Prima eerste ervaring!
Voor het eerst hier besteld, wel meteen een grote aankoop, maar kijk voordat ik bij een webshop bestel eerst wat er aan reviews van andere klanten op Google staan en of ze een webshopkeurmerk oid hebben. En na positieve berichten toch de aankoop gedaan en beviel prima. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering daarvan. Verzending liep wat vertraging op doordat ze aan verhuizen waren. Maar daarover werd ik netjes ingelicht en goed geïnformeerd over het verdere verloop van de verzending. En zoals toegezegd werd een paar dagen later mijn bestelling netjes geleverd. Hele leuke webshop met kwalitatief gewoon goede nieuwe artikelen die na retour te zijn gestuurd, goed nagekeken worden en weer voor hele mooie prijsjes verkocht worden. Er word veel korting gegeven, in mijn geval wel bijna 50%, omdat de doos waarin het artikel zat een paar deukjes had opgelopen. Ik ben heel blij met mijn bestelling en hoop dat ik er lang van mag genieten. Ik kijk voortaan graag even rond in de webshop om te speuren naar leuke koopjes. Bedankt voor een fijne shopervaring Retourplaza en tot de volgende aankoop!