Ben zeer tevreden met dit product.

Product was nieuw en onbeschadigd

De coolbox MobicoolMB40 besteld en binnen een dag geleverd. Product was totaal onbeschadigd en zeer goed verpakt in de originele doos met piepschuim. Buitenkant doos had op een hoek een klein deukje. Niks aan de hand, maar wel € 70 onder de winkelprijs. Top.

Prima, alleen deed een lampje het niet …

Geweldige service. Zeer tevreden

Geweldige service. Zeer tevreden

Positive experience

Friendly customer service. I’m impressed

Alles naar verwachting

Product zoals beschreven en op tijd geleverd

Maken jullie belofte waar.

Prima produkt, goed verpakt en op tijd geleverd. Dank daar voor.

Snel en degelijk verpakt

Ondanks de degelijke verpakking en de controle verzegeling lagen er toch een paar losse onderdelen in de doos. Het betrof een Lemax Kerstdorp station. Gelukkig kon ik de losse onderdelen weer op hun plek lijmen met secondelijm. Anders had hij toch echt weer retour gegaan naar Retourplaza.

Süper leuk item

Het was zoals geschreven

Ben zeer tevreden

Alles is zeer goed verlopen. En ook het product wat ik besteld heb is helemaal top.

Goed geregeld

Het traject bestellen en leveren ging vlot. Enige is dat het apparaat tóch beschadigd is, terwijl aangegeven is dat alleen de doos beschadigd zou zijn. En zelfs bijgewerkt!(metalen onderdeel) Duidelijk te zien, valt direct op. Dan denk ik.........is het apparaat wel goed bekeken?! Zeg het maar. Jammer dit! Het apparaat functioneert wel verder goed. Prijs had daardoor nog wel iets lager mogen zijn. In het algemeen wel tevreden. Hopelijk krijg ik hier nog een reactie op.

Volgens boekje

mijn artikel was de laatste en de volgende dag in huis en in perfecte staat

Keurig geleverd zoals geadverteerd, een top machine voor een scherpe prijs.

Mooie prijs, goed product.

Product voldoet volledig aan beschrijving. Super snelle levering. Bedankt Retourplaza.nl

Supersnel geleverd

Stofzuiger op vrijdagavond besteld, is op zaterdag geleverd. Stofzuiger voldoet prima en is geheel volgens omschrijving.

De doos was beschadigd, dat was ook aangegeven op de site. Er zat echter ook een deuk in het apparaat. Dat is na een mailtje direct naar tevredenheid opgelost.

Alles zo als aangegeven was op tijd geleverd product ok

Goed en snel

Goed en snelle levering , mooi voordelig.

Prima, snel en goed product.

Gewoon goed

Goed product, zoals omschreven, netjes verpakt, snel geleverd, goede communicatie

Een eerlijke en duidelijke webwinkel

Top bedrijf

Geen bevestiging bij ophalen pakket bij ophaalpunt

De bestelling is snel gegaan alleen ik kreeg geen bevestiging waar ik mijn pakket moest ophalen. Ik heb uiteindelijk een mail gestuurd

Hele snelle levering vrijdagavond besteld en was zaterdag ochtend geleverd. Zaten helaas een paar beschadigingen op het product maar kreeg netjes de optie gratis retourneren of extra korting. Ik heb gekozen voor de extra korting. Ben er heel blij mee en zeker een aanrader!!

Uitstekend geregeld

Prima zaak. Alles correct in korte tijd geregeld voor een scherpe prijs.

Postbus 456

6710BL Ede