Top zaak

Duidelijke communicatie en snel bezorgd.

Netjes verpakt, vlot geleverd

Prima webshop, dus.

Prima. Uitstekende service

Keurige service! Samsoe Samsoe, mooi merk van goed materiaal

Perfecte kwaliteit & pasvorm Product netjes verpakt

Snel en netjes geleverd, grote keuze

Snel en netjes geleverd, grote keuze Website werkt goed, je kan goed zoeken en werkt soepel Enig puntje van (opbouwende) kritiek is dat het makkelijk zou zijn als er een uitgebreidere omschrijving bij het artikel zou staan. Bijvoorbeeld of iets klein of groot valt en welk van welk materiaal het is gemaakt. Maar verder alles ok

Snelle levering en product zoals verwacht

Zeer snel geleverd, prijs wel duurder dan in andere winkels, maar omdat ik de jurk graag op tijd wilde toch besteld. Dank!

Geleverd op tijd prima

Gewoon goed zoals het hoort

Prima.

Snelle levering.

Uitstekend.

Zeer snel.

Helemaal prima!

Nette tijdige levering tegen een mooi prijsje

Snelle levering en goede service!

Één van mijn bestellingen heb ik voor de levering nog moeten annuleren. Dit is vlekkeloos verlopen. Binnen twee dagen geld retour!

Aaaa

Aaaa

Besteld en 2 dagen later in huis, naar verwachting.

Mijn kortingscode werkte in eerste instantie niet. Daarom heb ik Voorwinden gebeld en werd het meteen opgelost. Goede service en zeer vriendelijk! De maten van de producten klopte niet, hier hadden ze meer informatie toe kunnen voegen op de website. Hierdoor moest ik een product terugsturen en zelf de pakketkosten betalen. Dat was wel jammer.

Hele snelle en prima service!

Ik ontving mijn bestelling, ondanks de drukte, binnen 2 dagen, keurig verpakt en nadat ik het geretourneerd heb, stond het retourbedrag na 1 dag alweer op mijn rekening. Top!

Snelle en nette levering

Mooie overzichtelijke webshop. Super gaaf jurkje gekocht met leuke korting. En de volgende dag al in huis! Ik ben benieuwd naar jullie winkels. Ik kom graag eens langs...

Snelle service, goede opvolging van mijn bestelling

Afspraken worden nagekomen, snelle levering

Snelle en nette leverantie

De verpakking netjes en goed verpakt, retouretiket aanwezig en zeer snelle leverantie.

Super goede service!

Verkoopsters doen goede suggesties en denken met je mee.

Prachtige jurk en snelle levering!

Zelfs tijdens de feestdagen hebben ze snel geleverd

Super snel en netjes

Erg tevreden. Snelle levering en netjes verpakt

Geweldig mooie shop, kwalitatief goede merken, veel keuze, snelle levering- kortom perfect!

Binnen een dag binnen

Smidsweg 7