Supersnelle levering

In de webshop snel de mooie broek gevonden die ik wilde kopen. Gemakkelijk en overzichtelijk om via de webshop af te rekenen. Een aanrader!

snelle levering en prima prijs (afgeprijsde sportschoenen). Ik ben er heel tevereden mee.

Professioneel en snel

Snelle levering, alles was duidelijk met zorg ingepakt. Enigste nadeel vindt ik dat ik nu €7,25 moet betalen omdat ik de broek retour heb gestuurd.

prettig

Tot opheffen,een prima ervaring.

Goede snelle afhandeling

Niet goed

Artikel niet nagekeken voor verzending? Artikel naden waren los , ondanks eigen atelier eerst nakijken en herstellen voor verzending een idee? Dit was ook de enige broek nog.

Top! Alle beloftes werden nagekomen!

Snel geleverd, netjes ingepakt, alles voorzien voor eventuele retour.

snelle service/mooi verpakt

snelle service/mooi verpakt/ heb helaas de bestelde blouse retour moeten sturen omdat deze aan de kleine kant viel.

Mijn ervaring is prima!

I heb online een item besteld en die werd snel geleverd!

Leuke items en goede service

Wat besteld keurig ingepakt ontvangen . Helaas niet goed passend . Teruggestuurd en snel het geld weer teruggestort.

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Makkelijke site en erg snel al in huis!

Altijd alles top geregeld

Super, kijk heel graag op jullie site

Mooie schoenen voor een nette prijs

Mooie schoenen voor een nette prijs

Slordig

Krijg een dure trui thuis gestuurd vol vlekken en draadjes ! Schrijf hier over naar de klantenservice en krijg een bericht dat ze de volgende keer beter zullen opletten! Bijzonder daar heb ik natuurlijk niets aan! Vandaar slordig een artikel opsturen vol vlekken hoort niet!

Erg goed

Ben zeer tevreden

Super goede service.

Het pakketje snel in huis. Retouren gaat ook goed en binnen 3 dagen je geld terug.

Mooi kledingstuk en snelle levering/goede service. Helaas niet naar mijn smaak.

Prachtige kleding

Goed ontvangen, past goed. Mooie kwaliteit.

Prima ervaring!

Fijne en duidelijk levering, mooi optijd!

zeer prettig

makkelijk bestel proces , duidelijk. Heel mooi verpakt binnen gekregen.

Zeer service gericht. Een verademing!

Altijd zeer vriendelijk personeel die met je meedenkt. Flexibel is en uiterst servicegericht!

Goede site, duidelijke communicatie, snelle levering en makkelijk retourneren

Goede site, duidelijke communicatie, snelle levering en makkelijk retourneren Helaas wel verzendkosten voor zowel heen als retour.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Snelle levering van kwaliteitsproducten.

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel