Prima dienstverlening Ben heel tevreden met het bestelde artikel. Is netjes thuis afgeleverd en in goede staat. Heb er nu al veel plezier van. Met dank!
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Voor het eerst wat besteld op retourplaza en ik moet zeggen dat alles top was. Makkelijk bestellen, goed geïnformeerd over de levering en vlot geleverd. Product zoals omschreven en volgens verwachting.
Heel goede service Toptoestel aan een heel goede prijs
Mijn bestelde smart tv was precies zoals beschreven, absoluut in nieuwstaat. Het plastic beschermingsfolie zat nog op de tv! Zal absoluut vaker bestellen bij jullie.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Twee Emma matrassen heel snel geleverd. Alles tiptop in orde. Ga zeker weer een iets bestellen.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Product snel geleverd , en voldeed aan de beschrijving.
Ik heb hier een inductie kookplaat van AEG gekocht met een geweldige korting ten opzichte van de 'normale' winkel. Zaterdagavond besteld, dinsdag in huis. Goed verpakt, in nieuwstaat mét de gebruiksaanwijzing en 2 jaar fabrieksgarantie. Omdat het mijn eerste bestelling was bij deze webshop en ik het spannend vond om zoiets als een kookplaat op deze manier te kopen heb ik een berichtje mee gestuurd bij de bestelling. Het antwoord hierop stelde me 100% gerust. De vele goede reviews hielpen ook mee. De kookplaat werkt perfect. Ik ben erg tevreden en kan deze webshop zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor je positieve review. Hopelijk mogen we je snel terug zien in onze webshop :).
Ik heb al veel spullen bij retourplaza gekocht en ben erg tevreden over de producten en hun service. De enkele keer dat een product niet geheel aan de verwachting voldeed is dit keurig en naar alle tevredenheid opgelost.
Eerst gebeld om wat vragen te stellen over een product. Ik ben goed geïnformeerd en tevens per mail bevestigd. Vervolgens aankoop gedaan. En deze was zoals omschreven.
Prima service, als er een artikel niet bevalt kan het eenvoudig weer retour. Keurige artikelen in beschadigde verpakking. Top!
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Goed product en snelle afhandeling
Soms komt de bruto prijs niet overeen met de laagste prijs op internet. Vergelijken loont. Zelfs internet kan soms goedkoper zijn ondanks de korting.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij hanteren de laagste (vaste) internetprijs die op dat moment bij ons bekend is. Mocht je een lagere prijs vinden, dan horen wij dat uiteraard graag. Wij passen onze prijs dan aan mits de nieuwe prijs aan onze eisen voldoet.
De bestelde PC-desktop werd de volgende dag reeds geleverd en is beslist een kwaliteitsproduct. Enkel de verpakking was iets beschadigd maar zeker behoorlijk en stevig hersteld. Het toestel was zoals beschreven in nieuwe staat. Ik heb hier alleszins een zaak mee gedaan gezien de zeer gunstige prijs. Ik ga zeker nog aankopen doen bij Retourplaza !
Er was een probleem met mijn zending maar de klantenservice heeft dit uitstekend afgehandeld. De oven die ik had besteld had een enorme deuk, terwijl er alleen verpakkingsschade zou zijn. Ik heb direct opgebeld, stond niet in de wacht, werd nog dezelfde dag gemaild met een oplossing. Ook de volgende mails waren heel vriendelijk, empathisch en snel. Kreeg de keuze om gratis terug te sturen of een deel van het geld terug te krijgen. Geld stond snel op de rekening. Dit is precies wat je wil als er een probleem is met je bestelling.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat we het probleem samen naar wens hebben kunnen oplossen :).
Ik ontdekte het product dat ik zocht en heb ik snel het product in het winkelkarretje geplaatst dit gezien mijn voorgaande bestelling zeer vlot en correct was verlopen. En ja met een dagje wachten is het dan ook aangekomen zoals het moet. Het product was zonder beschadigingen en volledig.
Besteld en ontvangen wat correct en tijdig is afgeleverd
Goede communicatie via e-mail.
Vlotte bezorging van het bestelde in goede staat onbeschadigd product, alleen de doos zoals was vermeld. SUPER.
Communicatie omtrent track en trace en verwacht levermoment kwam nogal laat, op de dag dat het eigenlijk al bezorgd zou worden. Vervolgens was de levering vertraagd maar dat lag bij PostNL. Product zou alleen verpakkingsschade hebben, maar er zat toch een kleine schade op 1 van de legplanken, dit was ook te zien zonder de verpakking te openen. Al met al is het product verder prima en het schadehoekje zie je niks van eenmaal geassembleerd is ook verder niet erg. Uieindelijk wel zeer tevreden over het product en de verkoopprijs!
Nogmaals hartelijk dank voor het invullen van onze kiyohbeoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de prijs en dat we het nog hebben kunnen oplossing in de vorm van een korting! Hartelijke groet, Klantenservice Retourplaza
Product was conform beschrijving. Snel en goed geleverd.
Prima product. Alleen vervelend dat het een dag later werd verzonden dan aangegeven op de site. Daardoor voor niets thuis gebleven en het uiteindelijk op een postnlpunt moest ophalen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Onze excuses dat het artikel later dan gepland is geleverd, helaas zijn wij voor de levering afhankelijk van de planning van PostNL. Fijn dat het artikel naar wens is! Hartelijke groet, Klantenservice Retourplaza
Heb voor t eerst iets besteld bij retourplaza, een grastrimmer. Snelle levering, maar helaas bleek er meer kapot dan in de advertentie beschreven. Retourplaza reageerde snel, metjes en adequaat en hoewel ze de kapotte onderdelen niet konden vervangen, kreeg ik wel een ruime vergoeding. Ik heb de onderdelen nu zelf vervangen. Ik denk dat de controle bij verzending beter kan, maar ik ga denk ik wel terugkomen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te horen dat onze service naar wens was. We zijn blij dat we het gezamenlijk hebben kunnen oplossen. Hopelijk tot ziens in onze webshop!