Prima product gekocht,

Meedenkende mensen!!

Ik had een Amerikaanse Ipad gekocht en was bang dat de oplader dus ook Amerikaans zou zijn. Men bood aan een evt Europese oplader te willen vergoeden. Topreactie!!

Product zoals omschreven

gekregen wat ze aanboden

Snel besteld, snel en goed geleverd zoals omschreven

Nieuwe machine ontvangen alleen de doos had een zeer kleine beschadiging. Maar de doos gooi je toch weg.

Precies zoals verwacht

Gewoon zoals een webshop maar dan met niet-nieuwe producten/dozen. Zoals op de website al stond was de verpakking al een keer open geweest en weer opnieuw dichtgemaakt. Het product erin was vlekkeloos.

Voor herhaling vatbaar

Deze eerste kennismaking met Retourplaza was zeer positief: aanbod van een koopje (een nieuw product aan sterk verlaagde prijs) en snelle levering.

Geweldig! Betrouwbaar

Ik koop regelmatig artikelen bij retourplaza, het werkt allemaal prima.. je moet alleen goed op de prijzen letten en uiteraard vergelijken met andere websites. Ik geef ze 5 sterren!

Super snel

Supersnel geleverd in prima staat niets op.aan te merken

Alles prima echter was het prijs verschil minimaal.

Ik heb gekregen zoals ik het verwachte en de verzending was ook snel. Met vragen voor de aankoop werd ik snel geholpen. Dus geen reden om te klagen. Echter scheelde de prijs maar enkele euro's op een "nieuwe" uit de winkel, dat viel me een beetje tegen.

Snelle levering en de doos was geseald.

Snelle verzending en alles in orde

Er zou een verpakkingsschade zijn, waardoor het artikel lager geprijsd was. Ik heb zelfs aan de verpakking niets kunnen bemerken van een schade. Wat mij betreft gewoon 100% in orde. Het werd dezelfde dag nog verstuurd en ik had het product de volgende dag al in huis!

Makkelijk en snel

Leuke behuizing voor de computer gevonden voor een heel leuke prijs. Doos was beschadigd maar de kast helemaal als nieuw. Volgende middag al in huis.

Goede communicatie en snelle levering

Prima bedrijf, duidelijke site, leuke aanbiedingen van nieuwe artikelen waar niks mis mee is. Verzending gaat altijd vlot.

Keurig zoals afgesproken

Voldeed aan de verwachting en lekker snel geleverd

Product voldoet aan mijn verwachting

Nvt

Snelle levering van bestelde artikel.

Bestelling werd zeer vlot geregeld. Product is perfect. Gewoon nieuw!

Makkelijk en overzichtelijke site. Er wordt netjes aangegeven in welke staat de artikelen zijn en bij mij klopte dat .

Werd geleverd in de originele verpakking. Zo te zien was de verpakking nooit open geweest. Alle accessoires waren aanwezig. Dat is iets wat je niet zou hoeven verwachten bij een retour product

Snelle verzending, goede prijzen!

In de avond een bestelling geplaatst, de ochtend er na al bezorgd. We waren op zoek naar een grote zwembadladder en deze verkoper was ver uit de goedkoopste. Goede kwaliteit bovendien.

Retourplaza een aanrader.!!!

Black en Decker maaimachine. Doos enigszins beschadigd. Machine prima. Voor een zeer aantrekkelijke prijs. Top.

Kan niet anders zeggen dat alles snel en correct is verlopen!

Monitor scherm besteld

Alles was prima in orde en met een fikse korting tov andere websites.

Goed product en snelle levering

Product voldoet aan verwachting en werd snel geleverd.

Goede prijs/kwaliteit

Fiets voor kleinzoon gekocht scheelde enorm in prijs, product zoals omschreven en snelle lelering Kom hier zeker terug

Postbus 456

6710BL Ede