Hier kan je 100% van op aan: top ervaring!

1 van de beste webshop ervaringen ooit: al wat hier wordt vooropgesteld is 100% betrouwbaar: een top product aangekocht met meer dan 50% korting op basis van een beschadigde verpakking die nauwelijks zichtbaar was, toestel nagelnieuw zonder 1 spoor van beschadiging of eerder gebruik en bovendien gratis en razendsnel geleverd...effe het wow gevoel gehad!

Prima Wasemkap!

Deze Siemens wasemkap doet het prima, geluid valt erg mee als je een afvoer naar buiten hebt en hem ook op die stand zet.

Snelle levering, scherpe prijzen.

Alles correct gegaan, snelle levering, gelukkig geen overbodige verpakkingen en scherpe prijzen. Ook het retour werd goed afgehandeld, alles top!

uitstekende klantenservice

Ik heb een tv samsung gekocht - er was een week vertraging door een adresfout met post nl. Ik heb de klantenservice 4 tot 5 keer heen en weer gebeld en de ervaring was geweldig. Ik kreeg bovenop 30 euos korting vanwege de vertraging, de tv is in uitstekende staat, ik koop zeker weer van retour plaza. Er was een vrouw die mijn bestelling afhandelde, ik wil haar bedanken voor hoe respectvol en behulpzaam en geduldig ze was. Zo professioneel.

Top aanbieding

Goed geprijsd snelle levering

Uitstekende klantenservice

Zonder medeweten of schuld van Retourplaza werkte de app van mijn aankoop niet omdat deze nog op de naam van de vorige eigenaar stond. Retourplaza bood direct aan om de aankoop kosteloos te retourneren of anders zou ik een korting krijgen. Ik heb voor het laatste gekozen. Prima meedenken en snelle service!

Helemaal goed

Ik heb hier m’n racefiets pedalen gekocht, was helemaal compleet, alleen de doos een keer open gemaakt…. Voor mij totaal geen probleem. Goede pedalen, voor een leuke prijs. Ook de levering was erg snel. Zou zeker hier nog een keer bestellen.

Gewoon blij!

Een toilet fonteintje gevonden via retourplaza.nl. Product was zoals omschreven in orde. Ik ben heel blij met mijn aankoop omdat het werkt en omdat de prijs gunstig was.

Super snelle levering

Levering super snel alleen track and trace was niet te volgen voor de rest super snelle levering

Zeer netjes geholpen

Zeer goede ervaring ben netjes gecompenseerd na een klein defect van het bestelde artikel We hebben het samen opgelost

Helemaal prima!!!

Ik kocht een kamado bbq en kreeg ook nog eens een goed merk

Besteld en snel gekregen

Alles prima in orde

geen enkel probleem

Ik had een bladblazer/zuiger) gekocht met een beschadigde doos. Doos was kennelijk ooit geopend, alles was verder nieuw en compleet, scheelde gauw 25 euro op 105 euro die ze normaal kosten bij het goedkoopste adres wat ik vond.

Absoluut nieuw product ontvangen in originele verpakking

Een beetje huiverig (zou er toch niet iets mee mis zijn?) bestelde ik een afvalbak. Heel veel goedkoper dan elders dus toch maar gedaan want retourzenden was mogelijk. De landelijke post was wat traag met bezorgen maar daar kon Retourplaza.nl niets aan doen; met track and trace was de bestelling goed te volgen. Eenmaal gearriveerd was ik snel gerustgesteld: een volledig nieuwe afvalbak in originele en niet eerder geopende verpakking. Perfect in orde dus! Een volgende keer als ik iets nodig heb, kijk ik eerst even bij Retouplaza.nl!

Hele goede service

Een mooie terrasverwarmer gekocht. Hele snelle levering. Zoals belooft volgende dag in huis. Bij t uitpakken kwamen we wat beschadigingen tegen. Gebeld en het werd keurig opgelost door ons t verschil in categorie B en C terug te storten. Ook dit stond zoals beloofd de volgende dag op onze rekening. Al met al een hele fijne ervaring. Snel en fijne klantenservice die naar alle tevredenheid de klacht heeft opgelost.

Snel, goed en duidelijk

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Duidelijke informatie en foto's van het product. Ook foto's van eventuele beschadiging, zijn duidelijk.

Tijdig geleverd

Het product was zoals aangegeven echt als nieuw (A product) en snel geleverd. Aanrader!

Goed.

Goeie deal !!!

Supertoevallig bood retourplaza een Shoei helm aan in mijn maat en gewenste kleur, voor minder dan de helft!!! Debeschadigde verpakking ligt bij de vuilnis en ik ben blij met deze topdeal

Prima ervaring, zeker een aanrader.

Wij hebben een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Je krijgt precies zoals het in de beschrijving staat. Snel en netjes afgeleverd.

Nieuw voor tweedehands prijs!

Nieuw voor tweedehands prijs

Mooie BBQ, alleen de doos was opnieuw dichtgeplakt

Niets anders dan positief…

Ik had een mooie aanbieding op RetourPlaza gevonden. Ik kende het bedrijf niet maar na de reviews gelezen te hebben besloot ik om de aankoop te doen. Toen mijn bestelling afgeleverd werd bleek dat mijn aankoop niet helemaal compleet was. De klantenservice gebeld en mijn klacht voorgelegd. ik werd bijna direct teruggebeld, met excuses, maar ook meteen met een oplossing waardoor ik de aankoop niet hoefde te retourneren en ik een percentage van de aankoop retour gestort kreeg. Zoals afgesproken stond het geld de volgende dag weer op mijn rekening. De vijf sterren die ik geef zijn meer dan verdiend want RetourPlaza heeft een klantvriendelijkheid waar menig webwinkel nog wat van kan leren!

Postbus 456

6710BL Ede