was als een skelterband. En met de snelle verzending en goede service heb ik nu weer 4 nieuwe binnenbanden op mijn wandelwagen.

Er is geen

we bestelden en betaalden het bandnummer 3.00.8 voor de scootmobiel en de winkel stuurde 2.50.8 voor de trolley.

Gewoon goed

Gewoon snel en goedkoop

Veel keuze en zeer vlotte afhandeling

Kon nergens een binnenband vinden voor mijn kruiwagen totdat ik op deze site de goede maat vond

een verrassend prettige ervaring

Vlot, to the point en netjes verzorgd. Fijn om te ervaren dat het ook nog zo kan!

als nodig bestel ik hier weer

Gelukkig niet wekelijks nieuwe banden nodig. Had er nu twee klein formaat nodig. Op de site duidelijk de maatvoeringen aangegeven.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701 CC