Snelle levering! Een splinternieuw product en een fantastische prijs. Wat wil een mens nog meer!?

Toppppp

Snelle levering netjes verpakt

Mooie webshop telefonisch goed bereikbaar goede informatie bij vragen.houden zich goed aan levering beloftes

Voordelig en een super klantenservice!

Heb voordelig een aankoop kunnen doen, maar de verkeerde postcode ingevuld. De klantenservice was super behulpzaam en een snelle keurige reactie.

SUPER DEAL MET RETOURPLAZA

Super snel geleverd en splinter nieuw.

Snel en betrouwbaar

Zeer aangenaam verrast met de snelheid van verzenden, kwaliteit van de gekochte waren en prijs. Hartelijk dank

Snel en netjes geleverd

Gekocht product prima in orde en snel geleverd voor een mooie prijs.

Snel bezorgd, en goede informatie

Op tijd verstuurd en tevreden

Snel netjes en goede prijs

Het bestelde werd keurig opnieuw verpakt bezorgd

Prijsgarantie is niets waard

Ze claimden 25% korting op de laagste internet prijs, maar als ik een identiek artikel voor een lagere prijs zie dan willen ze die niet overnemen. Op die manier kan ik ook de laatste prijs garanderen.... Geleverde artikel is wel volgens de beschrijving.

Zeer snelle levering

Goed verpakt

Gewoon netjes en goed.

We hadden een warmte terraslamp aangeschaft. Jammer deed de afstandbediening het niet. We hebben voor retour bedrag gekozen en elders een afstandbediening aangeschaft. Kortom helemaal tevreden met onze lamp en de oplossing.

Zoals beloofd bij B, een nieuw product in een B omverpakking voor een nette prijs

Alleen maar positief, De volgende dag in huis, een serieus antwoord op een schertsend bedoelde vraag, foto's zijn duidelijk en kloppen met wat ik thuis gestuurd krijg. Het product zat nog in zijn originele zakjes en plakkertjes. Samengevat een A product in een B omverpakking voor een nette prijs.

Goede product , betrouwvare website

Tevreden klant

Prima product, correcte levering

Zie boven

Duidelijke omschrijving op site en snelle levering. Product zoals omschreven.

Kreeg enorme korting op een nieuwe inductieplaat waarvan alleen de doos beschadigd zou zijn. Bleek alleen het verpakkingsmateriaal piepschuim te zijn wat gebroken was! Inductieplaat hagel nieuw ! Top en levering binnen een dag, zeer tevreden!

Snel en gemakkelijk

Goedkoper nieuwe spullen kopen. Alles zat nog in het folie

Helemaal Top.

Nog nooit meegemaakt! Je besteld een televisie voor een droomprijs en hebt hem de volgende dag ook gewoon in huis. Nooi meer coolbleu of media markt.

Geweldige service

Snelle levering en prima prijs

Topservice

Directe levering. Zeer snel en professioneel

Snelle adequate afhandeling

Na eenvoudig een bestelling geplaatst te hebben en de betaling te hebben uitgevoerd, ontving ik snel een Track&Trace code. In tegenstelling tot mijn ervaring met PostNL werd mijn bestelling van Retourplaza keurig op tijd bezorgd.

Snelle levering en goede service!

Lamp gekocht en was de volgende dag in huis. Zoals aangegeven was alleen de doos een beetje beschadigd, de lamp zelf was nog helemaal in orde. Heel blij mee!

Postbus 456

6710BL Ede