Ook daar wordt zorg aan besteed!

Natuurlijk winkel ik het liefst zelf bij Voorwinden. Maar als je dan ineens tot de ontdekking komt de juiste kleur panty’s niet meer in voorraad te hebben, word je ook op je wenken bediend. Keurig verpakt en snel geleverd.

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit.

Snelle en zorgvuldige levering

Ik had een kortingsvoucher en geen tijd om naar de winkel te gaan. Ze hebben een makkelijke site om bestellingen te doen. En het artikel is snel en netjes verpakt geleverd.

Supersnelle levering van goede kwaliteit kleding

Al 45 jaar vertrouwd

Op afdelingen waar ik het meeste kom wordt altijd goede service geboden.

een zeer prettige ervaring

Mijn bestelling kwam snel en mooi verpakt.

Mooie collectie en snelle levering

Mooie collectie en snelle levering met duidelijke track and trace. Netjes verpakt. Kortom, niets op aan te merken.

Kernwoorden > Kwaliteit, Snel, Handig

Item als op foto en beschrijving, hoge kwaliteit en ook snel geleverd en netjes verpakt. Woon in bergen op zoom maar kon door gebruik te maken van pick up point in Almere de item daar al de volgende ophalen. Zodat ik deze meteen aan kon voor een werk afspraak daar in de buurt, super fijn en handig!!

Prima, vlot en supermooi en handig verpakt. +

Zie hierboven

Snelle levering en mooi product.

Snelle levering en mooi product.

Helemaal zo als het hoort!

Eerste keer online besteld bij Voorwinden. Kan niet anders zeggen dan: 'helemaal zo als het hoort'. Binnen twee dagen alles geleverd, netjes verpakt en sluitende track & trace. Houden zo!

Mooie collectie en snelle levering.

Goede prijs en snel geleverd

De prijs op de site was erg scherp! De schoenen waren er snel en netjes ingepakt. De schoenen lijken mij helaas iets te smal waardoor ik last krijg van mijn teen.

Makkelijk, netjes en snel

Online een trui gekocht en deze werd vervolgens snel geleverd. De trui was bovendien erg netjes verpakt.

Prachtige kleding, goede service.

Was op zoek naar het bijpassende shirt, de broek had ik al. Fijn dat hij er nog was en in de uitverkoop. Besteld en zeer snelle levering. Dankjewel.

Altijd goed bij Voorwinden

heel goed

heel goed

Snel en goedkoop!

Mooie prijs voor een goed product. Op tijd verstuurd en helemaal volgens afspraak.

Snel, persoonlijk en service gericht

Top!!

Mooie site, mooie merken, snelheid in afhandelen van de bestelling. Kortom een aanrader.

Vlot correct en vlug

Vlot correct en vlug

Prima service!

Ik had drie artikelen besteld bij Voorwinden. De artikelen werden keurig geleverd, echter had een paar sloffen een verschillende maat. Om te retourneren diende ik de portokosten te voldoen (€7,25). Ik heb bij de klantenservice aangegeven dat de reden van retour niet mijn fout was en ik kreeg per ommekeer een melding dat het bedrag al naar mij terug was overgemaakt. Zeer netjes. Daarna ontving ik een nieuwe melding zodra het juiste paar beschikbaar was, ik ben dus zeer tevreden.

Top webshop

Goede aankoop uit de sale, keurig op tijd bezorgd. Blij mee!

Één van de betere online winkels

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel