Super service

Alles klopt gewoon!

Online besteld

Snel binnen, alleen zat het alarmdopje er nog op. Contact gehad met 's-Gravendeel en het laten verwijderen op locatie Zwijndrecht

Snel geleverd en met aandacht verpakt

Ik zou bij jullie zo weer iets bestellen! Top

Duidelijke site en zeer snelle verzending

Fijn dat ik mijn pakje zo snel binnen had. Jammer dat de trui toch te groot was. Via post nl begint het terugsturen wel heel duur te worden.....

Mooie kwaliteit broek, snelle levering

Zie hierboven

Top webshop

Snelle levering. Goed verpakt en alle benodigde labels zitten in de verpakking super ik ben zeer tevreden .

Met zorg verpakt pakket

Snelle levering en met zorg ingepaktb

Mooie webshop

Dit x iets minder blij met de bestelling helaas Maar normaal top en goede service

Mooie broek, top communicatie, snel geleverd

Snelle levering de trui is heel erg leuk

Snelle levering leuke trui

Betrouwbare uitstekend

Altijd netjes beleeft geholpen

Lekker snelle levering

Snel geleverd Goede kwaliteit

Snelle vlotte afhandeling

Zeer tevreden.

Mooie jas gekocht met leuke korting. Snelle levering naar Belgie met goede communicatie daarover. Top dus.

Veel mooie merken

Snelle levering, maar verpakking mag wel iets verzorgder De top met pailletten zat naar mijn mening in een iets te kleine zak en daardoor enigszins opgepropt. Voor een spijkerbroek minder erg, maar niet voor een feestelijke top

Fijne webshop en snelle levering

Voorwinden webshop biedt een grote selectie aan top modemerken. De selectie en levering waren eenvoudig. Bestelde kleding snel en netjes geleverd.

Supersnel

Snelle levering en product was precies zoals besteld, duidelijke informatie over levering

Snel en efficiënt Heel blij mee Ik zal er zeker nog bestellen Ze hebben een heel mooi aanbod v merken

Prachtige collectie en snelle levering

Artikelen worden snel geleverd en retour zending keurig verwerkt

Nadat levering liet wachten! Gebeld, keurig gehandeld!

Nadat levering PostNL op zich liet wachten gebeld keurig afgehandeld!

Artikelen worden snel verstuurd. Eventuele retour zendingen worden vlot afgehandeld.

!

Smidsweg 7